*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI hodina plesne, ko že v vrtec ne hodi, pa greva z mali še malo naokoli, ko je res lep dan. Ah, pišete o (taščah)... Mi2 imava zakopano bojno sekiro, ker je blo ful napeto že, bi blo cele romane za pisat, v glavnem ena od njenih vetk je pa bila, ko je pogovo nanesel na flaške. Pogledala je v nebo in s trpečim glasom povedala, da je Živa tok boga, ker nikoli ni iz flaške pila... Milsim,sem skor s stola padla, kok je meni zavrelo, ja za kwa bi pa morala met flašo - sam tzato, da jo ma?!?! Smo pač prešaltali takoj na tisti dulček. In ji prav nič ne manjka.JOj ona je ista kot "Fina gospa" (če kdo gleda) - Naša tudi ni v vrtcu, pa smo jo vključili na ure pravljic in v plesno šolo....odkar pa se je rodil Žan, noče nikamor več...takega joka še ni bilo, prav stisko je doživljala, ko je mogla na plesne....smo jo hitro izpisali pa tako luštno so plesal. Kaj češ, čutila se je tako odrinjeno....pa v bistvu smo ji hoteli samo popestriti popoldneve...Ma nikoli ni prav. Glede komentarjev pa, jaz sem jim takoj po rojstvu če so mi kaj govorili kar naravnost povedala, kako bo pri mojih otrocih....mi je enkrat tast prinesel s podstrešne tako star ležalnik za otroka, ves strgan...pa sem povedala, da ne rabim, da imam lupinico,...tašča ga je morala oprati, zašiti....pa sem ji povedala, da ne...pa kar,...pa je kasneje videla, da je brezveze....od takrat mi ne silijo nič več Pa nisem nehvaležnica, samo vse stvari imajo svoje meje. Pa vsi tako pogledujejo proti nebu...ker nima dude.
|