karamela6
|
Ojla nosečke! Včeraj sem vas samo na hitro preletela, ker sem prišla zelo utrujena domov. ČEz vikend sem se imela lepo, sem pa včeraj vsa žalostna zaspala. Zakaj? Mislila sem, da ne bom mogla v petek na srečanje. Parketar je skoz govoril, da pride v soboto, potem pa javil, da pride v petek. No, danes je pa dokončno prestavil na sredo, tako da sem v petek frejjjjjjjjjjjj! Jupiiiiiiiiii! V glavnem, pridem na čvek, pa pika! lex, še eno vprašanje zate. Rekla si mi, da za laminat na klik priporočaš lepljenje na spojih. Sem pa tega tipa vprašala, katero lepilo moram kupit, pa je rekel, da nobeno, da se ne sme lepit ... zdej pa ne vem. Sem si tudi jaz kupila črva (BC Theraline) in ga ne dam niti za milijone. Med tem časom, ko sem bila jaz pod tušem, ga je že moj dragi pograbil! Še dobro, da sem mu še v trgovini povedala, da nima šans, da si ga prilasti. Res je super in spet končno spim tako kot treba. Ne vem več katera je spraševala glede enakosti dneva ZM in PDP-ja. Meni pride na isti dan, čisto enako kot pri ksenci. Grem zdaj malo pospravit, sem celo dopoldne letala okoli. se beremo...
|