Rožica*
|
Tudi midav jeva čebelico majo. Imajo tudi malinin okus. Drugače pa so Fruchtwerge še vedno zakon, teh bi verjetno snedel, kolikor bi mu jih dala. Že dajeta gluten? Če že, me zanima še če ste že začele uvajati kruh, žemljice,.... Kdaj lahko kakšen topljeni sirček. Jaz sem se zdaj nekako odločila, da bom počasi začela z vsem po malem. Me je spreletel srh, da bom kmalu morala v službo. Seveda upam, da si jo bom čimprej našla. In misel da bom moral pustit svojega malčka poplnemu tujcu in da verjetno v vrtcu ne bodo pazili kaj kuhajo,.... Pa da slučajno še ne bo navajen in mu bo potem težko, ..... Najtežje pa mi je ker sem izvedela, da mu moja tašča in tast ponujata za jest vse čemur se jaz izogibam, čokolado, celo krof z marmelado.... Pa sta ga čuvala le dobri dve uri, pa nihče ne pove, da je kaj jedel pri njih, jaz niti pomislila nisem, da je jedel, ker sem ga nahranila preden sva šla in povedala, da ne bo prej kot zvečer kaj jedel, da je sit in da bova takoj nazaj. Potem pa ni želel pred spanjem nič, seveda ker je bil sit pa še spala nisva ker zvečer ni mogel jesti in se je že pred polnočjo zbujal. Zdaj ga res ne bodo dobili v varstvo, preden odraste in preden bo bolj smostojen. Se opravičujem ker nakladam, sem se morala izlit! Ker me bo razneslo od besa! Mam take otožne dneve, depresija me muči.
|