|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
15.4.2008 22:07:35   
lane31
Srečanje jutri.........jaz sem sicer ok ....a še vedno pokašljam....zdaj pa ne vem naj pridem ali ne....sem mnenja, da kužna sicer nisem,tudi lubčkali se ravno ne bomo.....se bojim da me bo kdo hudo gledal ,če bom zakašljala user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
15.4.2008 22:10:25   
Kasija
živa saj nisi huda za tistega smajlija, ki se vala po tleh, ko se vedve z novo10ko menita za spoznavno kavo, čeprav se že poznata user posted image  če se mi je zdelo hecno, ko smo desetke ko mafija - povsod se že srečamo

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
15.4.2008 22:11:35   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

vsi pišete kako jejo, no, mi bomo verjetno do šole na ziziuser posted image tole ni večničemer podobno - mu dam riževo kašico se izbruha, mu dam banano se izbruha...vse izbruha, še tiste 2 žlički ki jih uspe pojestuser posted image če bo šlo s takim tempom bo ravno do šole pojedel pol šalice rižolinauser posted image user posted image

Eni tudi. Danes je v dveh delih, v razmaku ene 6 ur pojedla 30ml kašice. Pa še to ji je šlo popoldne boljše, ker je Davida zrave gledala kako nekaj melje po ustih. In je potem pač ona tudi.user posted image Sem ji danes dala kašice, ker sem mislila, da ji bo šlo boljše, kot sokci - ma spije 5ml do največ 20ml, zelo počasi po žlički. Sicer se pa zaenkrat ne sekiram kaj preveč.
Aja, predvčerajšnjim je imela en tak lakoten dan. Je pol ure po dojenju(popoldan)pojedla cca.80ml riževih kosmičev. Potem pa čez 20min spet dojenje in spanje, potem pa spet čez eno uro dojenje.user posted image No, včeraj pa spet ni hotla več riževih k. in danes tudi ne. En teden so ji dobri, en teden pa ne. Faca mala.

CE - lahko se zmenimo ob 10h ja. Jaz še bom vzela eno polek(Noa1, midve sva se menle?..joj kak sem pozabljiva), tak da more privolit.user posted image

Vzdevki: Enči, Enči benči, babika, miš ali miška, lubica

Nisem vas mogla vseh sproti brat, tako da tudi odgovorit ne morem vsem. Se oproščam.

Skuštrana, tebi pa grem zaj en zs napisat...

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
15.4.2008 22:12:54   
*kinnie*
jah nič, za danes bo zadosti RR, grem počasi spat
nočko

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
15.4.2008 22:14:09   
Alina_alin
Spet se javljam v poznih urah. Sem vas na brzino preletela. Sem bila cel dan spet sama, vključno z individualnim uspavanjem obeh otrok. Ati spet na službeni poti. Še dobro, da sem rabila k Tjaši it samo 2x, nato pa sem lahko uspavala Špelo. Ki se je caratala, cartala in še enkrat caratala. potem 2 pravljici, potem pa "pametni pogovor", ki ga je vodila: Mami, ti si zelo velika? Kdaj boš pa tako velika kot ati? Ne boš več rastla? Zakaj pa ne?  Potem pa še pogovor o njenem rd, ki bo junija: ona si želi samo, da greva kupit slamice, lončke, krožničke, savjetke - tiste papirnate za party, ko si jih bo izbrala sama. Mi vsak dan o tem govori,odkar sva zadnjič bile v trgovini in ji nisem dovolila, da to kupiva, ker sem rekla, da pred rd.
Eh, sem se zdaj razpisala o junijki 2005, ne pa oktoberki 2007.

Noa1, če se splača, še me daj na seznam. Pritekava s Tjašo.
Pandica, glede imen za živalce: imam želvo z imenom Zala, kličemo jo Zalika.

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
15.4.2008 22:16:11   
drobižek
kinnie - ko boš imela čas...se nič tak zelo ne mudi...če že greš, pa lahko nočuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
15.4.2008 22:16:24   
lane31
Kasija......tukaj kjer živim ni kakih trgovin z cotkami ali šuheki,imamo pa tuš in špar, tako da največ kupujem prehrambenih izdelkov in sodeč po moji riti le te obupno preveč user posted image .......bi bilo boljše spet tangice kupovat - še dobro da niso več v modi ,vsaj nekaj na moji strani user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2982
15.4.2008 22:16:59   
Alina_alin
skuštrana,jaz bi pa rada link od slingov....

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
15.4.2008 22:18:38   
Alina_alin
ce srečanje  -tudi jaz lahko ob 10h. Mi še bolj ustreza: ponavadi je ob 9h zaspana, torej hop v avto... pa ravno do tja prespi rundo.

Neposredna povezava do sporočila: 2984
15.4.2008 22:19:37   
drobižek
Ta rr je pa res zaživela po novem ob večerih...fajn, ni kaj....superca!

Neposredna povezava do sporočila: 2985
15.4.2008 22:20:47   
lane31
Jaz grem v mižule......pa glede na to da preko 22 ura resnično upam,da zjutraj ne bo spet 4 strani za prebrat user posted image
Lahko noč vsem user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
15.4.2008 22:22:00   
jasna
kinnie, lahko noč. Jaz si vsak dan zabičam, da danes grem pa res prej spat. Ja, ja, sanja svinjauser posted image user posted image

Mehurčica, naša tudi raje je, če smo vsi za mizouser posted image

Živa, škoda za srečanjeuser posted image . Ampak glavno da fth imateuser posted image

Zapravljanje - v bistvu čist preveč za Neline cunje. Po dveh fantih se mi čist strga, ko vidim kiklce, rutke in podobno navlakouser posted image

Takole pa naša domača živalca pravi: "zdej je pa dost"user posted image
user posted image

Mmmm na radiu se vrti Norah Jones....

Neposredna povezava do sporočila: 2987
15.4.2008 22:23:11   
Jenny Anny
Jaz bi pa prosila, če ma katera shranjen link o razvoju otroka po tednih, ga je itak dala ena od vas gor (mislim da Klaudia, sam nisem 100%).

Drugač smo še vedno mal prehlajeni - nosek. Pa odkar je bila v varstvu preko noči full težko sama zaspi zvečer. Prej sem jo dala v posteljo, pa dudo, igračko in pleničko in to je blo to, sedaj pa so prave kalvarije. Nocoj se je že 5x zbudila in to od sedmih pa do zdaj. Ne pomaga pa nič druzga kot da jo vzamem iz postelje, jo prestavim v tavelko in stisnem k sebi, da se ona zariva u zizeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bog ve kaj ji ni pasal na nočnih počitnicah pri tašči in tastu???

Neposredna povezava do sporočila: 2988
15.4.2008 22:24:15   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Aja, to se vam še hotla povedat Štajerke
Včeraj mi je mami rekla, če bom prišla v sredo dopoldne na bajto, ker bi mi ona takrat Zaliko čuvala, da bi jaz nekaj pomagala tam pri delu. Pa sem rekla, da ne morem, ker "MORAM" it na srečanje, da pa lahko brez problema, ko se me razidemo pridem direkt tja. Ma, saj ni panike, ni jezna al kaj podobnega, samo jaz vas tak rada vidim in tako rada pridem na ta naša srečanja, ker se imamo tako fajn user posted image user posted image
Tako, zdaj vidite koliko mi pomenite user posted image

user posted image Ja, ja res smo zasvojene ... Ne mislim nič slabega - meni je itak prepočasi ta teden minil, bi se res morala kaj v center priguncat še čez teden, ker srečanje 1x tedensko je res skoraj premalo!!!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jasna
kmarija, tole o joku ko mami gre je tudi pri nasuser posted image . Tako krokodilje solze, če me ne vidiuser posted image

Pri nas tudi, tak da že komaj čakam mai tei, da bom celo lahko kaj naredila po bajti.

IZVIRNO SPOROČILO: lane31
Mala se do danes nikoli ni bunla ob čiščenju noska , danes pa že 3x taki jok user posted image Morem pa ji ga čistit če se ji nabira zgoraj....pa se mi smili,ko ne vem zakaj tako joka zraven user posted image user posted image

Naša se ne buni zaradi čiščenja, ampak zato ker ji moram pri tem prijeti glavo in jo podržati pri miru ... ker to zdaj seveda več ni všečno, še več prav na živce ji gre in se dereeeeeeeeeee - kar pa pravzaprav malo pomaga popucat to votlino.

Srečanje jutri.........jaz sem sicer ok ....a še vedno pokašljam....zdaj pa ne vem naj pridem ali ne....sem mnenja, da kužna sicer nisem,tudi lubčkali se ravno ne bomo.....se bojim da me bo kdo hudo gledal ,če bom zakašljala user posted image

Daj, ne zajuser posted image user posted image user posted image vaj. Malo bacilov še ni nikomur škodilo.user posted image

Jasna, Neli nas resno malo eheheheuser posted image . Bravo - kapo dol.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
15.4.2008 22:25:05   
lane31

Jaz grem v mižule......pa glede na to da preko 22 ura resnično upam,da zjutraj ne bo spet 4 strani za prebrat user posted image
Lahko noč vsem user posted image

Sem šele zdaj videla koliko jih je prijavljenih na tej strani in ugotovila da so to zgolj naivne želje.......ve kar dajte pište kolkor čete user posted image
Pa zgleda da se nam obetajo nove članice........vidim špionirati ježeka in žabeka - pa ne prvič user posted image  kar pogumno, saj smo odprti klub user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
15.4.2008 22:26:13   
mehurčica

Zapravljanje - v bistvu čist preveč za Neline cunje. Po dveh fantih se mi čist strga, ko vidim kiklce, rutke in podobno navlakouser posted image

Takole pa naša domača živalca pravi: "zdej je pa dost"user posted image
user posted image

Jaz sem že po enem fantu čisto nora na kiklce, klobučke,...Sem ji včeraj kupila kar dva klobučka, ker se nisem mogla odločit.user posted image Ampak kaj dosti ji ne kupujem, ker pač imamo od Davida in ena RR-jevka mi še posoja oblačilca.

Ej, tvoja Neli je za pojest!user posted image user posted image Meni je tak fajn, ko daš te njene podvige gor. Mi je prav fascinantno. Eni še niti slučajno ni tako močna, da bi se postavila na noge. Uhhh, kje je še to...user posted image

Zdaj pa spat!
Pa-paaaa

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
15.4.2008 22:26:51   
pingi
Čer!

Jutri prideva na srečanje, čeprav je bilo mišljeno, da gremo na en družinski izlet.
Sem si rekla, da moram spoznat Vanili pa Novo10kouser posted image  in njuna srčka.

A Vanili pa še zmeri Housa gleda?user posted image

Joj, ko sem jaz mojemu omenila, da grem v ponedeljek v CE je rekel: a si ti čist blesava? A zarad enih žensk se boš tja vozila? user posted image

Mah, po moje je treba izkoristit tole porodniško, tudi za druženje in čvek.user posted image

Majoli, a si me že pogrešala?user posted image

Saj preberem še vse, ampak odgovorit pa ne rata... Itak. Je pa tolk zabavnih postov, da dobim kar pošteno dozo smeha ob branjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2992
15.4.2008 22:27:58   
Pandica
Lane31    saj pa neboš kašljala v naše user posted image ne...
Pa, če praviš, da se ne moremo več nalezt od tebe potem seveda pridi, ker te že pogrešamo!

Kasija   iz tvojih ust v Božja ušesa user posted image

Aja,v čem pretiravamo pri nakupovanju? Saj smo že zadnjič nekaj pisale o tem...Jaz pa sem "bolana"  na čevlje pa po možnosti še isto barvo torbice zraven.
Edino kaj me zdaj malo jeuser posted image   , da, ko sem zunaj z vozekom itak nimam nikoli torbice, ampak vedno en tak nahrbtnik v katerega zmečem vse stvari in ga vržem pol dol v košaro v vozek. Pa "šteklov" tut nimam kaj rada za k vozičku in sem ponavadi v nekih "bednih" čevljih. Eh, tak pač je, ko postanemo mamice, konec rihtanja  user posted image user posted image user posted image

Alina_alin   pa daj kaj si tak nesramna?  user posted image
Ne moreš imet želve z istim imenom kot jaz otroka. Pa jaz mojo miško tut ljubkovalno kličem Zalika včasih. Zakaj si mi mogla to povedat? Zdaj pa se bom vedno na to tvojo želvo spomnila...eh, sem kuj žalostna postala  user posted image

Grem pod tuš, da se malo ohladim... ker bi zdaj najraje   user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
15.4.2008 22:28:02   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

Jaz bi pa prosila, če ma katera shranjen link o razvoju otroka po tednih, ga je itak dala ena od vas gor (mislim da Klaudia, sam nisem 100%).

Misliš tole?
http://www.parentingweekly.com/baby/baby_information/development/index.asp

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
15.4.2008 22:29:58   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

Drugač smo še vedno mal prehlajeni - nosek. Pa odkar je bila v varstvu preko noči full težko sama zaspi zvečer. Prej sem jo dala v posteljo, pa dudo, igračko in pleničko in to je blo to, sedaj pa so prave kalvarije. Nocoj se je že 5x zbudila in to od sedmih pa do zdaj. Ne pomaga pa nič druzga kot da jo vzamem iz postelje, jo prestavim v tavelko in stisnem k sebi, da se ona zariva u zizeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bog ve kaj ji ni pasal na nočnih počitnicah pri tašči in tastu???

Vse pa le ni Klavdija dala user posted image
http://www.parentingweekly.com/baby/baby_information/development/index.asp

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
15.4.2008 22:30:12   
mehurčica

Pa zgleda da se nam obetajo nove članice........vidim špionirati ježeka in žabeka - pa ne prvič user posted image  kar pogumno, saj smo odprti klub user posted image
Gospo Ježkovo jaz poznam. Sva dostikrat skupaj na sprehodu. Tak da ježek, javi se kaj! Sem ti že rekla, da se nam priključi, čeprav si novemberska. Saj imamo par novemberčkov in par septemberčkov.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
15.4.2008 22:30:28   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Jaz sem že po enem fantu čisto nora na kiklce, klobučke,...

Jaz sem že pri prvem otroku, čist nora na punčkaste stvari. Lia ma že enih 6 kiklc doma, ki ne verjamem da jih bo velikokrat nosila user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2997
15.4.2008 22:34:10   
skuštrana
Načeloma se ne sekiram zaradi goste hrane, samo bi bilo pa fajn, če bi kaj pojedel...ker ne morem nikamoruser posted image brez njega...Imamo obletnico mature 19.4 v Mariboru - seveda ne morem it, ko pa najprej do polnoči niti zaspi ne potem pa do 9 zjutraj še trikrat malicauser posted image No, saj ne bi ostala do 9 zjutraj, ampak vseeno....

Kje je ta Vanili? Ma, Vanili bom mogla še jaz enkrat v Lj priletet da te spoznam, če že ti nočeš v Celje na vseslovensko srečanjeuser posted image

No, super, da jih bo vsaj nekaj prišlo v ponedeljek ob 10user posted image user posted image

Neli - bravo, bravouser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
15.4.2008 22:36:34   
lane31
No me je že prehitela user posted image  A Klavdija ti imaš vse to shranjeno neki....kako tako hitro postrežeš z odgovorom user posted image user posted image

Pandica.............daj ne seri user posted image user posted image  saj pa želvice so čisto lepe živalice user posted image  ....jaz pa mojo princeso kar žaba kličem user posted image ....če sodim po sebi dajemo živalicam imena ki so nam zelo všeč....zato je meni že tudi bilo žal, da najin user posted image  ,če bi bil sin več ne more biti Luka ....mi je pa to ime full lepo user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
15.4.2008 22:39:18   
skuštrana
Heh, mi imamo psa Oskarjauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dobrodelnost
Uredništvo RR

Ali veste, da Ringaraja izvaja tudi družbeno odgovorne in dobrodelne akcije?

Da (49%)

Ne (51%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!