sanwebdra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Aja, to se vam še hotla povedat Štajerke Včeraj mi je mami rekla, če bom prišla v sredo dopoldne na bajto, ker bi mi ona takrat Zaliko čuvala, da bi jaz nekaj pomagala tam pri delu. Pa sem rekla, da ne morem, ker "MORAM" it na srečanje, da pa lahko brez problema, ko se me razidemo pridem direkt tja. Ma, saj ni panike, ni jezna al kaj podobnega, samo jaz vas tak rada vidim in tako rada pridem na ta naša srečanja, ker se imamo tako fajn Tako, zdaj vidite koliko mi pomenite Ja, ja res smo zasvojene ... Ne mislim nič slabega - meni je itak prepočasi ta teden minil, bi se res morala kaj v center priguncat še čez teden, ker srečanje 1x tedensko je res skoraj premalo!!!! IZVIRNO SPOROČILO: jasna kmarija, tole o joku ko mami gre je tudi pri nas . Tako krokodilje solze, če me ne vidi Pri nas tudi, tak da že komaj čakam mai tei, da bom celo lahko kaj naredila po bajti. IZVIRNO SPOROČILO: lane31 Mala se do danes nikoli ni bunla ob čiščenju noska , danes pa že 3x taki jok Morem pa ji ga čistit če se ji nabira zgoraj....pa se mi smili,ko ne vem zakaj tako joka zraven Naša se ne buni zaradi čiščenja, ampak zato ker ji moram pri tem prijeti glavo in jo podržati pri miru ... ker to zdaj seveda več ni všečno, še več prav na živce ji gre in se dereeeeeeeeeee - kar pa pravzaprav malo pomaga popucat to votlino. IZVIRNO SPOROČILO: lane31 Srečanje jutri.........jaz sem sicer ok ....a še vedno pokašljam....zdaj pa ne vem naj pridem ali ne....sem mnenja, da kužna sicer nisem,tudi lubčkali se ravno ne bomo.....se bojim da me bo kdo hudo gledal ,če bom zakašljala Daj, ne zaj vaj. Malo bacilov še ni nikomur škodilo. Jasna, Neli nas resno malo ehehehe . Bravo - kapo dol.
|