|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska - 2.del
15.4.2008 22:11:39   
Sibil_
Val-super da si doma, kaj pa je bilo?user posted image

Lukas nima kontrol več pri orl, razen če se mu pač poslabša.In če so se MAtii ušesa zamašila ima poln nos, ampak za žrelnico-v bistvu tisto votlino.Zaradi tega se tudi Lukasu mašijo ušesa in bo verjetno treba na operacijo.Ampak po pregledu informacij na netu itd ga ne dam operirat pred 2.leti, ker se žrelnica ponavadi zaraste nazaj (pri majhnih otrocih jo namreč samo spraskajo, ne odstranijo).In potem ponavljaš to operacijo-bala.user posted image

Thaiss-Lukasa ni pa nič bolelo po luknjanju bobniča, verjetno zato, ker ni imel vnetega.So pa otroci divji po operaciji tudi zaradi narkoze-ko se zbudijo so čist podivjani, tudi če jih nič ne boli.user posted image

Aja-jaz sem nabavila za oba otroka Sterimar, ampak v mikropršilu, ful dobro špricne v nos in prodre kar globoko-vam ga priporočam.JAz ga dajem kar vsak večer za preventivo, škodi itak ne.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
15.4.2008 22:13:49   
Žana04
Oj, punce,

še -6 in FINE FERIE. Ne morem verjeti, da bo kmalu eno leto odkar smo v štirih user posted image  In čez par mesecev bo imel Žan že štiri leta. Jaz pa imam še vedno pred očmi tisto "štručko", ki bi jo bila lahko gledala ure in ure... Ma zakaj čas tako beži user posted image user posted image user posted image  
E ja, drugi teden pa spet v službo. Ne spomnim se niti gesla za PC, tako sem bila zadnje leto z možgani na OFF. Še dobro, da bom imela en mesec pomočnika, da ne bo treba takoj začeti v peti brzini.
Vidim, da se je tu kar precej dogajalo zadnja dva ali morda tri tedne, ko sva se s PC-jem bolj malo videvala, v Izolo pa tudi nisem zahajala, ker so me vabili v Koper. In sem spet ugotovila, da je v Kopru dopoldne prav lepo.
Vesela sem, da sta Matia in Val sedaj doma, obema pošiljam velik poljubček. Ubožec, Matia, tokrat je bila pa huda... Če je imel dr. Zorna se mi pa sploh smili, saj je to bolj mesar kot zdravnik (preizkusila sem na lastni koži, pa še Žanu je šival ustnico).
Če mi bo uspelo, se bom do konca dopusta kaj oglasila v Izoli, da se vsaj še enkrat vidimo. Imela sem namen priti danes, pa me je klicala kolegica in sva jo z Julijo mahnile v Koper.
Nič, se vidimo ali beremo. Lahko noč!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
15.4.2008 22:20:21   
NAVT
Bravo Val!!! Zdaj pa hitro k sebi in na svež zrak. Jaz pravzaprav še vedno ne vem točno zakaj je bil Val v bolniciuser posted image

Mi smo bili danes z obema pri P. Brina je včeraj zvečer zakuhala. Skratka obe imata zelo podobno situacijo: malo pordela ušeska, žrelo čisto, pljučka še kar (Neža malo piska), nos totalno zabasan, kašelj od starih kadilcev. Dobili sta Tobrex kapljice. Nežo smo pa peljali še zaradi izpuščajev na obrazku. Zgleda da ne mara sončka. Za enkrat je dobila fenistil kapljice in eno nedolžno vlažilno kremo. Predlagala je naj si nabavimo kremo s faktorjem od Mustele. Bomo videli kako bo. Sicer jo pa že od sobote skrivam pred soncem, ker jo potem ves obrazek zelo srbi. Tako zelo, da se ponoči zbuja in praska. Ful je boga. Bomo videli kako se bo to nadaljevalo.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
15.4.2008 22:24:07   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Aja-jaz sem nabavila za oba otroka Sterimar, ampak v mikropršilu, ful dobro špricne v nos in prodre kar globoko-vam ga priporočam.JAz ga dajem kar vsak večer za preventivo, škodi itak ne.user posted image

Kakšen dodaten podnapis!!! Pojma nima kaj bi to bilo...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
16.4.2008 6:16:03   
dskubin
Dobro jutro džezeri...

Končala sobico jeee user posted image

Sterimar je fiziološka, ampak v pršilu (imajo tudi še druge, samo se ne spomnim več imen). Tko da lahko otroku špricneš v nos tudi če stoji ali sedi. In ponavadi se ne upirajo tako kot pri fiziološki v kapljicah. Samo moreš pa vedet, da gre v nos tako majhna količina, da pri zaprtem nosku pa to ni dovolj - oziroma če je nos poln itak ne špricneš nikamor user posted image Jaz imam tudi že doooooooooolgo in uporabljam predvsem pozimi, kar tako, za preventivo oz. je pruporočeno da 1x na dan špricneš že zaradi suhega zraka od radiatorjev.

Val, hitro hitro se pozdravi, mela, ti se pa zdej fajn spočij in oddahni user posted image user posted image

Thaiss - vedno me stisne, ko zvem, da je kak otroček v bolnici, ker vem, še posebej, če gre za poznanega. Že za odraslega je hudo, za otročka pa še bolj - če ne drugega je tečno bit v tisti sobici zaprt. Tudi vama pošiljam user posted image user posted image

Šibam delat, se vidimo kako popoldne po Izoli - btw nikoli nobene ne srečam popoldan po 5 uri, kje se skrivate?

< Sporočilo je popravil dskubin -- 16.4.2008 6:26:27 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
16.4.2008 7:24:43   
majrim
dobro jutro...user posted image user posted image user posted image user posted image ...komad je že dskubin izbrala pravegauser posted image user posted image ...samo zdej me daje nostalgija, ko daš tak komaduser posted image user posted image user posted image
mela in Val user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
16.4.2008 8:22:46   
majrim
mi smo bli v ponedeljek do 19 zunajuser posted image ...šinjorina je spala,midva pa gledala barkeuser posted image
kaj danes ne bo nobene po izoli al kajuser posted image
žana04....kaj samo še -6user posted image user posted image user posted image .ajojjjjjjjjjjjj....sej tudi jaz že odštevam...daj,pridi še kak dan v izolo...pol se bomo tako vedno manj videvaleuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
16.4.2008 8:23:21   
majrim
helenavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv...kako jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
16.4.2008 9:35:53   
thaiss
Jutro!!!!!!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
16.4.2008 10:48:07   
Sibil_
Dan!

NAVT-Sterimar mikropršilo, ne navadno.Ker to mikropršilo je res ok, ful špricne, če ima Lukas poln nos se kar potem dol pocedi šmrkeljček, pa res se ne upira pri tem.Jaz sem poskusila na sebi pa kar nekaj špricne, meni se zdi v redu vglavnem.Imajo pa v vsaki lekarni.user posted image

Thaiss kako je MAtia?Kdaj gre v vrtec-so vam kaj rekli?

Žana-pa daj se javi če bošp kaj po Kopru noo, včraj sem tudi jaz šetala pa me je malo orosilo, sem potem kar šibnila domov.PA seveda ostale tudi, če kdaj slučajno zaidete v Koper in bi malo šetale ali pa spile kakšen kafe...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
16.4.2008 11:35:56   
majrim
matr si gostobesedna thaissuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
16.4.2008 11:37:44   
majrim
evo,mi smo malo šetale...šle do knjižnice in en giro do mesta,zdej pa počasi spat za dve ureuser posted image user posted image user posted image ...pop pa po špežo,ker je doma vse praznouser posted image
..kako je pri vas thaiss??,,,ste pa prestali ej....kar solze sem dobila,ko sem brala štorijouser posted image ...kako je z melo??

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
16.4.2008 13:34:52   
majrim
pa sem spet sama.user posted image ..nič,bomo šle ven,ker je user posted image klical,da bo delal cel danuser posted image ...sodelavka ima mačka ,da še vstat ne moreuser posted image
lep dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
16.4.2008 14:08:36   
asso
Majrim, tudi tebi, in seveda ostalim lep dan...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
16.4.2008 15:44:29   
tejčica
Pupe, jest sem toooolk hepi!

Sem dobila novo službo!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Sem zvedla že včeraj, ma kar nisem mogla verjet da je res. Danes sem bila že tam in smo se vse točno dogovorili. Ma se mi smeje!!!user posted image

Več zvečer, sedaj šibam južnat in pol dirka na predavanje.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
16.4.2008 15:55:54   
thaiss
Tejčica čestitam za novo službo!!! Brav, bravo...zdej pa me samo še zanima kjeuser posted image !!

Thaiss kako je MAtia?Kdaj gre v vrtec-so vam kaj rekli?

Matia bo zdej še malo doma, po prvomajskih zaštarta

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
16.4.2008 17:46:55   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tejčica!!!!!!!!!!!!!!!!...pa oglasi se še kajuser posted image
..evo,me smo s pop sprehoda..eni že spijo, jaz pa pod tuš...sem končala z nogo v morju..user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
16.4.2008 19:17:13   
thaiss
midva sva tudi iz sprehoda nazaj...majrim kaj si namakala noge user posted image ?

helenav kako si???

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
16.4.2008 19:28:49   
majrim
helenav ne uboga mame in ima spet vročinouser posted image ....ti,ti helenavuser posted image ...včasih bi blo dobro poslušat mamouser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
16.4.2008 19:29:48   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

midva sva tudi iz sprehoda nazaj...majrim kaj si namakala noge user posted image ?

ja,desno pa resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
16.4.2008 19:54:46   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ja,desno pa resuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  kaj si pecala kalamare user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
16.4.2008 21:03:29   
majrim
bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...si uganla...že tolko časa imam željo po njih...jih moram kupit in nardituser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
16.4.2008 21:08:41   
thaiss
Kaj boš gledala finale danes?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
16.4.2008 21:39:16   
dskubin
že tolko časa imam željo po njih...jih moram kupit in nardit

kupi malo več, pa nas povabi. Jaz bi jih tudi jedla, ma mi smrdi jih delat (to velja tudi za vse ribe. Sicer sem stručko za jih čistit, ker sem delala preko študenta tudi v menzi in je blo tega za sčistit ohoho - ampak ribe so ena od jedi, ki se meni ne delajo).

thaiss - sem vas vidla. Sem bla prav vesela, da vaju vidim zunaj, ker to pomeni, da je vse OK user posted image

tejčica
- juhuhu. Boš naredila hkrati fešto za vselitveni žur in novo službo user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 16.4.2008 21:48:49 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
16.4.2008 21:43:40   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
thaiss - sem vas vidla. Sem bla prav vesela, da vaju vidim zunaj, ker to pomeni, da je vse OK user posted image

sva izkoristla sončekuser posted image   Naša P nam je že v ponedeljek naročila ven, ven ven....sicer se zaenkrat izogibava družbi, čeprav Matia ne driska in bruha že par dni, ma za vsak slučaj.
Jutri imamo kontrolo pri ORLju, zaenkrat še pije antibiotik. Ma je že tapravi, same lumparije so ga, apetit se mu je vrnu user posted image  user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

otroški čevlji
chebeltza

Bi kupili všečne usnjene otroške čevlje z mehkim podplatom, preko internetne trgovine po ugodni ceni (z možnostjo vračila v 15. dneh)?

da (36%)

ne (25%)

nikoli (9%)

ne vem (9%)

odvisno od cene (6%)

če bi mi bili zares všeč (16%)

Število vseh glasov: 211

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!