|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska - 2.del
17.4.2008 19:45:11   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

OooOOOooo Melaverde user posted image  user posted image   si me pogrešala ne...user posted image   MOČNO MOČNO

naš dr. Smajla Ivica...pa še vidli nismo tega doktorja/ce user posted image  user posted image

to je tista močna s temnimi očali, ki je meni zatežila: "Marš v sobo!!" mislim, da je bila Vesna z menoj na hodniku... user posted image  ma na vizitah je ni blo... NON L˙HO MAI VISTAuser posted image

Super da je MAtia ok, jaz moram jutri Lukasa naročit na timpanometrijo.KAj so mu jo naredili?Kakšne je imel rezultate?

ma mi nismo meli nobene timpanometrije...user posted image  kaj je sploh to???

< Sporočilo je popravil thaiss -- 17.4.2008 19:46:08 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
17.4.2008 20:03:50   
Sibil_
To je v bistvu meritev sluha.Merijo odbojnost bobniča-v bolnici se to dela tam skoraj pri ginekoloških ambiulantah, soba 64 se mi zdi.To da nek tak senzor v uho in otroku meri ta odboj in v bistvu kako sliši.Označuje se pa z črkami od a do z se mi zdi.Vglavnem to naredijo kot kontrolo sluha.A Matio je potem samo pogledal ušesa in to je to?Kdo ga je gledal?Če ga je Zorn ste zelo tzelo slabo naleteli, na žalost.

Se da pa na napotnico to narest drugje, napiši na ZS če hočeš več info.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
17.4.2008 21:08:29   
thaiss
aja, to je meritev sluha user posted image ...to imamo šele konec maja!

melaverde si kje u giru??? Danes me je una tvoja taprva cimra spraševala kako ste...špijunažauser posted image user posted image

nektarina kaj ste bli danes po Izoli??? Neki sličnega vaši družinici sem videlauser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
17.4.2008 21:28:30   
nektarina
user posted image  Benvenuta Melaverde. Samo, da je Valu dobro.Zdaj  po vaših izkušnjah bom bila bolj pozorna  pri kašlju ..... bom hitro klicala P, čeprav vem, kaj ti rečejo. Jaz imam tudi pumpico Narhinel , ampak ne misli, da  se bo pustil čistit nos.  Kadar jaz doma čistim jočemo vsi.  Tistemu ki pucam, ker noče, jaz ker  mi je težko  in mi ne rata, ta drugi ker čuje  brata jokat... v glavnem  za ****.
Ga pa dobiš  v Žavljah, takoj  za tunelom.
Ej  ma tvoj Val je priden, če si pusti stavit  infuzije in podobno.  Nik bi vse strgal.

Helenav:  ja res, botri naj nebi bili koruzniki, ampak  če ima boter dobrega župnika tudi  to se da..user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
17.4.2008 21:37:03   
nektarina
Thaiss.. ja . Smo bili. Smo skoraj vsak dan.. le ,da jaz se vsak dan z mojim skregam,ker on se hitro naveliča pohajanja.   V KOpru pa pravi,da nima kje se sprehajatuser posted image  
Včeraj je srečal v Izoli  prijatelje  in smo šli na drink.. tam pa se je zadržal kar precej časa, dokler nisem vzela en voziček in šla po moje...  takoj je pritekel še on za mano
Smo pa danes  imeli še kar pestro. Sem jim  dala poletne kapice in so jih ves čas metali z glave. Na koncu smo pristali na  goli glavi.
Ej ma kje si bila ti??
Jaz sem te tudi  videla par sobot  nazaj v San Simonu s tvojo familijo (sem bila v avtu).

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
17.4.2008 21:37:59   
zrak
dober večer.. končno se tukaj spet dogaja..
matia in val user posted image  ker sta končno doma....

Helena.. zdaj se pa moraš kaj kmalu pobrat, nedelja je skoraj tu..Kam boste šlii na pojedino?

Majrim.. mi smo bli zjutraj v Izoli.. ma itak da je bilo na hitro,.. Kaj jutri boš v Iz?

Upam da nam ratalo se kaj dobit, vse skupaj..

Neposredna povezava do sporočila: 1331
17.4.2008 21:45:42   
thaiss
ojli zrak, kako ste pri vas???

nektarina jaz sem sedela s kolegico v The Wall, brez Matie pa sem vas vidla ko ste šli mimo z gelatiuser posted image ...ma sem sklepala da ste to vi, če bi te zdej vidla brez user posted image user posted image  te nebi prepoznalauser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
17.4.2008 22:05:12   
nektarina
ja, ja user posted image user posted image  me izdajo... še policija bi me zdaj hitro najdla
sem pa opazila,da odkar ptički žvrgolijo in sonček sije  je pokukalo  ven kar precej mamic z dvojčki, jih je ogromno ma ne vem , kje se skrivajo.
MA kaj ko so vse temnolaskeuser posted image

Ma kje je ta The WAll.  Jaz se sploh ne spoznam na imena.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
17.4.2008 22:07:56   
thaiss
The Wall je uni kafič ki gleda na morje (ne na promenadi), malo pred unimi tgovinami (loto, ars...)

Neposredna povezava do sporočila: 1334
17.4.2008 22:13:45   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

kaj hočeš reč da ki si bjonda ne pašeš zraven..??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1335
17.4.2008 22:43:07   
nektarina

kaj hočeš reč da ki si bjonda ne pašeš zraven..??user posted image

Ne, ne.  Une ki vozijo duple vozičke so temnolaske...

kaj druge vse spijo???
JAz moram likat ma se mi ne DAAAA.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
17.4.2008 22:44:12   
dskubin
Čau!

Sm skopirala kar od marčevk, ker se mi ne da še ene klobase pisat, se boste pa še ve malo nasmejale. Sej veste, da se nam vedno dogaja. user posted image

Bolezni kar ni in ni konc. Eni ozdravjo, pa so že drugi v vrsti user posted image . No, mi smo zaenkrat zdravi, premagali to neki, kar ne vemo, kaj je blo, al bakterija, al viroza, al kaj druzga user posted image Vsem borcem pa polno pest user posted image , da čimprej zmagajo.

Mi smo lepo vreme dodobra izkoristili, zunaj smo kolkor se le da (kar je seveda poznati na čistoči doma, ampak bo že, ker zdej pa res ne grem glancat user posted image ). Evo dokazi:

user posted image

user posted image

user posted image

Domov smo šli predčasno, ker smo imeli dogodivščino, ki ne rata glih vsak dan, no, če smo prav pošteni, niti ne vsako leto user posted image . Kot vedno smo s sabo tovorli ceeeel kup igrač in kaj se zgodi - mimo pride cela kolona staršev in otrok (vrtec je šel popoldan na nek pohod). Valda so malcali v San Simonu in medtem, ko so starši veselo počivali, se je nam (predvsem pa našim igračam) pridružil ducat otrok, ki se je boril za igrače (našedva pa kot 2 loleka, nič jasno, ker so bli mal večji). In ti otroci meni nič, tebi nič raznesejo igrače po celi plaži, ko so pa odhajali, jih je moj opozoril, da če so si že sposodili, bi lahko vsaj nazaj prinesli, ne pa da pustijo na čisto drugem kocu - reakcija staršev: "Ne, tega pa že ni naš odnesel" user posted image user posted image **bemu, če sem ga pa cel cajt gledala, da kam bo odnesel kopača, pa ga je šel mami in fotru pokazat in pol oni, da ni njihov mulc bil. Ej eni so pa rez brezobrazni - namesto, da bi se zahvalili, ker sva sigurno več kot pol ure čuvala celo gručo otrok, ko so starši afne guncali 50 metrov stran. Aja, dogodivščina, sm skor pozabla. Een od teh otrok je vrgel (no, da bo lepše, "mu je padla") ena posodica v morje. Starši nič, kratkomalo so pobrali otroke in šli, niti opravičila, nič. Kolk me to jezi, ko se ljudje delajo neumne in nevedne in slepe in gluhe. Mi smo se nekaj trudli z metanjem kamečkov ampak posodica je bla vse bolj daleč. In moj valda je ne bomo pustili, gre po eno dolgo vejo - nič, še vedno predaleč. In pol privleče eno ogromno skalo (ma res ogromen kamen), meni niti ni blo jasno, kaj bo s tem naredu - sm mislila, da si bo delal nekako potko bliže posodici. A ne ne, on jo zaluča direkt pred nas (ki smo tuhtali ob strani, kako bi prišli do posodice, k to je oh in sploh in naj posodica - seveda začenši bit taka točno danes, ko smo jo zagledali v vodi) v morje. Je zalilo mene in Draža od nog do glave - komot lahko rečem najino prvo kopanje v morju letos user posted image . Smo hiteli domov, kot munjeni, ker valda nismo imeli s sabo nič za preoblečt. Slik ni, je crknila baterija, kot vedno user posted image Ne, res nam ni dolgčas!

Pa še moj mali veliki pomočnik, kaj bi jaz brez njega (ja, malo manj čistla, pa malo bolj hitro končala delo user posted image ):

user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 17.4.2008 22:50:11 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
17.4.2008 23:55:55   
nektarina
Dskubin, ja živahno pa  je le bilo. Te pa popolnoma razumem. Meni se skoraj isto zgodi ko pridejo kolegi s svojimi malimi k nam domov. Ker imam navado  tudi otrokom ponudit slaščice ti poberejo vse kar je na mizi, vse polomijo in  vržejo na tla. Jaz nič ne rečem, ker to niso  moji otroci in  čakam na njihove starše  da reagirajo... a ti nič.Isto se zgodi  z igračami. Ti otroci  vzamejo  vse igrače , ki jih najdejo jih odnesejo vsepovsod, vse potolčejo, moja dva pa  jočeta , ker jim vzamejo  iz rok... in zopet starši  samo  gledajo in nič ne rečejo. POl se vprašam al sem jaz  nenormalma , ker nič ne rečem  me pa moti, ali oni  ki brezbrižno gledajo in nič ne rečejo.user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
18.4.2008 6:25:06   
dskubin
POl se vprašam al sem jaz nenormalma

Jaz sem bla tudi včasih tiho. Ampak nič več. Če so pri meni doma, bodo imeli pravila, kakršna imajo naši otroci, ker nočem, da so otroci v svojem domu prikrajšani. Če kdo vzame iz rok in to vidim, enostavno rečem, naj vrne nazaj in počaka, da se ta otrok naveliča in odloži igračo in šele potem lahko vzame, al pa kar na glas rečem, da se igrač ne meče in da se knjigo vrne tja, kjer so jo dobili ipd. Isto zunaj. Mi nikoli ne pustimo otrok na igrišču, da počneta, karkoli bi se jima zahotelo. Če počneta neumnosti, jih opozorimo. Ravno tako opozorim druge otroke, če počneta nekaj, kar škoduje našim (metanje kamnov, peska po glavi, hoja navzgor po toboganu, tepenje). Jaz kar povem in to naglas - ponavadi potem pride starš in reče "ja, to se pa ne sme,...), čeprav je tudi do takrat to početje mirno opazoval od daleč. Sicer se poskušam ne umešavat in naučit otroke, da se postavijo zase. Če pride Draž špecat (tudi če sem videla in vem, da ima prav, mu rečem, naj gre sam uredit in povedat, da se tega ne počne). Ker ko sem bila tiho, so naši otroci vedno naj*** in sva se z mojim pač zmenila, da to ni OK in če drugi starši pustijo svoje otroke v našem varstvu (velikokrat se to zgodi in imava cel vrtec, še posebej moj se ukvarja in pogovarja z vsemi otroci - npr, včeraj je celo ena od mamic prišla, vprašala, če se lahko tudi njihova igra zraven - ja, ni problema, do tu vse OK, ampak ona je pa šla tečt na travnik in pustila tamalo tam - mislim, kaj pa če bi šla v vodo user posted image ). V glavnem, če se glih ne tepejo in ni prepira pustim, tudi skušam naučit naše otroke, da se borijo za svoje igrače, Dražu rečem, naj kar na glas reče "To se ne sme, to ni lepo". Al pa če ga tepejo, naj dvigne roko in vpije "Stop. To ni lepo, da me tepeš!". Tako prikliče potem tudi pozornost malomarnih staršev, ki otroku dovolijo vse. Jaz mislim, da ima vse svoje meje in če dovoliš že zdej otrokom, da ti skačejo po glavi, kaj šele bo. Ne ne, če ne dovolim mojim, potem tujim še manj!

Neposredna povezava do sporočila: 1339
18.4.2008 9:03:40   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ajojjjjjjjjjjjjjjjjjj,,, family adamsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...škoda,da me ni blo zraven...celo jutro sem bla okoli sansimona in delfina,popoldan pa zamudim ta boljšeuser posted image ...user posted image user posted image user posted image  moj šimpatikone je pa priden ko vednouser posted image ...enga velikega lupčkaaaaaaaaaaaa
zrak...jaz sem bla zunaj,ampak sem center na hitro zaokrožila (sem šla samo po žurnal), pol pa proti delfinu..mi smo ob morju in se igramo na kamnihuser posted image user posted image user posted image ...smo prav uživale..smo pa ble same,nikjer nobeneuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
18.4.2008 9:09:20   
majrim
se prej spodobi,da vam zaželim lep dan,a ne??
user posted image me je malo zaj.....sem rekla,da bom šla ven,evo,zdej pa touser posted image ...bom počakala,da se šinjorina naspi,pa bomo šle peške en girouser posted image
helenav..situacija???????????????????????????????user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
18.4.2008 10:49:25   
nektarina
DSkubin,user posted image   tako se dela. Jaz  se bojim zamerit s starši in vedno mislim,da bodo  starši  ukrepali.. oni pa nič.  Jaz takoj ukrepam, če vidim ,da moji  šlatajo tuje stvari. Bom morala bit bolj stroga...
So pa moji še mičkeni in ne razumejo tako,da moram počakat še malo, čeprav opažam , da  če dvignem glas  zamerijo. Najtežje še pride.

ciaooo
user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
18.4.2008 12:47:58   
melaverde
ciao pupe !!!

midva se odpravljava k P, veramente Val še spi...recept če vam otroci ne spijo: fiziološka+fanj spucaš nos+operil+inhaliraš Ventolin = 2 uri in pol spanja...
žalostno, ma res tako ga utrudi, da se mi zdi, da spi še več kot ponavadi... user posted image

dskubin, podpišem 3x pod post glede otrok in staršev. ko dobimo obiske, moj mož poskrije vse taboljše igrače ker če ne se bo Val spominjal svojih igrač iz slik...pa v bolnici sva isto doživljala !!

joj, ob priliki vam moram še povedat kako cimro smo imeli...user posted image

helenav, ma dobro kaj je zdaj to ???? teči se k zraku podojit, pa boš takoj ok !!! user posted image user posted image  samo res, Enei ruši rekorde...sploh še ni bil bolan user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

Neposredna povezava do sporočila: 1343
18.4.2008 13:16:33   
helenav
evo menena hitro

vročine ni večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je sedaj pomembno!!!!!!! sempa zagiftana do amena...kašljam in prham..govorica pa je vsem v posmeh...ha ha..še norčuejejo se iz bolane ženske...n je d..m je b in podobno..he he

sem izkoristla današnje jutro za 50 % opravil...-sem si kupila krilo in eno lepo srajčko v naracamicieuser posted image user posted image popoldnepa še 50%- za Klaro....sem sicer provala veštaljo od njenih sestričen..ma je oblekica za 12 mesecev in saj veste kašen drobiž je moja klarauser posted image user posted image , je bla v njej ko mila jerica, klobuk pa ji zakrije celo glavo, do vratauser posted image . Tako, da bo ona pač novo imela..in itak , da bo ko konfetekuser posted image user posted image to sem pa jaz...user posted image

lep slišat, da ste drugi zdravi...oziroma, da vam gre na boljše, da se lepo sprehajate...eni pa ste že kopali...majrim je potočala taco dskbin za vas so pa drugi poskrbeliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

grem malo počivat..

aja , še ena dobra stvar bolezniuser posted image user posted image user posted image user posted image , sem shujšala tri kileuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
18.4.2008 16:48:14   
dskubin
Dober dan! Tako vreme, pa nobene doma - mi je kar malo čudno user posted image

Jaz se bojim zamerit s starši in vedno mislim,da bodo starši ukrepali.. oni pa nič. Jaz takoj ukrepam, če vidim ,da moji šlatajo tuje stvari.

Veš kaj, jaz sem bila ista, pa me je pol moj malo spravu k sebi. Ker če pogledaš vedno nasrkajo tvoji otroci - pridni morajo bit tudi, ko kam gremo (če ne, gremo domov), svoje igrače morajo delit (to mi strogo vztrajamo, razen, če bi meli 1 najljubšo igračo, te ne bi blo treba dat - no, ampak tega pri nas ni, se igrajo z vsem), ko pridejo drugam morajo pa najprej vprašat za dovoljenje, da vzamejo tujo igračo in če ti ne dajo, ne smejo vzet.

Pa kaj me briga - če so taki, da zamerijo, nam že ni namenjeno, da smo prijatli. Ker da bojo nonstop hodili k nam samo igrače uničevat in mi razturit hišo (al pa da se pri nas to lahko dela, pri njih pa ne) in pretepat in poniževat naše otroke - ne, tle se pa ne dam.

Sej včeraj je bila potem kaplja čez rob ko smo igrače pospravljali - nas je en fantek (točno ta, kateremu je posodica "padla v vodo") dobesedno napadel (besedno in tudi zamahoval proti nam) da smo nesramni, ker mu ne pustimo nobenih igrač in smo vse pospravili (čeprav se je z vsem prosto igral več, kot pol ure in še bi se lahko, če ne bi doživeli nesreče) - oče pa nič user posted image

No ja, se mi zdi še vedno boljše, da si strog in ukrepaš, kot pa da bodo naši otroci to čez kako leto počeli in se tako obnašali - bognedej, da slišim kaj takega, mi grejo kar dlake pokonci.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 18.4.2008 16:49:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 1345
18.4.2008 17:13:21   
dskubin
Aja, sm pozabla povedat, da smo se naučili nekaj novega - Draž zadnje dni poje eno novo ištrijansko, ki je niti jaz ne poznam (baje ga je nona naučila), gre pa takole: Mi mornarji, mi partizani, mi radi umremo za narod svoj user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
18.4.2008 17:59:12   
majrim
draž....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..te bom še jaz kako tako naučilauser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
18.4.2008 19:55:23   
helenav
user posted image user posted image user posted image
pa smo oblekli tudi glavno akterko za nedeljouser posted image user posted image user posted image

nektarina tvoja dva fanta sta pa super pridna..mi  vedno bežimo iz teh centrov, kjer ji je vedno prevroče, preglasno, presvetlouser posted image user posted image ...skratka. se je hitla po tatiju...no shopping, extreme dangeroususer posted image ..ni kot jaz...ki sem čisto ozdravla..samo po par botegah skočim....malo izpraznim denarnico in sem vele ko novauser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
18.4.2008 20:01:16   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

user posted image user posted image user posted image
pa smo oblekli tudi glavno akterko za nedeljouser posted image user posted image user posted image

nektarina tvoja dva fanta sta pa super pridna..mi  vedno bežimo iz teh centrov, kjer ji je vedno prevroče, preglasno, presvetlouser posted image user posted image ...skratka. se je hitla po tatiju...no shopping, extreme dangeroususer posted image ..ni kot jaz...ki sem čisto ozdravla..samo po par botegah skočim....malo izpraznim denarnico in sem vele ko novauser posted image

no prosim, kaj boš povela?? kje si jo oblekla??? ma sta se srečali z nektarino??

moj Val pa je ful priden po trgovinah, sam se jim moramo izogibat ker pobere vse viruse... user posted image

thaiss, kaj je novega / lepega po bitegah???

mi smo bli danes na kontroli pri P in valda ni povedala nič pametnega, je pač staknil virus in njene napovedi so, da se bo nadaljevalo v tem ritmu...Val je namreč v bolnici dobil zgornje enke user posted image  torej, vsak zob, nova viroza... user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
18.4.2008 20:08:07   
melaverde
melaverde si kje u giru??? Danes me je una tvoja taprva cimra spraševala kako ste...špijunažauser posted image user posted image

ma kaj una iz BC ?? kaj oni so zdravi??? kje si jo srečala, da te je prepoznala ??

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ime
honey_bee

Izbrala bi... :)

Nuša (26%)

Neža (38%)

Maša (36%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!