|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska - 2.del
18.4.2008 20:36:55   
helenav
meliss ma nič kaj posebenga..oziroma, je kar standardna..mini oblekica da špozina, v rozauser posted image user posted image user posted image ..si ne morem kaj. v BC sem kupila ( 19 eur).

eko, da vam jo pokažem,ko smo jo doma še enkrat provali:

user posted image

kapice pa niso imeli nobeneuser posted image ..ampak ok..itak v cerkvi jo ne bo imela...

šibam gledat BB..priden med priporočili za shoppinguser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 19.4.2008 19:54:37 >

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
18.4.2008 20:41:19   
melaverde
o dio bono, ma kaj imate ohcet ali krst user posted image user posted image
ma je kokola...mala princeska !!

thaiss, te rabim...kje si ???? !!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
18.4.2008 21:00:31   
thaiss
oo ke kokolina je Klara user posted image user posted image

melaverde user posted image user posted image user posted image  

thaiss, kaj je novega / lepega po bitegah???

ma nimam pojma, nisem bla nič naokoliuser posted image  user posted image  ja no, danes sem šla do Geoxa, včeraj pa sem skočla do BC...me matra nov voziček, samo moram prej tadva prodatuser posted image ..

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
melaverde si kje u giru??? Danes me je una tvoja taprva cimra spraševala kako ste...špijunažauser posted image user posted image

ma kaj una iz BC ?? kaj oni so zdravi??? kje si jo srečala, da te je prepoznala ??

ja me je prepoznala..je vprašala po tebiuser posted image  Njen tamali je imel včeraj spet neke težaveuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 1353
18.4.2008 21:59:48   
melaverde
ma nimam pojma, nisem bla nič naokoliuser posted image  user posted image  ja no, danes sem šla do Geoxa, včeraj pa sem skočla do BC...me matra nov voziček, samo moram prej tadva prodatuser posted image ..

kateri spet ??? ma daj, bo Matia kmali hodu.... si kupila kaj v Geox ??

ja me je prepoznala..je vprašala po tebiuser posted image  Njen tamali je imel včeraj spet neke težaveuser posted image

ma kje si jo vidla?? kaj so šli spet v bolnico??? user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
18.4.2008 22:10:26   
thaiss
ma zdej mamo nagledanega Zappa...  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173543
... v geox smo šli samo hitit ukouser posted image

sem jo vidla v BC je delala, ma je rekla da je samo neki težje dihal ma da zaenkrat ni panike...

< Sporočilo je popravil thaiss -- 18.4.2008 22:11:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 1355
18.4.2008 23:01:53   
thaiss
nobene user posted image  user posted image  user posted image

meliss pridi, Cesaroni so končali....

evo po dolgem času par fotk

v bolnici:
user posted image

včeraj:
user posted image

Matia s svojim prvim sladoledom:

user posted image    user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
19.4.2008 5:28:10   
nektarina
Helenav.. lepa pupa z oblekico, prava princeskauser posted image
ti prav zavidam, jaz sem mahnjena  na oblekice za punčke. VEdno ko zavijem v BC se  ustavim pred temi oblekicami in jih gledam...

Ja moji so pridni ko smo na kavi ampak ko smo notri po trgovinah začnejo težit in vleč vse kar kuka iz polic...  bolj nabita je trgovina hujši so
SEm morala pod nujno v Mullerja po plenice in drugo.V glavnem vse za njih in nič zame.  Včasih so bili profumi  na prvem mestu zdaj sploh ne vem več  kaj  je touser posted image  

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
19.4.2008 8:11:38   
helenav
nekatrina sem ti  hotela zaželet dobro jutro...ma zate je že dober dan....glede na to, kdaj si bla na PC..al do takrat še spat nisi šla?user posted image user posted image

Jaz pijem kavico in nestrpno čakam frizerko......si nisem prala glave en teden user posted image ..nazadnje sem si jo v ponedeljek in me je teplo po glavi..oziroma vročina 83.5 me je tepla. maki meni se tako hitro mastijo lasje...včeraj sem imela  miljardo špangic, da mi je držalo lase v zrak..grozno..sem bila ko mariangelauser posted image .

grem..pa pa

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
19.4.2008 9:10:59   
tejčica

user posted image

Jaz uživam v mirnem jutru, ker noč  je bila vse razen mirna.user posted image  Ob ene treh smo probali če bi Vid spal vsaj pri nama (PRVIČ!), ma kot se mi je zdelo tudi s tem ni bilo nič. Ni šans da bo on ležal v najini postelji, tam on skače, vriska. No, saj to zadnje čase ponoči dela tudi v svoji posteljici.user posted image  Prvi del noči sem dežurala jaz, drugi del pa moj. Sem pa zato spala do pol devetihuser posted image  in sedaj ob kavici in RR-u čakam da se otročka zbudita.
Taja je že brez vročineuser posted image . Kaj ji je bilo pojma nimam. Vročina brez kašlja, brez smrkanja. 

Jaz sem v službi včeraj že naredila primopredajo vse papirologije, oddalo vso robo in sedaj samo še uradno čakam da so mi skrajšali odpovedni rok, da po praznikih štartam na novo.user posted image

Mela, ajej kaj ste vi dali skoz v teh dneh.user posted image   user posted image user posted image user posted image  da se kaj takega ne ponovi več. Ampak res pa ne moreš verjet, kako so si P nasprotnih mnenj. In pol vedi koga upoštevat!user posted image
Thaiss, suuuper da je bilo na kontroli vse ok!user posted image

Dskubin, vi pa imate dogodivščin.user posted image

Helenav, super da si že dobra, mala pa je pravi cukerček v tej oblekici.user posted image

Lep vikend vsem.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
19.4.2008 9:12:04   
thaiss
Jutro user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
19.4.2008 11:23:52   
melaverde
ciaoo

evo nas, sitni piu che mai...ma kaj je bla luna danes ??? Val je imel neke fleše ponoči ?!

včeraj pa sem skočla do BC...me matra nov voziček, samo moram prej tadva prodatuser posted image ..

ma ta je na akciji in kje boš rivala tale dva prodat ?! user posted image
ma po moje je škoda ful neki dajat v te vozičke...ki po moje ga ne boste potrebovali več dolgo user posted image

tejčica, joj kako si ti hitro rešla s predajo, odpovedjo user posted image user posted image  jaz sem imela vedno 30 dni odpovednega roka user posted image
eno  user posted image  da boš s polno paro zalaufala v novi službi !!!

helenav, frajerka...ti pa kr frizerko na dom user posted image  jaz sploh ne vem več, kako frizerka zgleda... user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
19.4.2008 11:27:06   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

nekatrina sem ti  hotela zaželet dobro jutro...ma zate je že dober dan....glede na to, kdaj si bla na PC..al do takrat še spat nisi šla?user posted image user posted image

Zjutraj me je zbudila tevihta-temporal-. Sem morala jit ven  zapret  tendo, ker je pihal močen jugo in spravit perilo, ki se je sušilo pod balkonom..pol je bilo pod stojalom  in zdaj ko sem pospravljala sem vidla gor tace od mačk.. ale na novo prat
Normalno ,da potem nisem mogla zatisnit uk, sledil je moj dragi,ki se je zbudil po mojem ropotanju, potem še Alex , ker ni bilo  tatija  v postelji in  kasneje okoli  7 ure še Nik. V glavnem danes ko bi morali  spati smo  svi zgodaj vstali.
Pa še sranje od vremena. Čakam,da se kaj zjasni popoldne, ker ne morem več bit notri

by

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
19.4.2008 12:46:48   
n€na
ojla,

Evo nas Včeraj smo prišli z dopusta in komaj sem vse prebrala, zdaj je pa čas da tudi kaj napišem.Imeli smo se fantastično in je jprav pasallo da smo bili mi trije enkrat malo sami brez vseh skrbi in ostalih, ki nam na trenutke hodijo po glavi, prava pravljica.  Šli smo tudi na en pohod in Zala je bila zelooo dobra da je zdržala 4 ure, smo jo nesli prvič v nahrbtniku in se ni nič bunla razen takrat ko je bila lačna drugače je pa vriskala in pela celo pot, pa enkrat vmes je zaspala za pol urce.

slikice pripopam

Helenav prava princeska je tvoja Klara

matia in val lepo da sta končno doma.

Diskubin pri vas je pa zelo živahno

Neposredna povezava do sporočila: 1363
19.4.2008 12:50:30   
n€na
user posted image

user posted image

user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
19.4.2008 13:53:10   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
tejčica, joj kako si ti hitro rešla s predajo, odpovedjo user posted image user posted image  jaz sem imela vedno 30 dni odpovednega roka user posted image

Saj po pogodbi imam odpovednega roka 60 dni, ampak glede na to da sem bila po končani porodniški skoraj ves čas za Tajo in Vida na bolniški in tako nisem še niti zaprav zalaufala z delom in glede na naravo dela, niti ne rabim nobenega uvajat, sem lahko z delom kar takoj zaključila. Sedaj pa upam da kmalu še na papirju dobim potrjeno da mi prekinejo predčasno.

Nena, WB. SUper da ste uživali in luštne slikice.

Neposredna povezava do sporočila: 1365
19.4.2008 19:38:06   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina
Zjutraj me je zbudila tevihta-temporal-. Sem morala jit ven  zapret  tendo, ker je pihal močen jugo in spravit perilo, ki se je sušilo pod balkonom..

ma kaj bi jaz dala, da me zbudi temporal user posted image user posted image  jaz ga niti slišala nisem, pa tudi Vala in očka ko sta inhalirala nisem slišala.... mogoče moram nadoknadit spanec iz bolnice ker tam sem se zbudila vsakič ko je zakašljal ali pa se je obrnil...

Neposredna povezava do sporočila: 1366
19.4.2008 19:39:37   
melaverde
nena26, super slike !! se mi po slikah zdi Zala ful starejša od Vala user posted image user posted image
ma ste tudi vi nabavili nov voziček ?! očitno samo še mi vztrajamo s starim....

Neposredna povezava do sporočila: 1367
19.4.2008 21:29:57   
nektarina

nena26, super slike !! se mi po slikah zdi Zala ful starejša od Vala user posted image user posted image
ma ste tudi vi nabavili nov voziček ?! očitno samo še mi vztrajamo s starim....

Mi bomo pa z vozički  vstrajali  do konca, še kakšen mi manjka pol lahko  odprem trgovino  rabljenih vozičkovuser posted image
MA saj so do 3 let.  MA  razvajamo  te naše otročičke. Mene je mama kar nosila v naročju.

Melaverde.. ti kar pridno  nadoknadi spanec. Jaz se se znajdla. POnoči imam mir.  Sem pustila moj del postelje Alexu, ker  rada spančka s tatijem.. jaz spim v dnevni sobi tako,da ponoči  moj dragi  skrbi  za  Alexa. Nik je prepuščen meni ampak on ne rabi nič drugega kot malo čajčka in takoj zaspi. NO ob večernih urah pa je borba...  se hočeta igrat,tako da od momenta ko jih stavimo spat  do  spančkanja gre mimo cela urca.
So vsak dan bolj  zahtevni.

Majrim.. si vidla rekreacijo mojega.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1368
19.4.2008 21:35:33   
thaiss
evo nas, sitni piu che mai...ma kaj je bla luna danes ??? Val je imel neke fleše ponoči ?!

Matia ga je tudi sral prejšnjo noč...pomoje danes ne bo kej boljše, je luna u điruuser posted image user posted image

ma ta je na akciji in kje boš rivala tale dva prodat ?! user posted image
ma po moje je škoda ful neki dajat v te vozičke...ki po moje ga ne boste potrebovali več dolgo user posted image

ma neki potencialni kupci se mi že javljajo, upam da bo kej... akcija je do 6.5. tako da mam še časauser posted image ... da ki ga ne bomo rabli???Matia sploh še ne hodi, ker se mu nikamor ne mudi, tako da pomoje bomo eno leto sigurno še rabli voziček. Pa tako na majhno se zloži da ga dam lahko za sedež in v prtljažniku ostane placa za bičikletouser posted image

nena26 kje ste bli na dopustu??? Lepo da ste uživali, fotke pa so user posted image user posted image Jaz tudi komi čakam prvi maj, da jo mahnemo za par dni...
Mela kaj ste se vi odločli??

Tejčica super da ti niso kej preveč komplicirali!!Kaj zdej si na dopustu???Boš prišla en giro te dni??

Helenav lep dan vam želim jutri!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1369
19.4.2008 21:46:43   
melaverde
ma neki potencialni kupci se mi že javljajo, upam da bo kej... akcija je do 6.5. tako da mam še časauser posted image ... da ki ga ne bomo rabli???Matia sploh še ne hodi, ker se mu nikamor ne mudi, tako da pomoje bomo eno leto sigurno še rabli voziček. Pa tako na majhno se zloži da ga dam lahko za sedež in v prtljažniku ostane placa za bičikletouser posted image  

ma to je edina dobra stvar ...ker niti naklona nima, pa barve so čudne user posted image

Mela kaj ste se vi odločli??

Olimje je vse zasedeno in zdaj ali Kranjska Gora ali Rogla...mene osebno ne bi motlo, če gremo samo na enodnevne izlete...

za kolko prodajaš Loolo??? Lahko mi pišeš na ZS...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
19.4.2008 21:48:11   
melaverde

kaj je zdaj to a ???????????????????????????

nektarina, ma če boš spala na kavču, od kje bo prišla sestrica ??? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1371
19.4.2008 22:24:36   
thaiss
melaverde naklon mi ni pomemben, ker zdej ful malo oz. nič več ne spi v vozičku. Barva mi je všeč točno ta!!!
Ne prodajam Loole ampak una druga dva!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1372
19.4.2008 22:24:39   
nektarina
user posted image

kaj je zdaj to a ???????????????????????????

nektarina, ma če boš spala na kavču, od kje bo prišla sestrica ???

AAA.. vse se ne sme povedat.user posted image user posted image user posted image user posted image
no, no pa naj ti  bo. Moj dragi je danes delal gire po San Simonu in Marini.
Je bil kriv čeveljček od Nika.

user posted image user posted image user posted image user posted image  o  sestrica zdajuser posted image user posted image user posted image  
kaj češ,da me peljejo v psihiatrično
Dokler moja dva nista samostojna    Niente da fare
pa za uno ne rabi  spat skupaj celo noč.  Lo facciamo di fretta. 
Čez dan  ni časa, ponoči se  bojimo  da se  user posted image user posted image  zbudita  

Neposredna povezava do sporočila: 1373
19.4.2008 22:27:04   
nektarina

melaverde naklon mi ni pomemben, ker zdej ful malo oz. nič več ne spi v vozičku. Barva mi je všeč točno ta!!!
Ne prodajam Loole ampak una druga dva!!!

Ma koliko jih imaš???? 

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
19.4.2008 22:30:20   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš kaj,prav faca jeuser posted image user posted image ...sploh po uni vročini ni nič čudnegauser posted image user posted image
...nič,grem jaz...jutri gremo v zoouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
helenav...uživajte!!!!!!!!!!!!!!!!...lep dan je na pohoduuser posted image user posted image user posted image
mela,thaiss....kam se odpravljate??user posted image user posted image user posted image
zrak..........kje si???????????????user posted image user posted image
tejčica...na kavču??user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

otroški čevlji
chebeltza

Bi kupili všečne usnjene otroške čevlje z mehkim podplatom, preko internetne trgovine po ugodni ceni (z možnostjo vračila v 15. dneh)?

da (36%)

ne (25%)

nikoli (9%)

ne vem (9%)

odvisno od cene (6%)

če bi mi bili zares všeč (16%)

Število vseh glasov: 211

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!