buči
|
Evo, da se še jaz javim, predno grem z babami na pijačo - brez otrok! Bamby, res je bil problem z Novalacom, ampak to konec februarja, začetek marca. težava je bila v tem, da je svetovna prehranska organizacija (al nekaj takega ), dala nove direktive glede hrane za dojenčke in otroke. Zato so morali začeti novalac označevati drugače. Prej je bila 1 za o-5 mesecev in 2 za 5-12 mesecev. Zdaj je 1 od 0-6 in 2 od 6-12, 3 za 12 dalje. Prej so imeli ločeno tudi AC1 in AC2, pa IT1 in IT2, zdaj je to le AC (0-12) in IT (0-12). In ker je bilo treba vrniti stare zaloge v Francijo dobavitelju, je naenkrat po skoraj vse lekarnah v slo zmanjkalo zalog. Ampak tiste lekarne, ki so malo bolj na tekočem, so imele 2 teden v marcu že vse na zalogi. Zato ti kar reci v vaši, naj se ne zgovarjajo, da se vse že da dobit. Torej, če ne dobiš, sporoči. itata, jutri se vsekakor slišiva, za vsak slučaj pa imej še plan B, da te ne zaj , če se bo kaj zavleklo. Janey, sporoči mi, kako je s tabo jutri oz. v soboto, da se nekako uskladiva. Evo, zdaj grem pa moje fante polubčkat in malo ven! Pa pa, pa lahko dolgo mirno prespano nočko!