špelin@

| 

ok, potem je zmenjeno, da dam za vsak datum gor po eno novo slikico         IZVIRNO SPOROČILO: barbaw   V moji torbi za v P pa so kinder jajčke, pa ne se smejat, za mojega škrata.         Uf, še dobro, da si me spomnila    Moram kupiti dve "mački iz vrečke" za moji dve piki         IZVIRNO SPOROČILO: barbaw   Moja sestra ima neke želje, da bi šli v LJ, jaz pa komaj sedim, ker me potem mišice pripete na rebra neznosno bolijo. In kako naj to povem     babjemu, da ne moem na tako dolgo vožnjo.         Pa naj gre sama, verjamem, da ti nisi v stanju iti         IZVIRNO SPOROČILO: Taula   Čmrlika...lep buši.      In niti ene strije nimaš. Sem ti fovš.           Se dobesedno podpišem          aurora28, čudovit trebušček        Se kar stopim ob vseh teh fotkah         Strije, ja. Meni se zaenkrat še ni naredila nobena nova, se je pa nekaj tistih iz prve nosečnosti veselo razprlo v vsej svoji progavosti             IZVIRNO SPOROČILO: jana81   joj jst mam dons take bolečine v trebuhu...mi otrdi pa boli (sploh na dotik) in pol mal spusti, pa ne vem al se Nejček naslanja na sprednji del al kaj je zdej to??        Takole je mene matralo včeraj - pa sem ugotovila, da se mali z nogami upira na notranji strani, porine telo navzven in potem se ves trebuh napne in otrdi in hudirjevo boli na dotik. Pri meni na srečo ni šlo za kakšne popadke, ker se spomnim, da jih čutim drugače      Če pa se ti zdi, da so popadki (posebej, če gre za redne razmike med "krči"), vseeno pojdi na CTG              edinaos, fantastično poročilo          Kdaj imaš pa prihodnji pregled?       Glede amnioskopije: tule dr. Pušenjak pravi, da ni možna, če MV ni nič odprt KLIK       Pozdravljena, modrooka, super, da si se javila      Stiskam pesti, da tvoje detece ostane v glavični vstavi        

|