gruška
|
Čeer, samo na hitro vas pozdravim, Manca ful hvala, da si mi povedala za to knjigo ... bom šla iskat ... Stanje je namreč vsak dan slabše, zdravniki pravijo, da samo še par tednov ... Drugače smo uredu, dons sploh, ko imamo vse spucano ... Vreme je bil itak cel dan glup, razen, da sem šla v šolo in vrtec po otroka, nismo bili nič zunaj ... Jutri gremo kupit stole za na teraso, blazine za na stol je moj dons kupil... vam raj ne povem cene ... stol bo skor pol cenejši .... ampak so nama res všeč in povsod prodajajo same rožaste blazine pa črtaste pa kičaste ... te so pa enobarvne in so nama res res všeč... NanaLiza, ni za kaj ... se slišva drug teden ... če bom pa med vikendom spet letala po tvojem koncu, te pa pokličem, pa priletim mimo ... IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Jst sem bla pa pri frizerju in evo Gruška tkole je to pr nas: Sine, striženje, striženje, moja malenkost pa barvanje + pramena + striženje + fenanje= reci piši 36€. Jst mislim da je najboljš da ti k men prideš, se greš sfrizirat pa še Tajo ti počuvamo . Ma ej, da bom res enkrat prišla ... zdaj me sicer mika, da bi si kar sama kupila barvo in se pobarvala ... ma kolegica tok hudo barvo, se je sama s Kuene barvo barvala ... a se katera sama barva? Nč, grem, da bom še dons v postli ... Nočko!!!