Tanayya29
|
Dober večer, najprej Gruška veš katera krema je nardila čudež?Ugani...ej hvala res!Vsak večer ga full natenko namažem,in sedaj je že drugi dan koža taka kot mora bit(sicer trkam,vendar je res res bolje) .Tisto ta močno advantan ,pa bom uporabla,če bo res res kriza... Sliva .. No,mi2 sva se pred enim letom na soboto poročila(obletnica bo sicer v ponedeljek,ker je bilo prestopno leto) .HB,sva nekako rešila krizo...no,vsaj mislim. Sonchek glede glavice,tako kot so druge pisale,drugače pa kar mal potegni P. za rokav. Manca,naša je tut bla ta pediatrinja Kopačeva,super je ,tudi tadruga je bla super tintin,ja naš je tut mel bakterijo ob rojstvu,sam jaz sem bla tok časa not v P.,da so mu pol zadnji dan dali stran antibiotik. Super za kolke,tintin super za Vasjo . Scuba a tvojga še boli roka?Mene še sedaj,no ampak bolečina počas izginja,me pa opolni vsak dan še...upam da gre...šcccccccccccc stran,jaz moram sineta nost okrog ....Sem pa pojedla full aspirinov in sedaj mam ta rdečo in mi full lije(aspirin redči kri,ane? )...... BB jst tud upam,da gre Sandi,sam sebata pa prov ne upajo nominirat? Grem,pa še pridem!