|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
20.4.2008 13:52:33   
neela
bibauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak dokler ne pride user posted image je vedno upanje....

S1902 - hvala... user posted image ...tud jaz upam, da nama bo v tem času ratalo, ampak da bi čisto odklopila misli od user posted image pa je bolj težko - želja je že prevelika (po dveh letih neuspeha ti pride enostavno pod kožo). Upam, da pri tebi tudi drugič rata v drugo.... no, še eno user posted image za srečo ti pošiljam.

nf - kje si??? Še kar počivaš al se že lahko kje martinčkaš na tem lepem spomladanskem sončku??

andre3a - držim pesti, da bodo tvoji foliklčki za 'petico'!!!

Maša - kdaj jo ti NE pričakuješ??? Saj vem, da čakaš na IUI ampak naravno pa še vedno lahko rata, kajne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
20.4.2008 15:28:56   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • Efi - 5.ciklus (3.IUI)
  • maša82 - čaka na IUI(5.ciklus - 24 m)
  • lučka25 - 3.ciklus (drugače 6.ciklus) (36m)
  • neela - čaka na laparo (22m)
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • waiting - 4.ciklus 
  • kitka1 - 1.ciklus (gonal F)-4.ciklus K
  • nf- 4.ciklus - (20m)
  • PENCA - 4.ciklus 
  • roth - 4.ciklus 
  • reby - 3. ciklus(laparo 7.3.)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 3.ciklus
  • bozza - 3.ciklus (čaka na nov datum)
  • S1902 - 2.ciklus (drugače 4.ciklus)
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • biba77 -  IUI (2. ciklus K)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • snežinka7 - 3.ciklus IUI
  • stella81 - 3.ciklus
  • jazzz27 - 3.ciklus
  • pegas - 2.ciklus
  • METULJ1 - brez K (2.ciklus) (13m)
  • bayb77 - 2.ciklus
  • jenyj - 2.ciklus - 2.5. test
  • trinity22 - 2.ciklus - 10.5. test
  • andre3a - 2.ciklus
  • pa3cija - 1.ciklus
  • Mona Liza - 1.ciklus
  • Lu33 - 2.ciklus
  • Arual - 1.ciklus
  • inda1 - 1.ciklus
  • lunica85 - 1.ciklus
  • Cari - 2.ciklus - 8.5. test
  • Detece - 1.ciklus
  • Hator - 1.ciklus
  • biba12 - 1.ciklus
  • mimikimi - 1.ciklus
  • atina1 - 1.ciklus
  • naska - 1.ciklus
  • sanna - 1.ciklus
  • s.k.. - 1.ciklus

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE user posted image
  • stunfek - 4.ciklus (test 14.2.)user posted image
  • mmanca - 1.ciklususer posted image
  • nosečka maja - 5.ciklususer posted image
  • amor realuser posted image
  • Bety upauser posted image
  • Petra1111 - 5.ciklususer posted image
  • Janney - naravno user posted image
  • pike -1. ciklus user posted image
  • Bimba80user posted image
  • LUNA06user posted image
  • Vesny196 - naravnouser posted image
  • tasa.m - naravnouser posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)
  • bozza
  • biba77 (rodila fantka junij 2006)
  • S1902 (rodila punčko februar 2007)

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. maša82 (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. lunica85
12. Hator

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
20.4.2008 16:31:21   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Maša - kdaj jo ti NE pričakuješ??? Saj vem, da čakaš na IUI ampak naravno pa še vedno lahko rata, kajne?

user posted image user posted image user posted image ja, kako bi bilo to lepo...

konec meseca aprila, začetek maja je ne pričakujem...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
20.4.2008 17:08:57   
nf
Ojla punce!
Ah Bibica, ne se preveč sekirat. Pod prvo, si kljub negativnemu testu lahko noseča. Pod drugo pa je to šele prvi mesec! In skoraj sigurno ti bo ratalo vsaj v pol leta, verjetno pa še veliko prej. Sej običajno zelo hitro rata, samo na tem forumu smo same take stare sablje user posted image
Neelči, jaz še vedno lenarim pri starših in za knjigami. user posted image  user posted image  Ej je pa tak sonček zunaj, da se že kr komaj krotim, da ne pobegnem ven. Če bi bila to normalna nedelja, bi bila glih nekje na poti dol s kakšnega lepega hriba. mmmmmmmmm user posted image  Drgač imam pa še malo belo grlo, tko da bom jutri še kar doma ostala user posted image
Maša, upsi user posted image  Sem malo zamešala user posted image  Ampak vidim, da je skupaj ne pričakujeva!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
20.4.2008 18:01:15   
Fargesia
nf, pol bova pa skupaj trepetali!!

biba, glavo gor! dokler ne priteče je še upanje!

Mona liza
, kje si?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
20.4.2008 22:27:42   
lučka 25
biba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
21.4.2008 6:36:37   
Anonimen
Dobro jutro..

Hvala za vse user posted image .. So prav pomagali.user posted image

mona liza, kje se ti skrivaš?user posted image

In drugače? Kako ste na to ponedeljkovo jutro? Jaz sem ful zmatrana. Cel vikend nisem nič spala - v soboto je bil potres ob 4 zjutraj in nekako nisem mogla pol nazaj zaspat. V nedeljo sem pa ob 5.30 nujno mogla na WC - me je ful tiščalo.. In sem naredila test, pol pa spet nisem mogla spat. Tako, da sem danes res čisto zlomljena..user posted image

Punce, dajte mi povedat, kdaj ve delate test? Ker pri meni je tako: ob 10 zvečer grem na WC, potem spet ob ene 3 zjutraj in ob 6ih.  Če delam test ob 6ih pol ne morem več spat, tako, da tuhtam, da ga bom naslednjič kar ob 3, ker mogoče bom potem lahko celo še zaspala..

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
21.4.2008 9:11:23   
Mona Liza
Tako, jaz sem ponavadi čez vikend bom malo na internetu. Sem pa včeraj delala CB mini in je bil žal negativen user posted image  . Saj bi nekako že prenesla to, ampak ni ne user posted image  in niti user posted image  nisem. Me je moral moj dragi kar lep čas tolažiti, ker to pa sedaj res ne vem več, kaj se dogaja z mojim telesom. Niti v 2. ciklus K ne morem iti, dokler ne dobim user posted image  ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
21.4.2008 9:12:43   
Mona Liza
Pardon, delala sem BC mini

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
21.4.2008 9:14:55   
Anonimen
mona liza.. user posted image user posted image user posted image user posted image  Te čist razumem.. Jaz tud upam, da čimprej pride user posted image , da grem v 2. ciklus.. Upam, samo, da ne bo prišla ravno za vikend ali pa začetek drugega tedna ko sem na morju.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1710
21.4.2008 9:31:36   
Mona Liza
Kdaj si imela ti nazadnje user posted image  ? Ker to pri meni traja že predolgo! Jaz bom vesela tudi, če jo dobim, ko grem na potovanje čez prvomajske. Ni važno kdaj, samo da pride. Me pa jezi, ker test kaže negativno, tečke pa tud ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
21.4.2008 9:35:21   
Anonimen
Moja zadnja user posted image  je bila 22.3. Klomifen sem jemala pa od 26-30.3... danes je 31. dan ciklusa.

Neposredna povezava do sporočila: 1712
21.4.2008 9:38:44   
jazzz27
Evo , se malo javljam...

...hej punce ne bit žalostneuser posted image user posted image user posted image , dokler tečke ni še ni nič izgubljenega! Čeprav vaju čist razumem, kot po vsej verjetnosti vse tule...zoperno, če ni ne user posted image  ne user posted image . Zato glavo gor in it na kakšen sprehod...pa fejst pomaga kakšen dober seks...jaz jo definitivno potem zjutraj vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image  (še malo šale)

Neposredna povezava do sporočila: 1713
21.4.2008 9:41:06   
Anonimen
jazzz, ma sej ni panike.. Sam, da user posted image  res pride, da sem 100%.  Sej veš kake smo ženske.user posted image

js sm si še ticker zdele spremenila, sm dala kr 37 dni dolg ciklus, da lahk spremlam kater dan ciklusa je..

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
21.4.2008 9:44:42   
jenyj
Jaz sem menstruacijo dobila po Klomifenu točno na 35. dan. Sem bila tudi jaz že malce obupana, ko je bil test negativen, menstruacije pa od nikoder - in tudi nobenih znakov nisem imela.
Sem pa začela računati, da v 1. ciklusu K ovlacija ni bila na 14. dan, tako kot mi je bilo rečeno, saj bi naj nekje od 12-16 dne po ovulaciji prišla menstruacija. Tako, da sem si ta mesec odštela od prvega predvidenega dne naslednje menstruacije - na 35. dan 12 in 16 dni in ugotovila, da je bila oz bo šele med 19. in 23. 4.
Nekako se mi ne zdi logično, da če je ciklus dolg 35 dni, da je ovulacija že 14. dan in potem traja lutelana faza celih 21 dni. Razen, če je pri K kaj drugače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
21.4.2008 9:51:27   
jazzz27
Evo če čist po pravici povem, se sploh ne poznam več in te moje O so čist čudne! Npr.: Prvi dan M 7.4., po dvanajstih dneh, se pravi 16.4. sem mela toliko sluzi, da bi skor lahko sklepala da je bla ovulacijauser posted image ...cikle pa imam dolge 32 dni...čist mim! Kaj ve menite?

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 21.4.2008 9:52:06 >

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
21.4.2008 9:56:13   
Mona Liza
Joj punce, zlate ste vse tukaj gor  user posted image  . Mene tudi to malo skrbi, ker sem pred 8 leti, ko sem bila stara 17 let, dobila Diane 35 za sprožitev user posted image , ker jo po naravni poti nisem dobila. In sedaj je že kar lep čas od tečke (ena je bila 1.3.-6.3., druga pa 9.3.-16.3. in nato še ene krvavitve 19.3.-26.3.). Kr neki no v glavnem. Me je včeraj potem moj dragi po zajtrku peljal na en lep sprehod okoli Tivolija in Rožnika. Je prav pasalo, da sem si mal odpočila glavo in telo user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
21.4.2008 10:16:12   
nf
Hello punce!
Ste se pa ravno tak trio našle, da vse pogrešate M. Jaz bi se vam tudi rada pridružila naslednji teden user posted image  Za ugotavljanje O je vedno varianta da si merite bazalno temperaturo par mesecev in spoznate svoje cikluse malo bolje. Če se vam pa ne ljubi merit T vsak dan pa naredite kakšne ovulacijske teste. Lahko pa tudi mene vprašate, jaz sem že doktorirala iz ovulacije. user posted image
Neela si me zadnjič spraševala, kdaj se vrne moj dragi, šele v petek! user posted image  Skoraj 2 tedna ga ne bo in zapustil me je glih v ključnih dnevih grrrr. Ampak pričakujem v namene odkupovanja veliiiiiiko daril. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1718
21.4.2008 10:33:15   
neela
jazzz27, Mona Liza in biba - optimizem optimizem in še enkrat optimizem....kot smo že vse nekajkrat same sebi in drugim ponovile: dokler user posted image ne pride je vedno upanje. Sicer pa je moj nasvet, da poskušate pozabiti, saj ste v tem ciklusu naredile VSE, kar je možno. Vsaj pri meni pa je bilo tako, da bolj sem jo pričakovala, dlje se mi je odmikala oz kasneje je prišla in sem bila samo še bolj živčna - pač je obratno sorazmerno. No, in ko vas vendarle obišče pa pogumno z dvignjeno glavo naprej. Itak pa ste šele na začetku jemanja K, tako da je še vedno veliko veliko možnosti, da vam rata. Bo maj prinesel user posted image !

nf - ja, tud jaz sem pihala iz vseh mojih odprtin od jeze, ko na najbolj godne dneve mojega ni bilo doma.....grrrr....sem že mislila, da bi pač nekoga voljnega našla, samo da bo....he, he, he,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa kaj čmo...kot pravi sedaj reklama od najboljšega soseda: 'Takle mamo...' - tud pri nas. Jaz bom ta mesec bolj na izi, user posted image bo na sporedu izključno in samo po občutku. Potem pa juriš na laparo....
Ti si danes že bolje? Jutri že veselo na delo? Aja, kdaj pa jo ti NE pričakuješ???

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
21.4.2008 10:43:42   
Anonimen
glede O: jaz sklepam, da sem jo imela na 14,15 dan ciklusa. Ker se je na 12.dan na UZ videl folikel 2 cm. In potem itak traja nekje 2 dni, da poči? Imam prav?

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1720
21.4.2008 11:55:55   
nf
Točno tako Neela, takle mamo user posted image  user posted image  user posted image  Haha ti bi pa kr voljneža poiskala. Trenutno je pri meni edina zadeva, ki je voljna, vibrator user posted image  user posted image  Pa še ta hudič se je pokvaril! Grrr ta mesec mi pa res ne gre najbolje user posted image  
Ej jutri grem pomoje v službo, danes sem raje še doma ostala. Imam pa popoldne Reša. Držte pesti, da dobim napotnico za laparo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
21.4.2008 12:00:04   
neela
No daj nf, zmeni se, da bova skupaj v horizontali na GK! user posted image user posted image user posted image user posted image To bi bil špas.....

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
21.4.2008 13:49:56   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Imam pa popoldne Reša. Držte pesti, da dobim napotnico za laparo!

user posted image  super! to ti da itak v roku 5 minut user posted image  jaz sem sla not in sem ze bila zunaj user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
21.4.2008 17:39:47   
Fargesia
in novičke?!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
21.4.2008 19:02:56   
nf
Evo mene user posted image  Po pričakovanjih sem dobila napotnico za laparo, haha a ima sploh pri kateri kakšen bolj originalen postopek pregledov? user posted image  Tako da jutri kličem na GK. Me je pa danes Reš prvič gledal po ovulaciji (danes sem 22. dan) in je dal eno dobro in eno slabo novico. Dobra je ta, da imam endometrij zelo zelo dober. To me je ful skrbelo glede na to, da sem imela zadnje čase take brezvezne šibke M. Druga stvar je pa, da imam v jajčnikih veliko malih cist. Sem ga vprašala, če so to potem policistični jajčniki in je rekel ne. Baje da je to razmeroma normalen pojav, le da imajo ene več tega sranja, ene pa manj. In iz teh cistic je sklepal, da imam slabše jajčnike user posted image  Lenobe lene, glih tko kot gospodarica user posted image  

Ja po laparo bova še enkrat poskusila s K, potem je pa rekel, da me počasi čaka umetna. Takle mamo.
Neela ti samo povej kdaj in se bova skupi zabavali v operacijski user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.