Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

še vedno ni.
...si kar mislim, da bom tudi jaz norela če 3 dni s temi testi....
, s tem da edino kolobarji in bradavice so spet taki kot prej, ostalo ostaja. Tako da sem vse to pripisala Klomifenu, ker testi so bili vseskozi negativni.
. No dobro, da vem in da v primeru
. Ej, sam ni nujno, da je sedaj tako tudi pri tebi in ostalih. Vsaka je primer zase. Jaz sem samo povedala, kako je bilo in je še vedno pri meni. Drugače sem pa imela prvi dan zadnje M 1.3. oz. 9.3. pa potem še ene krvavitve. Tako da do danes o kakršnemkoli prihodu
??
odločila za to da nerediva dojenčka (glede na dejstvo da je to zame močno priporočljivo). To je bilo cca. 9 msecev nazaj. Ker po 8 mesecih še nisem zanosila, sem šla k G, ki je na ultrazvoku ugotovil policističen jajčnik. Predpisal mi je klomifen in v tem mesecu jem prvo škatlico. Imam predpisanega še za naslednji mesec in v primeru, da ne zanosim grem na laparoskopijo, kjer bodo prebodli te cistice na jajčniku.