|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
24.4.2008 11:08:32   
Anonimen
biba77, jaz bom delala test v soboto, čeprav dvomim da bo kaj. user posted image

glede kg je pa tko: jaz sem mela vedno 50 kg, ne glede na to koliko sem jedla. Potem je pa v času 4 mesecev šlo gor 10 kg.. Skratka, kar na hitro. Potem pa še počasi ene 5  in tako sem na danajšnji kilaži. Sedaj mi večinoma teža niha - gre ene 3 kg gor in 3 dol. Več pa ne morem več shujšat.

Skratka, treba bi blo čist spremenit način življenja, ne pa se držat diet, k ti itak uspevajo samo en mesec.. sam spravit se bo še treba. user posted image

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
24.4.2008 11:09:55   
Anonimen
detece, očitno je normalno, ker moje M pri 34 dnevu še ni. pa tudi drugače vem, da je par punc reklo, da so se jim ciklusi podaljšali..

mene samo zanima, do katerega dne naj počakam, preden kličem G? user posted image

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
24.4.2008 11:19:37   
Detece
Ja jaz bolj težko svetujem kdaj k G, ker še nisem imela takšne izkušnje. Mislim pa da bi se okoli 35 dne sigurno napotila tja. bolje zate, da greš čim prej zato da boš mirna in boš vedela kako je na stvari.
v primeru da moje user posted image  v soboto še ne bo, bom tudi jaz takrat naredila test, takrat bo 31 dan ciklusa. Do zdaj mi testa še ni bilo potrebno delati, ker je user posted image  vedno prišla takrat ko ji je bil čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
24.4.2008 12:01:05   
Mona Liza
biba12, jaz bi šla na tvojem mestu do G takoj po prvomajskih. Če hočeš v našem zdravstvu kaj doseči, moraš kar ornk težiti in tečnariti. Edino tko kej dosežemo. Ker se gre za tvoje telo in življenje. Kar pojamri in prosi, da te čimprej vzame na pregled in UZ!

Sedaj imam pa eno malo bolj smešno vprašanje in se že vnaprej opravičujem, če bom "usekala mimo" user posted image . In sicer, ali pri spolnem odnosu čutite, ko vašemu partnerju "pride"? Ali čutite, ko izlije spermo v vas? Jaz namreč ne čutim nič. No tako, pa sem povedala hihi user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
24.4.2008 12:13:22   
Anonimen
ne, takoj itak ne čutiš.. šele potem čez čas, ko se "vlije" ven.. user posted image

(odgovor članu Mona Liza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
24.4.2008 12:20:48   
Mona Liza
Hehe, jaz ne čutim, ki izlije spermo vame. Samo potem vidim, ko grem na wc, ko gre sperma ven user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
24.4.2008 12:38:48   
nf
babe pokvarjene user posted image
Kaj zdej biba, bo padel kakšen test? Meni si ti ena velika sumljivka! user posted image
Se mi pa zdi, da bi tudi jaz morala v prihodnjih dneh počasi dobiti user posted image . Ta mesec bom pa z izjemo navijala, da pride, ker sem jemala antibiotike oz jih še zmeri jemljem in bi me zato čist preveč skrbelo, če je kaj vplivalo na user posted image .

Kje ste pa ostale? Neela, Maša, Lučka, Lunica, Jenyj ...? Kako vam kaže? Maša, ti si že dobila M in se prijavila na IUI?

Neposredna povezava do sporočila: 1782
24.4.2008 13:22:16   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: Mona Liza

Sedaj imam pa eno malo bolj smešno vprašanje in se že vnaprej opravičujem, če bom "usekala mimo" user posted image . In sicer, ali pri spolnem odnosu čutite, ko vašemu partnerju "pride"? Ali čutite, ko izlije spermo v vas? Jaz namreč ne čutim nič. No tako, pa sem povedala hihi user posted image

Jaz cutim.
Mogoce ne bi vedela, ampak sem cisto enako cutila, ko je pri IUIju vbrizgala seme noter in tako vem, da je to to.
Jaz bom test ponovila ju3, potem pa grem na dopust do 5.5. in ga tam zagotovo ne bom delala.

Moj ciklus s klomifenom je bil najvec 32 dni - ce sem reagirala (brez dabrostona v drugem delu ciklusa) in 51 dni ko nisem reagirala in sem ga morala sprozit.

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1783
24.4.2008 13:45:10   
Anonimen
biba77, jaz sem reagirala na K. Videti je bilo en folikel v 12 dnevu ciklusa, velik je bil pa 2 cm.Tako, da res mislim, da bi mogla pridit..

nf, test bo v soboto. Čeprav se mi res zdi brezveze, ker je bil v soboto in včeraj popoldne -. Tako, da dvomim, da bo sedaj +. Ni mi samo jasno, zakaj me že dva dni boli v križu, če M še vedno ni.. user posted image

skratka, tile hormoni so čisto kuruser posted image user posted image user posted image . Belega izcedka mam pa tok, da mam sedajle npr. mokre hlačke - malo je belega, malo pa "vode". user posted image user posted image

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1784
24.4.2008 13:47:53   
S1902
pozdravljene punce, se dolgo nisem oglasla ker enostavno nimam časa, tako mine dan da to ni res.

biba12 jaz sem user posted image  dobla 40 dan zjutraj ko sem šla na wc, brez bolečih jajčnikov in nobenih znakov da prihaja.

Mona Liza jaz čutim ko izlije s. vame, joj smo packeuser posted image  user posted image  user posted image

lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
24.4.2008 13:55:24   
Anonimen
nič, jaz grem kar Pušenjaka vprašat, pa da vidimo...

lep dan punce, jaz odhajam domov..

se beremo zjutraj, pa čim več mi napište, da mam zjutraj kaj za brat. user posted image

(odgovor članu S1902)
  Neposredna povezava do sporočila: 1786
24.4.2008 14:30:17   
Mona Liza
Sem malo tuhtala pa sem rekla, da je pa to mogoče povezano kaj s tem, da še ni magičnega user posted image  , ker enostavno ne čutim, ko mu pride, ne čutim ko izlije spermo vame. Samo potem na wc-ju vidim, koliko je ura, ko se to vlije ven iz mene user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
24.4.2008 14:35:31   
bozza
Po dolgem času se vam spet javljam. Ta mesec sem bila na pavzi, brez K, dobila sem datum za laparo: 5.5. Upam, da ne dobim ravno user posted image takrat. Včeraj sem bila na UZ in sem očitno imela svojo O (ko bi vsaj kaj ratalo in ne bi bilo treba na laparo). Je bilo pa hecno, ker Bokalove ni bilo na UZ, saj je odpovedala ambulanto in je bil en drug namesto nje, pa nisem hotela, da me gleda kdo drug kot ona, ki me bo operirala. Potem sem imela pa še kontrolo brisa pri svoji G, pa me je pogledala še na UZ in ravno takrat stopi v ordinacijo še Bokalova. Je še ona pogledala stanje jajčnikov .Potem sem pa poklicala za datum in 5.5. me bodo že operirali.

Še vedno držim pesti za vse, ki ne pričakujete user posted image . Ne dajmo se, punce!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
24.4.2008 16:12:51   
nf
Ja hudo Bozza, od kdaj pa že čakaš na laparo? Jaz sem pa včeraj klicala in bila naroča 8.7. Se mi je tudi zdelo kar v redu. 2,5 meseca bo glih fino, da se psihično pripravim na masakr user posted image
Biba, nisem očitno prebrala, da si delala test tudi včeraj in je bil negativen user posted image  Veš kaj, dokler ni M, je vedno šansa!

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
24.4.2008 16:46:17   
lučka 25
Ojla. Pri meni nič novega, čakam na O, pridno user posted image , pa spet komaj čakam na torek, ko grem na UZ, da vidmo, če sploh kaj reagiram na K. Komaj čakam prvomajske počitnice, da bom malo frej in bova z user posted image  kam šla.

bozza, a ti imaš pa že 5.5. laparo. Si pa hitro dobila datum. A si bla to že prej prijavljena pa si samo še čakala na datum. Pa dobro opravi, čeprav ti bolj želim, da vama je ta mesec uspelo in ti ne bo treba it. user posted image

biba in mona liza, jaz še kar navijam za vaju. naj se dobro izteče vse skupaj. user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa malo športat, mamo sodelavke danes zadnjič rekreacijo in klepetalnico. user posted image  tako da bo jutri gotovo dež, ker mamo tolk enih stvari za predebatiat. user posted image  

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
24.4.2008 17:52:42   
Arual
Ojla.

Jaz sem 12 dan ciklusa, reagirala sem dobro na klomifen to je danes potrdil tudi UZ - naredili so se 3 folikli tako da sedaj še naj samo zrastejo in pol seveda upam da nam uspe.user posted image
Sicer pa je bila to zadnja škatla Klomifena zame pol bo pauza, pol pa zopet klomifn- sicer upam, da do tega ne bi prišlo. No, bomo videli.
Ja pa še glede ciklusa, jaz sem imela user posted image na 24 dni, zdaj jo imam na 35.user posted image
Držim pesti za vse nas.user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
24.4.2008 18:27:46   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Kje ste pa ostale? Neela, Maša, Lučka, Lunica, Jenyj ...? Kako vam kaže? Maša, ti si že dobila M in se prijavila na IUI?

ne moje M še ni...enkrat drug teden...upam da je ne bo...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
24.4.2008 19:56:19   
andre3a
Pozdravček!Tako tudi jaz grem jutri pokazat kaj sem pridelala in upam seveda na najboljše.Arual čestitke in zdaj v akcijo,držim pesti.
Mene je kar malo strah da ne bo kaj vredu,pa še izvide od spermiograma mi jutri pove.Groza!držite pesti!!!!!!

ANDREJA

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
24.4.2008 20:22:17   
bozza
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Ja hudo Bozza, od kdaj pa že čakaš na laparo? Jaz sem pa včeraj klicala in bila naroča 8.7. Se mi je tudi zdelo kar v redu. 2,5 meseca bo glih fino, da se psihično pripravim na masakr user posted image

Sploh ne čakam dolgo. Prejšnji mesec sem prepozno odreagirala na K in me niso smeli operirati, ker bi lahko preveč krvavela. Zdaj sem pa včeraj poklicala za datum in takoj po praznikih dobila termin.
Jaz sem enkrat že bila operirana in se bom mogoče zato lahko malo hitreje psihično pripravila user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
24.4.2008 20:24:03   
bozza
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

bozza, a ti imaš pa že 5.5. laparo. Si pa hitro dobila datum. A si bla to že prej prijavljena pa si samo še čakala na datum. Pa dobro opravi, čeprav ti bolj želim, da vama je ta mesec uspelo in ti ne bo treba it. user posted image

Prejšnji mesec sem bila že sprejeta v bolnico, pa so me po UZ poslali domov. V nedeljo zvečer moram spiti sirup in sprazniti črevesje, v ponedeljek gre pa zares. Res sem hitro dobila datum, ampak zdaj me že vse sestre in zdravnice poznajo osebno, ker se je tako nesrečno zapletlo s prejšnjim datumom, da so mi šli zelo na roko. Se jim moram prav posebej zahvalit.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
24.4.2008 22:44:09   
METULJ1
Hoj,

da se še jaz malo javim. Prvi mesec brez K. Še vedno nič novega. Po vseh občutkih milsli, da sem O imela. Moj je šu ta mesec na spermiogram in so rezlutati fantastični. Danes se je sevea kot ponavadi prikazala user posted image . Zdej je situacija taka, da počakava še en ciklus (mislim, da bo že 14.) in če spet nič ne rata, grem drug mesec do G, da me pošlje naprej na preiskave.

Upam seveda, da to ne bo potrebno, ker bova drug mesec zagledala user posted image .

Pozdravčki vsem, pa da vse čim prej brez težav postanemo srečke user posted image .

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
25.4.2008 6:11:44   
Anonimen
Dobro jutro.

moja M je danes zjutraj prišla. user posted image  Sem vesela, zato tak smajli. A zakaj? Ker me je že par dni ful bolel križ, danes ponoči je bilo pa tako grozno, da sem mislila, da me bo user posted image  moral peljati k zdravniku. Bolel me je cel križ, pa še prav tako v notranjost trebuha. user posted image user posted image  Sred noči sem si natočila vroče vode v banjo, pa sem šla noter ležat, ker mi je samo to nekako pasal. Potem se je pa ulila in je bilo kmalu boljše. Tako, da najbrž je odveč da napišem, da celo noč nisem spala in sem danes kot zombi. user posted image  

Trenutno je stanje malo boljše, ampak bomo videli kaj bo.

aja, prišla je pa 35. dan ciklusa. Zdej si grem pa zamenjat ticker. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
25.4.2008 6:18:26   
Anonimen
arual, bravo za 3 folikle.. zdej pa akcija. user posted image

maša, držim pesti za drug teden, da te nihče ne obišče.user posted image

andre3a, itak da bo ok spermiogram. nč skrbet. Bomo itak vse držale pesti. Pa javi kako sta zrihtala.

metulj1, upam, da vama rata ta mesec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1798
25.4.2008 9:24:54   
biba77
Da se vam se jaz javim...
Moje M se vedno ni. Test je tudi danes zjutraj bil negativen in jaz danes odklapljam vse za 10 dni, ker gremo ponoci na dopust. Zdaj samo upam, da ne bo zvecer ali ponoci user posted image prisla, ampak te naj vsaj do jutri pocaka.

Biba12, zal mi je in hkrati sem vesela, da si jo dobila, packo.

Se vam javim, ko se vrnemo.

Pa pa,
b77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
25.4.2008 10:23:40   
Detece
Ja ne vem kaj naj rečem biba12, čepraviš da si vesela da je user posted image  prišla. Drugač pa škoda.
Moje še vedno ni, danes je 30 dan, a je še prehitro za test?

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.