hijenca
|
Dobro jutro! Najprej se moram pohvalit, da sem danes zopet spala 100 na uro. Zadnje dni spim kot top, pa še lulat nič ne hodim ponoči. Saj je bilo dovolj, da sem skoraj dva meseca spala samo po eno uro na noč. Sem pa v četrtek končno uspela kupit voziček, zdaj pa res lahko gremo rodit. Punce, tiste, ki ste že imele CR, a je res tako zelo hudo? Malo me je strah, ker nimam ravno visokega praga bolečine, pa ne vem, kak bo to pri meni z bolečinami. Sem pa zadnjič pozabila vprašat, kaj naj nardim, če dobim prej popadke. Ali naj malo doma čakam, ali moram takoj v P. Upam, da ne bom v četrtek pozabla vprašat, kot mam CTG v P. Upam, da bo naša še zdaj tri dni počakala, kajti je šel danes v tujino za tri dni, do četrtka ga ne bo nazaj. Nekdo pa bo že moral pocartat malo , če bom še jaz pod narkozo. Ve katera, če v MB porodnišnici delajo CR pod spinalno narkozo?? Ne morem se nekak sprijaznit, da bom mela CR. Zdaj pa si grem kavico skuhat.