sayuri
|
Jutro . DAnes sem pa končno naspana in nič polomljena . Naty in SAndra, vidim, da sta popolnoma v debato padli. Naty, meni je G rekel, da zaenkrat vse tko dobro kaže, da lahko nosim dvojčka vse do 37. tedna. Je pa res, da sta oba velika (imata že po 900g) in da bo možno, da bosta zaradi velikosti hotela prej ven pokukat . JAz vsekakor štartam na mesec julij. NAjprej je moja želja priti do 32.tedna, nato do 36. PA tudi, če bo treba ležat v bolnici. 19. maja pa bom sprejeta v porodnišnico iz nekaj razlogov . V Postojni imajo takšno navado, da nosečke dvojčkov opazujejo kake dva - tri dni (okrog 30.tedna). Poleg tega bom takrat dobila preventivno injekcijo za pljučka - za vsak slučaj, če bo porod prej. Injekciji se pa data v razmaku enega dne (danes eno, jutri drugo). Poleg tega bomo takrat opravili še z injekcijo za Rh negativnost, pa še enkrat 3D, pa videli bomo, kako bo z mojo krvjo do takrat Torej, vse obenem. Če bo vse ok, grem potem normalno domov. Je pa meni G rekel, da naj res počivam. Ker se pri dvojčkih resnično splača in se pozna vsak dan v trebuščku. RAvno zdaj je v Postojni ena punca (tudi s tega foruma - soborka iz Upajmo skupaj), ki že 6 tednov na oddelku leži in je prigurala že do 37.tedna. Tako, da je sedaj brez nevarnosti, ko bo rodila. Odpirati se je pa že v 31.tednu začela. ZA moja dva sem pripravljena res prav vse naredit. SAj je res, da veliko jamram , da mi tale nosečnost ne prizanaša, kar se mojega počutja tiče. Mi je pa res pomembno, da sta maladva dobro. In če sem prigurala do 26.tedna, bom zdržala še vsaj dva meseca
|