|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
30.4.2008 9:05:37   
bučkabb
jutro user posted image

vidim, da nas je vsak danj manj tuki gor, saj prav le uživajte tiste ki ste že na dopustu in lahko. jaz bom tud danes mal prej skiznela domov, kam boma pa šla za praznike pa še kr ne vema, bomo videli, doma pa sigurno ne boma skos.

kahlo če te dajejo krči je baje zelo dobro pit donat. baje ga tud športnikim zelo priporočajo zaradi mišič in krčev. jaz ga pijem kr pogosto mal zaradi tega in mal zaradi prebave. seveda pa zraven kdaj vzamem še tabletke elevit.
do zdaj še nisem imel as krči večjih problemov, kri pa mam tud vredo.

probaj z donatom!

petra midva sma se tud zadnjič navdušla nad PP GT3, čeprav sma bla prepričana da boma mela 4kolesnika, bomo vidl,  še boma mal počakala pol boma pa vse ornk prečekirala in kupla.

no uživajte med prazniki kar se da.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
30.4.2008 9:18:16   
taja1235
jutro

punce kje ste????
men pa disi sirov burek..mmm..ga bom sla med malco iskat...
sicer ne vem ce je to lih zdravo da jem, ampak mi toook diši..
pa zravn navadn jogurt joj kaj ces boljšega ;)))

se tipkamo..........   user posted image  vsem souser posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
30.4.2008 9:34:56   
ključek
jojjjjj, jaz sem tud tok lačnaaaaaaaaaaaaaa!!! user posted image  morm šibat v trgovino, je zmanjkalio kruha doma. jaz ne vem,če je to normalno, samo meni tako pašejo sendviči zjutraj, da to ni res. sicer sem popoldne - zvečer bolj pridna, pa ful jem sadje in jogurt, ampak zjutraj - obvezno sendvič!! tako da....šibam po futer, se še pol tipkamo.
za vse, ki ste me spraševale za spol.....ja, bo pa kr user posted image  ostalo!!
aja, pa hvala vsem za čestitke!! user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 30.4.2008 9:37:35 >

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
30.4.2008 9:45:57   
KAHLO
Teychi.....jaz sem kr prepričana da bom mela zadost mleka do 9 mesecauser posted image user posted image  no upam da ga bom res imela do takratuser posted image  

Pf...pridi k nam na štajer........pr nas je polno lepih krajev, pa tud v prekmurju in na goričkem......da ti o kmečkih turizmih in njihov hrani sploh ne govorimuser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz k pridem domov si zmeraj privoščim, kakšno pogačo, ali pa prleško gibanco.......mljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Bučkabb.....vidiš za donat pa mi ni še noben svetoval, grem danes nabavit, itak me je včeraj zgaga pekla, sem si hrenovko skuhala, pol pa se je ves hudič dogajal v meniuser posted image user posted image user posted image  tako da hvala ti za nasvet, drgače pa jem jaz te tablete centramed mami ali kaj so, pa je že not dodatek kalcija, pa tud vsak dan kak jogurt popijem, zvečer pa skoraj obvezno kavkav.......Ja jaz sem zdaj ugotovila da imemo do zdaj v nosečnosti edini problem s temi krči v mečih sicer je blo to zdaj drugič tak močno...,drgače pa nobenih ekstra težav!?!? hvala bogu (moram kar po lesu potrkat)

JOj jaz bi danes tud najraje mal prej pobegnila iz šihta, sam nevem če bom dobila dovolilnico, je moj šef tako rad v službi in posledično še moram pol jaz ostatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
30.4.2008 10:28:01   
*zoe*
Kahlo tudi mene so danes bolele noge, ko sem se zbudila, samo me ni krč, ampak so me približno tako bolele, kot da imaš ekstra utrujene noge. Ne vem kaj je sedaj to.

Pf midva bova tud verjetno šla kam na 1. maja, bova se danes odločila, ko imam en tak časopis z dogodki po celi Sloveniji. Bomo videli, kaj bova izbrala, pa kakšno vreme sploh bo.

Tejchy kar se pa tega kako slabo poznamo Slovenijo tiče - imaš poa čisto prav. Povsod drugam bi rinili, pa je v Sloveniji tudi veliko stvari si lepih za ogledat. Kam bosta šla pa vidva za prvega maja?

Taja1235 jaz grem tud danes na sirov burek - 100%, sem že včeraj zvečer dobila to idejo user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
30.4.2008 10:38:58   
taja1235
*zoe* a greve skupaj na burek??? js sibam cez 20 min ;)

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
30.4.2008 10:44:57   
*zoe*
Taja1235 jaz ga že papcam - je dober 100 na uro, pa še kefir sem si za zraven vzela. Super! Dober tek tebi in vsem ostalim, ki malčate user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
30.4.2008 10:53:00   
taja1235
*zoe* - DOBER TEKEC js bom mela pa navadn jogurt 3.2 pa sirov burek...njami... user posted image
še 10 min pa grem lahko vn...sm ze tooooook lacna...ufff...pol pa se 4 ure dela
pa domov...me caka spet pospravljanje v hisi...namreč zdej cez praznike mava
same obiske...bojo prsli hisko gledat pa upam da prnesejo kaka darila za poroko
namreč nism dobile še nobenga user posted image  

pozdravček od naju s pikico user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
30.4.2008 11:07:59   
KAHLO
Zoe...mene drgače noge ne bolijo, sam ti krči me presenetijo ponoči!!! jaz nevem mogoče pa v sanjah tako laufam da me kr krč zagrabiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drgače pa dober tek vsem k ste na malici, jaz sem svojo že ob 9 pohrustalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgače je pa meni tud full všeč naša Slovenija.......sem prav vesela k z mojim greva kam pohajkovat....sam zdaj morma bl take variante zbrat k ne stanejo prav dost, kr mava prazne tošlne, je šlo vse za stanovanjeuser posted image user posted image user posted image  no tako se pa bova lepo k mojim na štajersko uvalila, pa se bomo kak dan šli kopat, kak dan pa mal bližne kraje pogledat, če bo pa lepo vreme .......pa itak spet kak piknik padeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
30.4.2008 11:25:26   
*zoe*
Jaz sem tudi danes kupila čevapčiče, pa ražnjiče za na žar, da bomo en dan mal zagrilal na vrtu. Njami! user posted image  user posted image  user posted image

Drgač nama pa danes pripeljejo ploščic cel bataljon (za celo klet), tako da nama dela ne bo zmanjkalo - sploh. Samo za prvi maj bova pa frej, ne bova delala. Že tko smo rekli, da ko bo pa klet tip top, pol pa nekaj časa nobenega dela, ampak mi ni usojeno, saj mi je par dni nazaj počil odtok in mi v kleti zamaka. Res super. Pol je pa prišel vodovodar in je rekel, da moram kompletno kopalnico + WC zbit ven. Še dobro, da imava 2 kopalnici, da ne bova brez. Ta spodaj je stara že ene 20 let, zgoraj pa imava novo, tako da še dobro, da je ta stara crnkila, če je že mislila, da mi ni ta nova. Se bi mi pa res zmešal. To zdej pomeni še več svinjarije po bajti, pa denarnice tudi ne bosta prenesli teh stroškov user posted image . Mah enkrat bo že. Sedaj jo bomo razbil (sami, ker nimam glih sedaj 4.000 EUR, da mi jo vodovodar), pol pa cevi dal v red, ostalo pa počaka do nadaljnega.

Takle mamo! Ko misliš, da boš nekaj končal, te pa že drugo po glavi kresne.

Pa nov (rabljen) večji avto kupujeva, pa še milijon enih štosev. Denarnice pa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Boste rekle, da sem za **** zjamrana user posted image  Ampak tale odtok me je pa sedaj res razjezil. Ker si narediš finančni plan, pol pa še takle strošek user posted image  Sej ne jamram, da nimam nič denarja, samo komaj mi bo druge stvari uspel dat v red, tole mi je pa prevelik zalogaj. Je rekel, da rabim ene 10.000 EUR, da si napidenam kopalnico. Od rušenja do opreme. Ja od kod user posted image  user posted image  user posted image , saj mi denar ne raste na drevju.

No, sedaj je pa dost jamranja, sem že pokurila bonus 20 minut na dan, da se lahko sama sebi smilim user posted image  user posted image  user posted image .

Tak lep sonček imamo, da komaj čakam, da pridem domov. Pol pa ne vem če ne bova šla po nakupih. Moram še prikolico za avto kupit. Je v Bauhausu ekstra znižana - 399 EUR (drugače je v Obiju 750 EUR). Ali pa bom prijela za penzl pa se odpravila nazaj v klet....

Ojoj sorry ko nakladam - imam kr monologe tle user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
30.4.2008 11:54:25   
nosecka09
Ja, očitno nas je danes res bolj malo prisotnih. Jaz sem se pravkart vrnila iz malice, zdaj pa še par urc dela... Danes grem na probo poročne obleke, ampak me malo skrbi, kako mi bo to prav čez 10 dni, saj mi zadnje tako hitro raste trebušček, da sem kar presenečena. Še kaka 2 tedna nazaj ni blo skoraj nič videt, zdaj pa že prav fajn.

Med prazniki bomo tudi mi malo grilali. V soboto imamo povabljenih cel bataljon frendov k nam na vrt. Upam, da bo vreme lepo in da bo kaka štacuna odprta, da nabavimo čevape in kruh :)

Lepe praznike vam želim!
nosecka

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
30.4.2008 12:09:23   
KAHLO
Zoe....pol maš pa res smolo....se mi pa zdi da se to rado dogaja, ko komaj nekaj dokončaš in si misliš da se pa lahko zdaj mal spočiješ, predvsem denarnica, te pa spet nekaj vžge!!!
Jaz upam da pr nama ne bo tako, ker nimava več od kje jemat, so naju majstri čist izcuzali!!!!!! tako da naj vsa stanovanjska dodatna popravila, ali pa popravila na avtomobilu počakajo vsaj eno leto, da se vsaj nekaj obrokov kredita znebiva!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
30.4.2008 12:31:29   
*zoe*
Ja saj mene tudi še kredit mori, pa me bo še ene 6 let user posted image  Tako da počasi že kaj človek prišpara, kar tako iz zraka vzet 10.000 EUR pa pri meni ne gre, ker itak skoz nekej obnavljava in vsi ti materiali,... edina sreča je v tem, da veliko stvari znava sama postorit, pa še kdo nama pomaga pa gre počasi. Če bi pa morala plačevati še izvajalce pol pa ne bi šlo. Ti ful kasirajo, ja saj vem. Je pa res, da gre potem hitreje.

Počasi bo že. Tukaj se je vreme začelo nekaj kremžit, ne vem kaj je sedaj to. Pa ja ne bo dež ko bo treba kres prižgat.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
30.4.2008 12:33:49   
ključek
čist zastopmo, *zoe*!! takle nepredviden strošek te kr v slabo voljo spravi. pr nama so se dodatni stroški začeli pri gradnji lansko leto, ker je blo treba ful več skopati za temelje, pa ful več železa smo mogl notr dat, pa tuki neki, pa tm neki.....in na konc je bil račun precej višji in nama sedaj to malo nagaja. ampak nimaš kej, je treba zrihtat al pa bomo brez, ne??user posted image
jz sm se tud najedla, sendvič, zeliščno štručko, čokolado, puding..........user posted image  kaj bom jaz debela do septembra, če bo šlo tko naprej!!! user posted image
popoldne grem k nečaku mal ga mrcvarit (tavelikega), tamelga bom samo lubčkala pa stiskala. user posted image  jutri gremo malo v hribe, popoldne pa piknik - žar user posted image , v petek greva pa na obisk k enima kolegoma, sta decembra dobila 2 user posted image , pa ga greva mal pogledat. ja, res je veliko cajta že mim, sam jz prej nism bla sposobna ( user posted image  ) user posted image , tko da smo se uspel šele zdej naglihat oz. zment za obisk. tko da bom tud v petek stiskala enga micenega user posted image . user posted image user posted image
nč, lepo se imejete čez praznike, verjetno se z večino tipkamo v ponedeljek, ko bomo ponovno v službi. jz tudi!!! user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
30.4.2008 12:34:50   
bučkabb
ja kahlo donat je baje ful dober če maš težave s krči, mi je en kolega ko je športnik reko, da so njim prav svetoval da morejo velik donata popit.

jaz sem pa tak vesela, da se mi sploh ne da več delat in bom kr kmal pospravla in odšibala domov.
namreč sem šla zdajle ven, po malico in sem zavila v eno agencijo, mim katere sem slučajno šla, vprašat tak za foro če majo še kaj fraj za praznike. pa sem se hiter odločila in kr rezervirala in plačala 3x PP v Medulinu. tak da juter grema mal uživat in se razvajat.user posted image user posted image user posted image  pred eno uro se mi še sanjal ni kaj bom počela te dni, zdaj pa že vse planirano. user posted image user posted image
to bo tak verjetno edini dopust na morju, ki si ga bova letos privoščla, ko pol bo treba intenzivno na stanovanju delat in na pripravah za prihod naše user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
30.4.2008 12:36:28   
KAHLO
danes je pa res neko zatišje na tem rr.......--u, a ste že vse pobegnile na relaksacijeuser posted image user posted image user posted image
Pr nas je blo rečeno da grejo lahko ob 13. domov, sam je šefek rekel da bova pa midva kar ostala, ker še je treba nekaj nardituser posted image user posted image , jaz bi pa tako rada šla domovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv, pa še na štajersko se moram sfurat.........bom spet prišla ob 19.00 komaj na cilj.....eni pa res radi v službi sedijouser posted image user posted image user posted image
Pa še vse sogovornice boste pobegnile!?!?

Zoe do kdajj si v službiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
30.4.2008 12:41:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

JUTRO bejbe!!

Drgače pa jaz jem te centramed tabletke k so dodatni vitamini, med njimi tud kalcij, pa me je danes ponoči vseeno tak krč zagrabil v mečo, da sem s svojim krikom še lubija zbudila, je hotu zmasirat, pa ni blo šanse je bolelo k sto hudičev!!!! to se mi je zdaj že drugič zgodilo......sploh nevem kaj naj še dam v sebe da bo zadost kalcija za obe mamo in pupo!?!?!? a mogoče katera ve???

jaz sem si najprej kupila elevit ....pa mi je bil premočan..., potem sem imela centrum materna , pa je bil super...ima največ kalcija..., sedaj pa sem vzela centramed mami...pa mi ne odgovarja tako kot centrum.... Po obeh imam neke prebavne motnje, razen pri centrumu mi je OK... sedaj pojem do konca, pol si pa kupujem samo ta centrum materna ....  malo poglej na netu njihovo sestavo..... 

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
30.4.2008 12:44:16   
taja1235
Js sm se pa zdej tok lepo najedla bureka pa jogurta..je biu ful dobr..zdej pa čakam da moj mali
mal pobrca user posted image  user posted image  user posted image  joj punce ne govorte o dnarju mi2 sva tud cist obubožana...ves dnar
sva vlozila v hiso..zdej bo pa spet mal trajal da se nabere pa da kupmo avto in kej za nasga
otrocicka..tko da trgovine za oblect loh sam gledam user posted image  ucer sm se zadnjih 120 euru zapraula,
sm kupila stensko lučko za jedilnico znizano v Rutarju..

nosecka09 - Js sm pa učeraj probala poročno oblekco pa drug tedn v cetrtek grem se enkrat ce slucajn busi se kej zraste..pa rezervirala sem se jaknco..zgleda da bove mele poroko obarvano z dezjem...js sicer molim
da bo sonce....upam da bo...

Sibam js pocasi .... lepe praznike pa uživajte kokr se da user posted image  papa***

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
30.4.2008 12:45:18   
KAHLO
goldi....sem že prečekirala, bom šla nabavit!!! upam da bo pol mir.....če ne pa res nevem od kje ti krči, če ne zaradi pomankanja kalcija, verjetno ja ne more bit krivo to kar peš prehodim, pa tistih nekaj šteng na dan?!?!user posted image user posted image user posted image  če pa mi moja pupa vse kalcij pobere....pol bo pa res mela močne kostiuser posted image user posted image user posted image  pol pa še lahko nekaj krčov potrpimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
30.4.2008 12:45:46   
ključek
jaz sem si najprej kupila elevit ....pa mi je bil premočan...,

kaj misliš s tem - premočan???

Neposredna povezava do sporočila: 3595
30.4.2008 12:47:04   
ključek
še kaj fraj za praznike. pa sem se hiter odločila in kr rezervirala in plačala 3x PP v Medulinu. tak

lep dopustek vam želim!!!! user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
30.4.2008 12:50:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz sem si najprej kupila elevit ....pa mi je bil premočan...,

kaj misliš s tem - premočan???

ful dobim po njem prebavne motnje, pa vseh vitaminov ima največ noter...en čas mi je Ok, samo cele škatlice ne morem nikoli pojesti... Pa še tak se mi naredi kot neka alergija..kot da telo opozarja, da nekaj ni OKuser posted image
Sem prebrala, da je že večkatera to pisala....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
30.4.2008 12:53:27   
KAHLO
da  je ta elevit močan sem tud jaz že slišala, sicer nekaterim puncam ugaja, nekaterim pa ne.

PUnce k ste se že poslovila in odjadrale v praznike, lepo se imejte in čuvajte se!!user posted image

no ene bomo pa še malo ostale, a je tako!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3598
30.4.2008 12:53:35   
ključek
ful dobim po njem prebavne motnje, pa vseh vitaminov ima največ noter...en čas mi je Ok, samo cele škatlice ne morem nikoli pojesti... Pa še tak se mi naredi kot neka alergija..kot da telo opozarja, da nekaj ni OK
Sem prebrala, da je že večkatera to pisala....

jz jih bom pa vsak dan po polovičko vzela. ker je tableta res "konjska". user posted image
kako pa kaj tvoja bolniška?? do kdaj imaš zdaj odločbo??

Neposredna povezava do sporočila: 3599
30.4.2008 12:54:43   
ključek
no ene bomo pa še malo ostale, a je tako!

jz tud kr ne morm stran. user posted image
pa sem že napisala čao, adijo, fajn se mejte................pa še kr neki pišem. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

SLUŽBA
nataly33

Ali ste zaposleni?

DA (57%)

NE (43%)

Število vseh glasov: 119

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!