*zoe*
|
Jaz sem tudi danes kupila čevapčiče, pa ražnjiče za na žar, da bomo en dan mal zagrilal na vrtu. Njami! Drgač nama pa danes pripeljejo ploščic cel bataljon (za celo klet), tako da nama dela ne bo zmanjkalo - sploh. Samo za prvi maj bova pa frej, ne bova delala. Že tko smo rekli, da ko bo pa klet tip top, pol pa nekaj časa nobenega dela, ampak mi ni usojeno, saj mi je par dni nazaj počil odtok in mi v kleti zamaka. Res super. Pol je pa prišel vodovodar in je rekel, da moram kompletno kopalnico + WC zbit ven. Še dobro, da imava 2 kopalnici, da ne bova brez. Ta spodaj je stara že ene 20 let, zgoraj pa imava novo, tako da še dobro, da je ta stara crnkila, če je že mislila, da mi ni ta nova. Se bi mi pa res zmešal. To zdej pomeni še več svinjarije po bajti, pa denarnice tudi ne bosta prenesli teh stroškov . Mah enkrat bo že. Sedaj jo bomo razbil (sami, ker nimam glih sedaj 4.000 EUR, da mi jo vodovodar), pol pa cevi dal v red, ostalo pa počaka do nadaljnega. Takle mamo! Ko misliš, da boš nekaj končal, te pa že drugo po glavi kresne. Pa nov (rabljen) večji avto kupujeva, pa še milijon enih štosev. Denarnice pa Boste rekle, da sem za **** zjamrana Ampak tale odtok me je pa sedaj res razjezil. Ker si narediš finančni plan, pol pa še takle strošek Sej ne jamram, da nimam nič denarja, samo komaj mi bo druge stvari uspel dat v red, tole mi je pa prevelik zalogaj. Je rekel, da rabim ene 10.000 EUR, da si napidenam kopalnico. Od rušenja do opreme. Ja od kod , saj mi denar ne raste na drevju. No, sedaj je pa dost jamranja, sem že pokurila bonus 20 minut na dan, da se lahko sama sebi smilim . Tak lep sonček imamo, da komaj čakam, da pridem domov. Pol pa ne vem če ne bova šla po nakupih. Moram še prikolico za avto kupit. Je v Bauhausu ekstra znižana - 399 EUR (drugače je v Obiju 750 EUR). Ali pa bom prijela za penzl pa se odpravila nazaj v klet.... Ojoj sorry ko nakladam - imam kr monologe tle
|