špelin@
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 moram se zahvalit vsem, ki ste danes mislile name in držale pesti! je pomagalo, saj je ZO uspel! dr. me je najprej na veliko namazal z gelom, pol pa najprej ritko dvignil in začel z obračanjem. po 10 min truda je brcnal in sam skočil v pravilno lego! je še dr. rekel, da je malo tako lepih obratov in da je pogosto treba še glavico vodit. sem bla tolk vesela, da sm kr jokat začela. dr. je bil ful prijazen, sma se cel čas pogovarjala, pa lepo je vse razložil. res je bil super. sem ugotovila, da ZO res ni tak bawbaw, je le malo neprijetno na trenutke, a se da preživeti. pol sm pa še uro pa pol srčeka poslušala in ker je bil CTG ok, sem lahko šla domov. tako da majčice, še enkrat hvala za vse pesti in pikepoke! Tole je pa resnično fantastična novica za začetek dneva Resnično sem vesela, da je uspelo Mi smo imeli spet eno smrkavo noč - upam, da bo danes mala pika že bolje Peli, sem videla, da vas je kar lepo število zelo aktivnih na "mami" Meni enostavno ne "potegne", da bi sodelovala na obeh forumih, čeprav imam na mami veliko prijateljic - smo se v preteklosti tudi osebno spoznale in so same fajn punce Ampak tokrat sem pristala na RR TamaraJ je pa očitno še vedno čisto zakopana v delu Se pa javi vsake toliko, da vemo, da je z njo in trebušnim podnajemnikom vse ok Čestitke vsem za dopolnjene tedne Pri nas je krasno sončno vreme, uživajte v prazniku
|