Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
tudi takšne kot so na sliki? Ali so "v živo" svetlejše? In kakšne: bolj temno modre, svetlo modre, modre, zelenkasto modre ... ima kakšen
. res mi je hudo pa čeprav vem, da to ni nič groznega, ampak sem spoznala občutek o katerem mi je govorila moja mami - kako je grozno ko tvoj otročiček ni čisto zdrav. z očijem sva se zjutraj spraševala kje sva ga usrala, da je prišlo do tega. seveda sem mu takoj začela ob vsakem podoju kapljati mlekec v uček in se takrat vsaj malo spuca. zdej me pa zanima ker vem, da vas je kar nekaj že imelo težave z vnetjem učke, če ste kljub temu šle ven na sprehod z malčki? jaz se bom kar spravila in pazila na veter. ah, ti moj mali pišek, upam da bo čim prej ok.....
hvala!
in vašim
... komaj čakam na pregled v torek, da se pokažemo pa da vidimo kaj to je... upam da ne bo treba k dermatologu..