Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.a loh mal jamram,....komaj čakam da bodo otroci končali s šolo,...tempo je čist ubijalski.Najstarejši je imel danes eksterca,....še dva, pa dober mesec pouka pa smo zmagali
.
....res pa potem že ob 7.30 zaspi in spančka do okoli 7-ih zjutraj.ok lepo se imejte,....vas grem mal za nazaj prebrat in prečikirat albume,...pa še eno slikco nalimam z našo psičko.
Tianna, spet si se skrila
oz kaj sem sploh vidla
...
Noč... OBUPNA! Ustajanje na eno uro, budnica ob 5.15 ...
Dobila sem eno čudno (=nepričakovano) nakazilo - a je možno, da je regres? Še katera v javnem sektorju, da bi vedela?
:
Danes v RA mu je kožico full dol potegnila, da je kar mene zabolelo. No njega ni. In mi reče, da naj tako pucam. A jaz to prvič vidim.
. P je rekla, da je to povezano z rastjo zobkov, ni pa ji pustila pokazat dlesni,kar je še en znak, da se nekaj pripravlja..ni čudno, da se zbuja vsako uro
. Se je že zbudil in nič drugega ga ni uspavalo, kot joška.