Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Sem vstala, pozajtrkovala, sedaj pijem kavo in sem na RRju....no, edino baby fon je poleg mene, da slišim kdaj se bo Tit zbudil - to je drugače
.
!
, pa eno pikopoko
za anjo
zafrkava, da mi bo ven skočila
popili, bodo uplahnile in bo treba spet v nakupe za modrci, ker bodo stari preveliki.... Jao, jao... Aja, pa tu so še modrci oz. modrc za športanje. Tiste bolj obdarjene moramo še posebej poskrbeti za oporo naših tetk, da ne bojo res do kolen prilezle...
Lahko noč!
! Otroc se pa najraje z vsakdanjimi predmeti igrajo. Naš taprvi je bil boječka in ni upal shodit ... ko pa sem mu pokazala električni podaljšek, je pa pozabil na strah in navdušeno zakorakal v svet
. tko da sploh ne vem če sem eno uro skupaj spala....upam ,da bo dan prijetnejši!
.
, rita je lepa ko slika!