Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in dobrodošle v klub januarčic
,danes ponoči sem na hlačkah zagledala milimeterček rjavkaste sluzi
,celo noč in dan me je špikalo v spodnjem delu trebuha,izcedka pa ni bilo več...zdej je boljše.Resnično upam,da bo vse ok..Držite pesti!!!!
Jaz sem se pa spomnila, da tik preden sem izvedela sem jedla solato s popečenim pršutom.
in CB lahko 100% zaupaš. Mi lahko verjameš po 22. mesecih negativnih testov. Ko pokaže, pokaže pravilno. Uživaj v
tako da samo čakam na kakšna vprašanja, če smo kaj naročili
To je najbolj pomembno.
Paziti je treba samo, da je zadeva sveža, pa ni panike. Jaz sem v prvi nosečnosti jedla tudi to, ampak sem pazila, da je bilo sveže. Seveda se nisem nažirala s takšnimi stvarmi, ampak če mi je pa kdaj zapasalo, sem si pa privoščila kakšen košček. Čim manj kompliciranja pa bo vse ok
V nosečnosti pravijo, če takrat, ko ti nekaj zapaše tega ne poješ, se otroku naredi ena pika
.
,zdej se kregata,ker ta starejši hoče sestrico,ta mlajši pa bratca...upam,da se bosta kmalu zmenila
brrrrr. Ampak potem sem se znašla in hiter šla soseda na prosit če mi jih lahko nese
01.01.09
) 25 1. pregled 28.05.08