|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
9.5.2008 22:14:16   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: janana

je pa res da sem po vsakem porodu hitro shujšala, zdaj me baše ta špeh na trebuhu

hvala enako

bi raje imela več na riti kot ta obroček pod popkomuser posted image user posted image user posted image pa pravijo da pomaga če telovadiš takoj od poroda dalje- začela sem 4 dan po porodu z vajami kar v postelji ker sem bila res kot balon.saj je dosti se skrčlo vizualno in na tehtnici, ampak to je še daleč od lepegauser posted image user posted image

ampak 1 in 2 pa nisem imečla teh težavuser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
9.5.2008 22:14:34   
tikca
Pajac hvala user posted image  A ti mogoče veš a je močnejši Analgin al Ibobrufen?

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
9.5.2008 22:15:26   
saskija
za tikcouser posted image user posted image user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
9.5.2008 22:16:00   
Rivi
Kaj se kej dogaja tukej na RRuser posted image user posted image Jaz sem čist ven padlauser posted image .

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
9.5.2008 22:17:04   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Pajac hvala user posted image  A ti mogoče veš a je močnejši Analgin al Ibobrufen?

Sta različna. Načellom za žolčne kamne (predvidevam da je to ...) prime spasmex. Če ne probaj raje z analginom... ibuprofen je težek za želodec..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
9.5.2008 22:17:43   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi

Kaj se kej dogaja tukej na RRuser posted image user posted image Jaz sem čist ven padlauser posted image .

ti tud??

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
9.5.2008 22:19:13   
tikca
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Sta različna. Načellom za žolčne kamne (predvidevam da je to ...) prime spasmex. Če ne probaj raje z analginom... ibuprofen je težek za želodec..

Ja kamni souser posted image  Spasmex ne naredi nč pr men, tut če vzamem dva. Mam prehud napad. Aha Analgin torej. Hvala user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
9.5.2008 22:20:23   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

je pa res da sem po vsakem porodu hitro shujšala, zdaj me baše ta špeh na trebuhu

hvala enako

bi raje imela več na riti kot ta obroček pod popkomuser posted image user posted image user posted image pa pravijo da pomaga če telovadiš takoj od poroda dalje- začela sem 4 dan po porodu z vajami kar v postelji ker sem bila res kot balon.saj je dosti se skrčlo vizualno in na tehtnici, ampak to je še daleč od lepegauser posted image user posted image

ampak 1 in 2 pa nisem imečla teh težavuser posted image

jaz sem pa tok lena za telovadit.no saj si mi dala vaje za rit,da bi malo jo polepšala,pa sem v tem tednu samo enkrat telovadila...tastavila  sem si pa vsak dan.user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
9.5.2008 22:20:47   
pajac

Ja kamni souser posted image  Spasmex ne naredi nč pr men, tut če vzamem dva. Mam prehud napad. Aha Analgin torej. Hvala user posted image

probaj....težko na pamet rečem. Ne en ne drugi nista namenjena tovrstnim bolečinam, pa sem izbrala manjše zlo...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
9.5.2008 22:21:56   
pajac

Če šteje ob pogledu z lupo...

IMAMO JO!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ste spregledale  post user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A nobeno ne zanima kaj imamo user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
9.5.2008 22:25:53   
zalenka

IMAMO JO!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ste spregledale  post user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A nobeno ne zanima kaj imamo user posted image user posted image user posted image user posted image

spodnjo enko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
9.5.2008 22:26:05   
Petjana

ovulacijo???

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
9.5.2008 22:27:11   
Petjana

hecam se....jaz sem imela  tako lupo,ko pogledaš  če si ploden

ovulacijo???

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
9.5.2008 22:28:16   
zalenka
aja pa dober večer in lahko noč

sm vas komej prebrala

komaj čakam piknik
pecivo je nared, jutri samo še naložim na pladnje in to je to.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
9.5.2008 22:28:26   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

spodnjo enko user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SPODNJO LEVO  user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
9.5.2008 22:29:10   
pajac

ovulacijo???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je že mim čakam user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
9.5.2008 22:34:29   
pajac
In vse tiho je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič babe nekaj buljite v TV... grem jaz pančat...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
10.5.2008 0:02:59   
*lenc@*
PRVAuser posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
10.5.2008 0:05:44   
*lenc@*
Sara vse naj naj ob 9. mesecu!

user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
10.5.2008 0:11:21   
*lenc@*
Sem bla pozna iz plesnih...pa sem mal pokukal ana RR.
Za ju3 sem spekla muffine, ki pa sem jih delala 1. in temu primerno niso ne vem kaj.user posted image Namen je bil pa dober.

Drgač  pa sem bla danes jaz na vrsti pr plesnih, spusti kar en komad in solo točka pred vsemi, pokaži kaj znaš varianta in odplešeš komad. je full težko pred folkom plesat, kar pozabiš elementeuser posted image ampak je kar šlo.Pa je zdaj za mano.user posted image

Prideva ko se zbudi ali bova šli kar na vožnjo, da bo spala.Vidimo kmalu punceuser posted image

Aha pa DOBRO JUTRO!!user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
10.5.2008 8:31:50   
pajac
Ojla dobro jutro! user posted image

Kako vreme je pri vas??? Tukaj je bolj žalostno.. upam da se razkadi in oblaki odidejo daleč proč.........

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
10.5.2008 8:31:54   
Talika19
Dobro jutro!

Mark se je pa danes ful dobre volje zbudil, očitno ve, da gre na piknik.user posted image  Pa samo 3x me je zbudil ponoči, je pa spal pri meni od 22h dalje.

Pajac, bravo za zobka, ste ga končno dočakali.user posted image user posted image
Tikca, upam, da je bolečina že izginila.user posted image user posted image

Zalenka, a lahko daš ti še enkrat oni tvoj zemljevid opisa poti. Jaz ga tudi žal nisem našla.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
10.5.2008 8:37:34   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Pajac, bravo za zobka, ste ga končno dočakali.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je še mikroskopski samo je pa tam user posted image user posted image user posted image user posted image Prav žvenketa, ko vzame navadno žličko user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
10.5.2008 8:38:28   
Anonimen
Jutrouser posted image

Ja vreme je tudi pri nas žalostno, ful oblačno...no ampak jst verjamem, da bo sijalo sonceuser posted image user posted image user posted image
Ampak je pa spet Murphy na delu, cel teden je sijal sonček zjutraj, danes pa neuser posted image ...No napovedano je lepo sončno vreme tko da jst se optimistična.

Peter, ja bravo za zobkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no pa je še edini član brezzobega kluba zapustil Tjašo, zdej je pa ona Brezzoba kraljicauser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
10.5.2008 8:38:33   
pajac
Talika kakšen kraj je tam.. a to je mišljen piknik piknik ali nobel piknik user posted image Samo, da vem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

prehranska dopolnila
Lelly28 RR

Ali jemljete prehranska dopolnila?

da (17%)

ne (67%)

le tiste, ki mi jih predpiše zdravnik (17%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!