julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci Hana a tebe tud pomlad razganja jaz sem te že mislava klicat da vidim če še dihaš ...me bolj prihanja kot razganja...včeraj sem dobila rablen vozek -marelo in sem ga dons čist razstavila--kako ga bom nazaj spet zrihtala,raj sploh ne študiram--ga oprala,zdrgnila,stuširala,vse na roke,sem skor izdihnila,pol sem pa še po tleh morala obrisat in ker mi ga hana aktivno tapka vmes,pa vedro mi je skor obrnila,sem jo vtaknila v stolček za hranjenje,zdaj pa glej in se uči,kako se rabota...je kr brez besed opazovala..pa itak mi je včeraj med drugim mela že polna usta plastelina v Blaževi sobi in moram pazit na vsak gib,ker ji ne zmanjka..pa jo previjam na postelji,se obrnem po plenico,pa nje ni več na postelji...je lepo rikverc po trebuhu zdrsnila na tla...to sicer trenirama,ampak to bi naj zaenkrat počela pod mojim nadzorom ..ker zadnjič se je kar na glavo pognala s postelje,sem jo komaj še ujela...in pol se reži,jes pa čist brez sape,tolk se ustrašim...moram vsak njen premik pazit,ker če je 2 sekundi predolgo tišina,je ziher kaj narobe še kopiram...še dobro,ker mi je spet zbrisalo ti kr kopiri Kaj pa pri nas,ko je zadnjič skliznila v kopalnico k pralnem stroji in odprla vrata od njega,pa glavo nt tišala,da o programatorju ,za nastavitev obratov in temperature ne govoorimo.Morš predenj daš prat vse pregledat,da slučajno pisanih ne daš kuhat.