Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:40:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Talika kakšen kraj je tam.. a to je mišljen piknik piknik ali nobel piknik Samo, da vem premišljuješ kaj oblečt?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:45:18
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: pajac Talika kakšen kraj je tam.. a to je mišljen piknik piknik ali nobel piknik Samo, da vem premišljuješ kaj oblečt? Veš da res.... Ne morem se odločit med vso garderobo, ki jo premorem navleč čez rit, bi mi pa ta mali podatek zelo olajšal zadevo... Šalo na stran, odločam se med treking čevljih in navadnih čevljih
< Sporočilo je popravil pajac -- 10.5.2008 8:46:14 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:46:13
|
|
|
|
Sisy
|
dobro jutro!!!!! Zdele sm za nazaj brala in se naglas režala Kawasakicinim in Pupsikinim postom...u glavnem savno sem že naročila Hja tut jst študiram kaj oblečt za na piknik....bom kr športna .... Jst bom pa eno veliko dekco vzela s sabo-za na tla-za tamalo.... Aja - štrduli se že pečejo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:46:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: pajac Talika kakšen kraj je tam.. a to je mišljen piknik piknik ali nobel piknik Samo, da vem premišljuješ kaj oblečt? veš da res ne morem se odločit med vso garderobo, ki jo premorem navleč čez rit, pa bi mi ta mali podatek zelo olajšal zadevo Šalo na stran odločm se med treking čevljih in navadnih čevljih jst bom v balerinkah in tričetrt hlačah
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:47:13
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: pajac Talika kakšen kraj je tam.. a to je mišljen piknik piknik ali nobel piknik Samo, da vem premišljuješ kaj oblečt? Veš da res.... Ne morem se odločit med vso garderobo, ki jo premorem navleč čez rit, bi mi pa ta mali podatek zelo olajšal zadevo... Šalo na stran, odločam se med treking čevljih in navadnih čevljih jst sem pa mislila da o balerinkah razmišljaš a sem prov zasledila da je tvoj sine dobil prvi zobek??????
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:48:08
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika jst bom v balerinkah
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:48:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy dobro jutro!!!!! Zdele sm za nazaj brala in se naglas režala Kawasakicinim in Pupsikinim postom...u glavnem savno sem že naročila Hja tut jst študiram kaj oblečt za na piknik....bom kr športna .... Jst bom pa eno veliko dekco vzela s sabo-za na tla-za tamalo.... Aja - štrduli se že pečejo jst bom tudi dekco uzela. A si učer poklicala za savno? Ker učer so imel plačaš dve dobiš eno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika jst bom v balerinkah ja sej najprej sem misla met petke
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:49:40
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy a sem prov zasledila da je tvoj sine dobil prvi zobek?????? no beseda dobil ima pri nas novi pomen. Tipa se žagico in sliši se zobek. V usta ne dovoli pogledat, na normalni razdalji pa se ga še ne vidi.. Ampak ja Mater, sem bolj vesela, kot ko sem rodila
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:51:23
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy dobro jutro!!!!! Zdele sm za nazaj brala in se naglas režala Kawasakicinim in Pupsikinim postom...u glavnem savno sem že naročila Hja tut jst študiram kaj oblečt za na piknik....bom kr športna .... Jst bom pa eno veliko dekco vzela s sabo-za na tla-za tamalo.... Aja - štrduli se že pečejo jst bom tudi dekco uzela. A si učer poklicala za savno? Ker učer so imel plačaš dve dobiš eno sem zamudila, ti šment.... pa tok sem upala da bova z mojim vsak v svoji čepela
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:51:38
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika jst bom tudi dekco uzela. A si učer poklicala za savno? Ker učer so imel plačaš dve dobiš eno a veš, da sem jaz sinoči klicala pa jim je ravno pošla zaloga
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:52:36
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Sisy a sem prov zasledila da je tvoj sine dobil prvi zobek?????? no beseda dobil ima pri nas novi pomen. Tipa se žagico in sliši se zobek. V usta ne dovoli pogledat, na normalni razdalji pa se ga še ne vidi.. Ampak ja Mater, sem bolj vesela, kot ko sem rodila ja to je pa kar za čestitat vem kok ste tole žagico čakali Zdej boš pa vidla,ko en prleze ven,ostali takoj za njim ponorijo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:52:36
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Talika kakšen kraj je tam.. a to je mišljen piknik piknik ali nobel piknik Samo, da vem Piknik, piknik ne pridet v šteklarjih, ker je okrog sama trava, pa bo zelo neugodno jaz bom čisto športno oblečena
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:52:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy dobro jutro!!!!! Zdele sm za nazaj brala in se naglas režala Kawasakicinim in Pupsikinim postom...u glavnem savno sem že naročila Hja tut jst študiram kaj oblečt za na piknik....bom kr športna .... Jst bom pa eno veliko dekco vzela s sabo-za na tla-za tamalo.... Aja - štrduli se že pečejo jst bom tudi dekco uzela. A si učer poklicala za savno? Ker učer so imel plačaš dve dobiš eno sem zamudila, ti šment.... pa tok sem upala da bova z mojim vsak v svoji čepela no to je pa res smola ...sej če boš lepo prosila ti bodo mogoče še ugodil
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:53:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: pajac Talika kakšen kraj je tam.. a to je mišljen piknik piknik ali nobel piknik Samo, da vem Piknik, piknik ne pridet v šteklarjih, ker je okrog sama trava, pa bo zelo neugodno jaz bom čisto športno oblečena o ti smola jst sem bla pa že vsa prpravljena da uletim za balerinkami pa oblekco, pa petke sem mela prštimane.. ah zdej bom pa kr v športnih hlačah
< Sporočilo je popravil poopsika -- 10.5.2008 8:54:47 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: poopsika jst bom tudi dekco uzela. A si učer poklicala za savno? Ker učer so imel plačaš dve dobiš eno a veš, da sem jaz sinoči klicala pa jim je ravno pošla zaloga ja to je pa res katastrofa...no pol sem mela pa jst res srečo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:55:20
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: pajac Talika kakšen kraj je tam.. a to je mišljen piknik piknik ali nobel piknik Samo, da vem Piknik, piknik ne pridet v šteklarjih, ker je okrog sama trava, pa bo zelo neugodno jaz bom čisto športno oblečena pol ne bodo solate sadili .. bi jim lahko take lepe luknjice napikirali
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:56:47
|
|
|
|
Sisy
|
nč čveke, grem se mal upedenat,štrudl iz pečice dat,tamali torbo naštimat,ji prpravt za oblečt...mam še "a lot to do" ....morm pohitet da ne bo zalenka vsega mesa pojedla ker potem bo moj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 8:57:04
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ja to je pa kar za čestitat vem kok ste tole žagico čakali Zdej boš pa vidla,ko en prleze ven,ostali takoj za njim ponorijo ma naj kar norijo , sam naj se on mal umiri, ker ne morem čisto nič več počet. Ves čas moram bit nekje zraven, ker me je strah, da si bo kaj naredil.... Zdajpa bo sploh kažin, ko bo treba še zobke pazit...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 9:14:23
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 9:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Me skrbi da ne boste zgrešile Ampak je pa mal premali ne
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 9:16:01
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jutro Ja vreme je tudi pri nas žalostno, ful oblačno...no ampak jst verjamem, da bo sijalo sonce Ampak je pa spet Murphy na delu, cel teden je sijal sonček zjutraj, danes pa ne ...No napovedano je lepo sončno vreme tko da jst se optimistična. Peter, ja bravo za zobka ...no pa je še edini član brezzobega kluba zapustil Tjašo, zdej je pa ona Brezzoba kraljica Eeeee wrong, Lovro Tjaško meče iz prestola, je tut on še brezzobi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 9:19:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo ena kavica-no dve-lahko zbirate katero
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 9:20:09
|
|
|
|
tikca
|
**** Ta prvemu se strokovno reče curvatio penis (ukrivljen)
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 9:26:03
|
|
|
|
JORJA
|
Dobro jutro! Mi smo že pripravljeni na štartamo........ saj se hecam, se pa gremo počasi zrihtat in pripravit vse stvari za seboj. Imeli smo super noč!! Se je Avgustin drl od 11.30 do 3.00h. On bi imel zizo ampak mama je ni dala. No pa je po dobrih 3/5 urah le zaspal in se zbudil normalno ob 7h. se vidimo !!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
PEDIATERnataly33Ste zadovoljni s svojim pediatrom/pediatrinjo?DA (
83%)

NE (
17%)
Število vseh glasov: 98Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!