babysolza
|
No, pa sem vas prebrala. Mislim, čveke... Najprej da objasnim zavese - meni so tud mal brez-veze, zato jih pa po enem letu v novem stanovanju še nimava. Oziroma še bolj po pravici - vedno je dnarja zmanjkalo za to. Ampak mi je moja mami rekla, da mi jih kupi kot darilo za vselitev in je rekla, da hoče da si kupim lepe, zato sem tudi te naročila. Ker tiste iz Ikee mi pa res niso, no... Vseeno pa ne bi rada, da mami zdej neki ful preveč plača za ta špas. Ampak te naše mame so pa res zlate. Ninny, sam da si OK. Ker si moja tajnica (in Mojca) in te bom še rabla! Tista ki je dala predlog (uuups - a si bla ti, Mojca?) - pametno, tale ideja glede kozmetičnega kovčka. Jaz bom najbrž tudi kar to vzela, čeprav so v Postojnski P omare ful ozke in vprašanje, če gre ta kovček sploh noter. No, saj lahko ga pa domov odnese pa zadnji dan prinese pa je. Jaz imam tudi modrček iz Mullerja - po vaših priporočilih. Nimam pojma, kako se bo obnesel, izgled tudi ni bohve kaj, ampak zgleda pa ful udoben in praktičen. Pa da se še mal pohvalim: od srede naprej sem pod 30 dni do PDP. Potem bo pa panikaaa. Še je rekel, da je danes ponoči sanjal, da sem rodila. In sem ga vprašala, kako je bilo, upam da sem imela easy porod. Pa mi reče ja, si kar na kavču v dnevni doma, je kar ven skočil. AAA? Ne vem, če bi ravno to rada???
|