Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 7:53:40
|
|
|
|
kawasakica
|
no pa še od naju dobro jutro. Danes je bila prva noč po dooolgem času, da ni jokal, ampak samo papal, sem danes ko nova. Sisy upam, da bo Sara hitro boljše Bravo Tisa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 7:54:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana Tisa je dobila zgornjo enko Se pravi tretji zobek IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro. Sisy upam,da Sara ne bo huje zbolela Je pa zdele baje tolk prehlajenih.No pri nas smo vsi4je Tisa je dobila zgornjo enko Se pravi tretji zobek petja tudi včeraj-zgornjo levo enko. samo zobki janana , a veš da sem jst tvojega moža na pikniku zamenjala za bodočega moža od Lady
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 7:54:45
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Tjaša je lihkar zaspala...kako ne bi, če smo spet že od 6h pokonc oz. še prej . naš se pa že pred peto zbudi, pa zdaj še ne spi. Včeraj je šele ob pol desetih zaspal, in to samo za pol urce. Sicer pa že dva dni spi v kosu od sedme pa do pete.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 7:56:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Tjaša je lihkar zaspala...kako ne bi, če smo spet že od 6h pokonc oz. še prej . naš se pa že pred peto zbudi, pa zdaj še ne spi. Včeraj je šele ob pol desetih zaspal, in to samo za pol urce. Sicer pa že dva dni spi v kosu od sedme pa do pete. uh Tjašo pa zmeraj nese okol 7.30, potem pa se obrača še kakih 15 min v posteljici in jamra, potem pa spi kake 2 ure . Sej je pridna drgač, zvečer greob 7h spat in se zbudi ob 6h
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 7:56:53
|
|
|
|
April
|
Sisy, to je pa kar visoka vročina. Pravjo, da vsaj en dan po vročine je bolje, da si notri. Kaj jo je pa matralo?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 7:57:48
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Tjaša je lihkar zaspala...kako ne bi, če smo spet že od 6h pokonc oz. še prej . naš se pa že pred peto zbudi, pa zdaj še ne spi. Včeraj je šele ob pol desetih zaspal, in to samo za pol urce. Sicer pa že dva dni spi v kosu od sedme pa do pete. uh Tjašo pa zmeraj nese okol 7.30, potem pa se obrača še kakih 15 min v posteljici in jamra, potem pa spi kake 2 ure . Sej je pridna drgač, zvečer greob 7h spat in se zbudi ob 6h to bi blo pa že težko bolje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 7:57:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica no pa še od naju dobro jutro. Danes je bila prva noč po dooolgem času, da ni jokal, ampak samo papal, sem danes ko nova. Sisy upam, da bo Sara hitro boljše Bravo Tisa Bravo Lukec !
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 7:58:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Tjaša je lihkar zaspala...kako ne bi, če smo spet že od 6h pokonc oz. še prej . naš se pa že pred peto zbudi, pa zdaj še ne spi. Včeraj je šele ob pol desetih zaspal, in to samo za pol urce. Sicer pa že dva dni spi v kosu od sedme pa do pete. uh Tjašo pa zmeraj nese okol 7.30, potem pa se obrača še kakih 15 min v posteljici in jamra, potem pa spi kake 2 ure . Sej je pridna drgač, zvečer greob 7h spat in se zbudi ob 6h to bi blo pa že težko bolje sej pravm, res je pridna ...samo jst sem še zmeraj ob 6h k da bi me tovornjak povozu ...ampak hit kavico skuham pa je bolje.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 8:04:13
|
|
|
|
April
|
Naš pikec je pa jest začel. In to ful. Se mu je kar anenkrat odprlo. Zjutraj mu dam proseno kašo z riževim mlekom-pojevsaj 1dcl. Potem za povrh kakšen piškot ali žemljo ožuli. Dopoldan ponavadi kompot z banano. Kosilo juhica s korenčkom in kosmiči. Se mi je pa ena ziza upokojila. Isto kot pri benu ko je takle čas začel eno izogibat, pa je presahnila. No dva dni že ni pil iz leev tko da mislim, da je končal. Tud mlek več ne zastaja. Je pa zato druga tok bolj aktivna. In zjutraj kot bomba, če en pije ponoč. Bom spet mela probleme z modrci. Pa kakšno oprijeto majčko tud ni glih fajn met, ker se kar pozna razlika. Pri starejšem sem potem še eno leto samo z eno dojila.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 8:07:01
|
|
|
|
April
|
biovan.si tele kašice-holle jaz kupujem. Sem zdaj kar naročila prek NETA. ful vredu, naravne, demeter certifikat... Pa moj jih rad je.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 8:08:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo Jaša za papanje Kako to misliš kompot z banano.resno me zanima-ne zezam se Dej tih bod Moja desna je taka Me je roza,ko imam oprijeto al pa neoprijeto.Desna je tolk večja,da se je še čez jakno opazlo Ej a se to poj pogliha,ko nehaš dojit?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 8:11:13
|
|
|
|
April
|
ja se pogliha. potem sta obedve božici, eno revše od joške. kompot naredim iz jabolka in suhih sliv. Poto to z vilco pretlačim in dam zraven pol banane-sveže, ne kuhane , pa par žlic riževih kosmičev, da zgostim, pa kakšno žličko sladke smetane. Ful dobr.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 8:15:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem si šla to stran ogledat.Kar zanimivo.Kakšna pa je kaj poštnina?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 8:15:57
|
|
|
|
Anonimen
|
**** in april kva sta dobre ...moje joške so pa take kot da bi bla noseča ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 8:17:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April ja se pogliha. potem sta obedve božici, eno revše od joške. Upam,da se res,ker to bi bla pa katastrofn Mene je Maša precej scuzala in sem imela potem ko čajne vrečke ampak po pool leta so se mi pa dvignile in napihnile.ne morš verjet Tako da tdaj računam na isto ne da bom ko črnka z listnatimi joškami
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 8:18:12
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika **** in april kva sta dobre ...moje joške so pa take kot da bi bla noseča ... Moje sta pa kot dve čajne vrečki.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 8:18:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika **** in april kva sta dobre ...moje joške so pa take kot da bi bla noseča ... Ti maš gotov silikonske
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 8:19:12
|
|
|
|
April
|
bod vesela poopsika ...drugi porod te kar mal bolj zdela, sploh če še dojiš pol ****, nad 21 evrov je ni. Pa sem pol za 21 evrov kašic naročila . No bo pa za en cajt mir. Sem pa dve z mlekom naročila, pa par samo skosmiči, pa še ene malenkosti, mislim da prepečenc...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 8:19:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika **** in april kva sta dobre ...moje joške so pa take kot da bi bla noseča ... Moje sta pa kot dve čajne vrečki. Jaa.mi je znano Zaenkrat so še džombe
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 8:20:58
|
|
|
|
April
|
ja saj res, tisti domorodci imajo že pri tridesetih čajne vrečke. tko je to, jaz sem čist po naravi . ti poopsika imaš pa silikone, kar priznaj.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 8:21:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika **** in april kva sta dobre ...moje joške so pa take kot da bi bla noseča ... Ti maš gotov silikonske ja vejžde ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 8:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika **** in april kva sta dobre ...moje joške so pa take kot da bi bla noseča ... Moje sta pa kot dve čajne vrečki. Jaa.mi je znano Zaenkrat so še džombe
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 8:22:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April ja saj res, tisti domorodci imajo že pri tridesetih čajne vrečke. tko je to, jaz sem čist po naravi . ti poopsika imaš pa silikone, kar priznaj. evo pa ste me dobile , I'm guilty ....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 8:25:28
|
|
|
|
Anonimen
|
A ti jih je tvoj kupil za velko noč
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 8:27:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A ti jih je tvoj kupil za velko noč za obletnico
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?