|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
13.5.2008 7:53:40   
kawasakica
no pa še od naju dobro jutro. Danes je bila prva noč po dooolgem času, da ni jokal, ampak samo papal, sem danes ko nova.
Sisy upam, da bo Sara hitro boljše

Bravo Tisauser posted image user posted image

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
13.5.2008 7:54:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janana

Tisa je dobila zgornjo enko Se pravi tretji zobek
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dobro jutro.
Sisy upam,da Sara ne bo huje zbolelauser posted image user posted image user posted image Je pa zdele baje tolk prehlajenih.No pri nas smo vsi4jeuser posted image

Tisa je dobila zgornjo enkouser posted image user posted image user posted image Se pravi tretji zobekuser posted image

petja tudi včeraj-zgornjo levo enko.

user posted image user posted image user posted image samo zobkiuser posted image

janana , a veš da sem jst tvojega moža na pikniku zamenjala za bodočega moža od Ladyuser posted image user posted image

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
13.5.2008 7:54:45   
April
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Tjaša je lihkar zaspala...kako ne bi, če smo spet že od 6h pokonc oz. še prejuser posted image .

naš se pa že pred peto zbudi, pa zdaj še ne spi. Včeraj je šele ob pol desetih zaspal, in to samo za pol urce. Sicer pa že dva dni spi v kosu od sedme pa do pete.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
13.5.2008 7:56:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

Tjaša je lihkar zaspala...kako ne bi, če smo spet že od 6h pokonc oz. še prejuser posted image .

naš se pa že pred peto zbudi, pa zdaj še ne spi. Včeraj je šele ob pol desetih zaspal, in to samo za pol urce. Sicer pa že dva dni spi v kosu od sedme pa do pete.user posted image

uh Tjašo pa zmeraj nese okol 7.30, potem pa se obrača še kakih 15 min v posteljici in jamra, potem pa spi kake 2 ureuser posted image .
Sej je pridna drgač, zvečer greob 7h spat in se zbudi ob 6huser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 2004
13.5.2008 7:56:53   
April
Sisy, to je pa kar visoka vročina. Pravjo, da vsaj en dan po vročine je bolje, da si notri. Kaj jo je pa matralo?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
13.5.2008 7:57:48   
April

uh Tjašo pa zmeraj nese okol 7.30, potem pa se obrača še kakih 15 min v posteljici in jamra, potem pa spi kake 2 ureuser posted image .

to bi blo pa že težko boljeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
13.5.2008 7:57:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

no pa še od naju dobro jutro. Danes je bila prva noč po dooolgem času, da ni jokal, ampak samo papal, sem danes ko nova.
Sisy upam, da bo Sara hitro boljše

Bravo Tisauser posted image user posted image

Bravo Lukecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
13.5.2008 7:58:59   
Anonimen

to bi blo pa že težko boljeuser posted image

sej pravm, res je pridnauser posted image ...samo jst sem še zmeraj ob 6h k da bi me tovornjak povozuuser posted image ...ampak hit kavico skuham pa je bolje.

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
13.5.2008 8:04:13   
April
Naš pikec je pa jest začel.user posted image  In to ful. Se mu je kar anenkrat odprlo. Zjutraj mu dam proseno kašo z riževim mlekom-pojevsaj 1dcl. Potem za povrh kakšen piškot ali žemljo ožuli. Dopoldan ponavadi kompot z banano. Kosilo juhica s korenčkom in kosmiči.
Se mi je pa ena ziza upokojila. Isto kot pri benu ko je takle čas začel eno izogibat, pa je presahnila. No dva dni že ni pil iz leev tko da mislim, da je končal. Tud mlek več ne zastaja. Je pa zato druga tok bolj aktivna. In zjutraj kot bomba, če en pije ponoč. Bom spet mela probleme z modrci.user posted image  Pa kakšno oprijeto majčko tud ni glih fajn met, ker se kar pozna razlika. Pri starejšem sem potem še eno leto samo z eno dojila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
13.5.2008 8:07:01   
April
biovan.si

tele kašice-holle jaz kupujem. Sem zdaj kar naročila prek NETA. ful vredu, naravne, demeter certifikat... Pa moj jih rad je.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
13.5.2008 8:08:34   
Anonimen
Bravo Jaša za papanjeuser posted image user posted image Kako to misliš kompot z banano.resno me zanima-ne zezam seuser posted image

Dej tih boduser posted image Moja desna je takauser posted image Me je roza,ko imam oprijeto al pa neoprijeto.Desna je tolk večja,da se je še čez jakno opazlouser posted image Ej a se to poj pogliha,ko nehaš dojit?

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 2011
13.5.2008 8:11:13   
April
ja se pogliha. user posted image  potem sta obedve božici, eno revše od joške.user posted image

kompot naredim iz jabolka in suhih sliv. Poto to z vilco pretlačim in dam zraven pol banane-sveže, ne kuhaneuser posted image , pa par žlic riževih kosmičev, da zgostim, pa kakšno žličko sladke smetane. Ful dobr.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
13.5.2008 8:15:23   
Anonimen
Sem si šla to stran ogledat.Kar zanimivo.Kakšna pa je kaj poštnina?

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 2013
13.5.2008 8:15:57   
Anonimen
**** in april kva sta dobreuser posted image user posted image ...moje joške so pa take kot da bi bla nosečauser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 2014
13.5.2008 8:17:35   
Anonimen

ja se pogliha. user posted image  potem sta obedve božici, eno revše od joške.user posted image

user posted image user posted image user posted image  Upam,da se res,ker to bi bla pa katastrofnuser posted image

Mene je Maša precej scuzala in sem imela potem ko čajne vrečke ampak po pool leta so se mi pa dvignile in napihnile.ne morš verjetuser posted image
Tako da tdaj računam na isto ne da bom ko črnka z listnatimi joškamiuser posted image user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 2015
13.5.2008 8:18:12   
abc100

**** in april kva sta dobreuser posted image user posted image ...moje joške so pa take kot da bi bla nosečauser posted image user posted image user posted image ...

Moje sta pa kot dve čajne vrečki.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
13.5.2008 8:18:44   
Anonimen

Ti maš gotov silikonskeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2017
13.5.2008 8:19:12   
April
bod vesela poopsikauser posted image ...drugi porod te kar mal bolj zdela, sploh če še dojiš pol

****, nad 21 evrov je ni. Pa sem pol za 21 evrov kašic naročilauser posted image . No bo pa za en cajt mir. Sem pa dve z mlekom naročila, pa par samo skosmiči, pa še ene malenkosti, mislim da prepečenc...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
13.5.2008 8:19:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Jaa.mi je znanouser posted image Zaenkrat so še džombeuser posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2019
13.5.2008 8:20:58   
April
ja saj res, tisti domorodci imajo že pri tridesetih čajne vrečke. tko je to, jaz sem čist po naraviuser posted image . ti poopsika imaš pa silikone, kar priznaj.user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
13.5.2008 8:21:31   
Anonimen

Ti maš gotov silikonskeuser posted image

ja vejždeuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2021
13.5.2008 8:21:52   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Jaa.mi je znanouser posted image Zaenkrat so še džombeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2022
13.5.2008 8:22:46   
Anonimen

ja saj res, tisti domorodci imajo že pri tridesetih čajne vrečke. tko je to, jaz sem čist po naraviuser posted image . ti poopsika imaš pa silikone, kar priznaj.user posted image user posted image

evo pa ste me dobileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , I'm guiltyuser posted image user posted image ....

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 2023
13.5.2008 8:25:28   
Anonimen
A ti jih je tvoj kupil za velko nočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
13.5.2008 8:27:13   
Anonimen

A ti jih je tvoj kupil za velko nočuser posted image

za  obletnicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?