Tamy30
|
dan dan no Ko sem na morju mislim na vas, sicer pa vas tako vsak dan berem:) Ce si enkrat zasvojen na Ringaraji ne mores vec stran Voda je brrr mrzla, je pa pasala za 5 s, ko sem ji namocila v mrzlo morsko vodo . Sem na hitrco prebrala vase komentarje. Ste pridne Malo mi je zal ko se ne morem vec toliko sprehajati ob obali, ko so tako lepe potke za sprehajanje, mene pa po 15 minutah ze zmanjka... Pol pa sledi pocivanje v hotelski sobi pa noge v zrak Karmar in Vilika se dobro da sem si zraven vzela vsaj ene japanke, ker so trenutno zdaj edini cevlji ki jih lahko obujem brez bolecin v podplatih Ok, teniski se grejo, kar se pa tice sandalov, pa sem samo gledala kake "plavuti" sem dobila . Jaz si svoj tebuscek izmerim kar sama doma, s siviljskih trakom. Pri G. sicer nekaj meri obcasno s siviljskim tzrakom, samo hm, ne vem ce se to kam napise. Dojenc upam da je slo na izpitu, drzim pesti. Se dobro da so zamano ze vsi izpiti, ker si zadnje case mozgancki malo pesajo pri spominu Hm, kaj se je dogajalo majcicam, pa raje sama ne bom sla brat, sem tako ze prevec custvena, pa me solze zalijejo ze ob najmanjsi novici, tako da iz vasih komentarjev, upam da bo vse ok.... Vem da pravijo da moramo spiti najmanj 2,5 l na dan. Spijem kolk gre, pa vseeno ne hodim tako pogosto na wc, in potem se mi zadrzuje voda v telesu. A obstaja kaj poleg petrsilja, da lahko veckrat odvajas?? Danes zvecer se vracam domov in srcno upam da so vodovodarji uspeli narediti to kar je bilo zadano. Vcasih se mi zdi da bolj imajo izkusenj, manj znajo narditi. lep dan zelim
|