cebrca
|
Živijo čvekice. Sayuri si pa mene zdajle zvečer res orenk zdražila s to sadno kupo. Po slikicah je videti, da ste uživali! mishel nič hudega če ne veš odgovora, sem mislila če je mogoče že katera slišala za to, ker na netu nič ne najdem. Sem pa ravno na zadnjem UZ zvedla, da pridejo dnevi, ko še malo slabše čutiš, šele kasneje začneš štet premike! dojenč mislim da bo teža kar OK, če napišeš g in ne kg . Moj ima 1200g v 28t in je rekel da je to čisto normalna teža. Sandra ker sta oba na glavici! ozziebo, Vilika moj ima tudi neko čudno distanco do nosečnosti in do mojega bušija. Ampak mislim, da je pri njemu to bolj obrambni mehanizem, ker sem imela kar nekaj težav in mislim da drži distanco, da če bi bilo kaj narobe, da ga ne bi preveč prizadelo! Predvidevam, da je tako, zato ker takrat ko nisem mogla zanosit leto in pol se je pa ful sekiral in se skozi spraševal če je on kaj kriv in venomer ponavljal kako si želi otročka! karmar malo se mi zdi, da se te bo sodnik malo usmili, ko te bo videl s trebuščkom Je bil pa tvoj komentar za smer proti porodnišnici prav zabaven. Pazi, da ne bo rekel da ne smeš vozit zaradi kakega drugega razloga! Tamy30 meni zatečene noge še kar uplahnejo, če res spijem več kot 2l vode na dan. Sem pa ugotovila, da mene požene na vodo sveža zelena paprika in jo sedaj veselo natepavam! tejkaz za 3D UZ, pa kaj ko bi še najine sosede malo seznanile, mislim da bi jih bilo prav fletno poslušat, kot kakšno stand up komedijo! Mislim, da je bilo za danes kar dovolj. Se beremo še jutri!