Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 13:37:11
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Še to. LadyB, jaz sem svojo poročno obleko najdla čisto po naključju in sem bila ful zadovoljan. Zato ti svetujem, da greš malo po LJ in mogoče kaj najdeš. Midva sve se poročila kot verni in ne verni in ni nič drugače. OZ. obret je enak. A ti si poročena? Sem imela v spominu, da ne.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 14:00:29
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Jaz grem pop v LJ po špegle, sončna mislim, si jih bom prvoščla k smo dobil regres. Mi pa morjo full pasat in bit lepa, da se skeširam jaz pa sem si privoščila pohodniške čevlje pa nove palice, šilt kapo nike, evo pa bo počasi tudi moj regres spuhtel. JA tudi jaz bi še kakšna sončna očala, pa oblekco, pa sandalčke... . No sem si pa vse nakupila za aktivno preživljanje prostega časa
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 14:08:19
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Lenča jaz pa imam pekač za mafine kar iz silikona, nič ne mažeš, mokaš pa grejo ven en dva tri, jaz tud dam sam papirčke, nič mazanja, mokanja al kaj ti misliš s tem. tudi papirčkov ne rabiš, en recept si dala, kjer piše da pomokaš pekač pa namažeš, no sem mislila da je tvoj recept, zdaj pa praviš da daš samo papirčke saj vseeno sem ti hotla samo predlagat ta pekač če dosti mafine pečeš je res uporaben, vsaj pri nas ker drugače papirčki vsepovsod ležijo. no se bom vzdržala še kašnega kuharskega nasveta
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 14:12:49
|
|
|
|
Talika19
|
Saskija, kolk dolgo pa hodita na Pohorje?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 14:16:59
|
|
|
|
Talika19
|
Naš se je pa odločil, da bo kar sam prebral knjigico, edino ni se mogel odločiti katero in je kar vse iz poličke potegnil. Je samo zaropotalo, valda me je kar odneslo v dnevno, kaj se je zgodilo. No pa sem že mogla nekaj pospravit. Sem mu pustila samo 3 knjigice, ki imajo debele platnice, pa nekaj igrač sem mu dala na poličko. Pa poglejte ta nedolžen pogled: "jaz nič kriv"
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 14:26:04
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Saskija, kolk dolgo pa hodita na Pohorje? greva samo do trikotne jase, nekje do polovice- tako hodi večina mb prebivalcev - tempo gor in dol tako nekje uro in pol gor in dol.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 14:32:28
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Saskija, kolk dolgo pa hodita na Pohorje? greva samo do trikotne jase, nekje do polovice- tako hodi večina mb prebivalcev - tempo gor in dol tako nekje uro in pol gor in dol. Super, to je že kar fajn tura. Bravo!
< Sporočilo je popravil Talika19 -- 14.5.2008 14:41:36 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 14:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Naš se je pa odločil, da bo kar sam prebral knjigico, edino ni se mogel odločiti katero in je kar vse iz poličke potegnil. Je samo zaropotalo, valda me je kar odneslo v dnevno, kaj se je zgodilo. No pa sem že mogla nekaj pospravit. Sem mu pustila samo 3 knjigice, ki imajo debele platnice, pa nekaj igrač sem mu dala na poličko. Pa poglejte ta nedolžen pogled: "jaz nič kriv" iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii not gilti
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 14:46:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsika tvoj te bo zaročil ti boš pa še isto sekundo iz omare privlekla obleko,vse potrebne papirje in fotografa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 14:48:41
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Poopsika tvoj te bo zaročil ti boš pa še isto sekundo iz omare privlekla obleko,vse potrebne papirje in fotografa pa z besedami: kakšno presenečenje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 15:01:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: **** Poopsika tvoj te bo zaročil ti boš pa še isto sekundo iz omare privlekla obleko,vse potrebne papirje in fotografa pa z besedami: kakšno presenečenje ja pa z ful sokiranim pogledom ... ne delajo mi sumniki, z in y sta zamenjana, oklepaji , crtice vse je pomesano in ne prime!!! zalenka help kaj se je zgodilo z mojo tipkovnico_ no tukaj je misljen vprasaj pa niti tega ne morem naredit, ker mi kat to crtio pokaze WTF
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 15:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugace pa imam res sreco, ker imam moskega, ki se zelo zeli porociti in ona je tisti , ki me je navdusel nad poroko..pred njim si nikoli nisem tega niti zelela. Se pa ful pogovarjava koga bova povabila, kje se bova porocila, kam bi sla na potovanje, kdaj bi se porocila...veliko veliko planov
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 15:31:19
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: **** Poopsika tvoj te bo zaročil ti boš pa še isto sekundo iz omare privlekla obleko,vse potrebne papirje in fotografa pa z besedami: kakšno presenečenje ja pa z ful sokiranim pogledom ... ne delajo mi sumniki, z in y sta zamenjana, oklepaji , crtice vse je pomesano in ne prime!!! zalenka help kaj se je zgodilo z mojo tipkovnico_ no tukaj je misljen vprasaj pa niti tega ne morem naredit, ker mi kat to crtio pokaze WTF Pritisni shift in alt
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 15:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
abc hvala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 15:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolk maš lušno slikico Poopsika.Je pomoje čas da dam jaz dol tega pregonenga mačka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 15:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kolk maš lušno slikico Poopsika.Je pomoje čas da dam jaz dol tega pregonenga mačka hvala Na tegale tvojga pregonenga mačka sem se jst prov navezala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 16:08:48
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Naš se je pa odločil, da bo kar sam prebral knjigico, edino ni se mogel odločiti katero in je kar vse iz poličke potegnil. Je samo zaropotalo, valda me je kar odneslo v dnevno, kaj se je zgodilo. No pa sem že mogla nekaj pospravit. Sem mu pustila samo 3 knjigice, ki imajo debele platnice, pa nekaj igrač sem mu dala na poličko. Pa poglejte ta nedolžen pogled: "jaz nič kriv"
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 18:35:25
|
|
|
|
Rivi
|
sej vem, da že vse veste, sam vseeno je tuki en lep članek o zaščiti vaših srčkov pred soncem.....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 18:47:06
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: **** Poopsika tvoj te bo zaročil ti boš pa še isto sekundo iz omare privlekla obleko,vse potrebne papirje in fotografa pa z besedami: kakšno presenečenje ja pa z ful sokiranim pogledom ... ne delajo mi sumniki, z in y sta zamenjana, oklepaji , crtice vse je pomesano in ne prime!!! zalenka help kaj se je zgodilo z mojo tipkovnico_ no tukaj je misljen vprasaj pa niti tega ne morem naredit, ker mi kat to crtio pokaze WTF nič se ji ni zgodilo samo po sebi - ji je moral kar nekdo pomagat . zamenjala si slovenski jezik za angleškega - vsaj po opisu "napak" sodeč. tam desno spodaj, kjer imaš uro in podobno sranje , maš malo ikonico na kateri verjetno sedaj piše EN namesto SL - klikni nanjo in izberi SL. zdej vidim da ti je abc že povedala bližnjico. za naslednjič ko se vam kaj takega zgodi, pa da ne boste na rr-ju cel dan čakale na odgovor pa v googla vpišite npr z becomes y ali kaj podobnega, pa maste rešitev ponavadi že na dlani pri tej bližnjici je tako, ad v primeru da imate na vašem račku inšalirane 3 ali več jezikov. npr SL, EN in GE, potem z bližnjico preklopite na naslednjega v listi. če maste npr angleščino, pritisnete shift+alt dobite nemščino in tako
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 18:54:08
|
|
|
|
tikca
|
Peesuka so moški včasih . Mojmu dons BTW rečem, da sem slišala njegova starša (živita spodaj), da sta bla neki glasna, pa pozabim na to. Pol sm pa na balkonu, me pa vprašata, če sm jih slišala Valda nisem mogla rečt ne, če nisem vedla zakaj sprašujeta. In pol mojmu rečem kakšen tepec je, kaj je šel to njima govort oz. kaj je reku sploh. Pa prav - ja NČ, reku sm kaj je blo to eno zijanje po bajt Mater mu smotanmu ani no Jaz bi vsaj na lep način začela, ne pa tko direkt, da se takoj ve, da sm js omenjala,ker on je bil v službi, grrrrr deci!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 19:02:48
|
|
|
|
Anonimen
|
zalenka, tenx za obširno razlago ...mislm da mi je Tjaša pobrkala črke, ker je tolkla po tipkovnici .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 19:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi sej vem, da že vse veste, sam vseeno je tuki en lep članek o zaščiti vaših srčkov pred soncem..... ivi, super za tole!! jst morm ful pazit na Tjašino kožo in tale članek je odličen
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 19:05:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Peesuka so moški včasih . Mojmu dons BTW rečem, da sem slišala njegova starša (živita spodaj), da sta bla neki glasna, pa pozabim na to. Pol sm pa na balkonu, me pa vprašata, če sm jih slišala Valda nisem mogla rečt ne, če nisem vedla zakaj sprašujeta. In pol mojmu rečem kakšen tepec je, kaj je šel to njima govort oz. kaj je reku sploh. Pa prav - ja NČ, reku sm kaj je blo to eno zijanje po bajt Mater mu smotanmu ani no Jaz bi vsaj na lep način začela, ne pa tko direkt, da se takoj ve, da sm js omenjala,ker on je bil v službi, grrrrr deci! sori ker se smejem...tolk si dobr napisala Ja tvojemu je itak u izi, ker sta njegova starša, po moje sploh ni pomisl, da je bedarijo rekel , pa sej ni hotel nič slabega . So pa pojave tele naši moški ja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 19:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
A se še katera prijavi za v petek( žur do jotranjih ur ...ja seveda, da me kr pobere... )? Zaenkrat udeležba bolj slabo kaže: Rivi Poopsika Sisy ****??
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 19:07:04
|
|
|
|
Anonimen
|
No jst imam pa veselo monologe...jupiii...tralala...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?