|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Operacija -ORL?
11.4.2008 19:29:32   
urki
Naš je bil po operaciji v redu že naslednji dan. Tudi tisti dan, ko je imel operacijo je bil že skoraj čisto v redu. Hotel je veliko piti, pa mu smeš le po malo dajati. Žrelnico samo postrgajo, če bi pa mandeljne odstranili, bi bilo pa malo drugače. Ko sem bila majhna, so jih meni odstranili in se še sedaj spomnim, da sem težko požirala, da je kar fejst bolelo, ko sem kaj pojedla ali popila.

V sredo mi je zdravnica tudi rekla, da bi bilo fino, če bi šli kar k morju živet, da morski zrak pripomore k boljšemu prezračevanju ušes. No, vi imate morski zrak vedno na voljo, pa so še zmeraj težave z ušesi. Zdaj pa verjemi komu.
Je pa res, da smo se lansko leto,  ko bi moral iti na operacijo in je takrat odlično slišal, ravno vrnili z morja.
Eh, bo že, pomembno je, da je naš otrok spet vesel in da se vzgojiteljica v vrtcu čudi, ker  poje za kosilo vse kar je na krožniku.

A so rekli, da bodo tudi bobniče prerezali in očistili srednje uho?

lep pozdrav vsem

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Operacija -ORL?
13.4.2008 10:58:24   
mama_milchy
URKI, mi živimo ob morju pa nam ta morski zrak očitno škodi, ne vem. Veliko se hodimo koprat poleti pa še skozi imamo težave z vnetji uše in razno razne prehlade posledično pa tudi težave z dihanjem. Ne živimo pa v centru mesta ampak lepo odmaknjeni v eni vasici, ki jo obkroža gozd tako da vdihuje res svež čisti zrak.

Kar se tiče operacije pa mi ni nič doktorca povedala, je rekla, da se bomo sedaj na 2.pregledu vse dogovorili; ponovno kontrolo imamo 24/04 in nam bo takrat vse povedala kako in kaj.

Je prav bogi, jutri ga moram spet peljat k P, ker kašlja hujše od enega starega dedka in ponoči prav lovi zrak, ker ima zamašen nos in ko se zakašlja je prav hudo. Nima pa vročine in včeraj tudi mi ni želel nič jesti razen enega koščka peciva in zvečer 2dcl mleka z žajbljom.

Uuuu, komaj čakam, da odstranimo to žrelnico in resnično upam, da bo vse ok pol po tem.

Lp

(odgovor članu urki)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Operacija -ORL?
23.4.2008 15:55:49   
urki
včeraj smo imeli kontrolo na Jesenicah. Neverjetno, timpanogram je tip A, sluh pa v mejah normale(20dB).   S takim izvidom sploh ne bi rabili operacije, imamo pa kontrolo še 1x preden gremo v Ljubljano na operacijo. Če bi bil izvid tak kot je bil včeraj, bi najraje prosila za nov datum operacije, saj je vedno slabo čez zimo. Me prav zanima koliko časa bo tako dobro slišal.

lep pozdrav vsem 

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Operacija -ORL?
24.4.2008 20:54:35   
nejcko
Me veseli, da je izvid tako dober. Verjetno sinko trenutno ni nič prehlajen ali šmrkav, kajne? To se zelo pozna.
Kar se pa tiče operacije v zimskem času, je pa stvar taka, da je ravno zima čas prehladov in smrkavosti, kar pomeni, da vas v primeru najmanjšega prehlada ne bodo vzeli na operacijo.

Vseeno upam, da bo tudi prihodnjič izvid tako spodbuden in da vam na operacijo en bo sploh treba iti.
Srečnouser posted image

(odgovor članu urki)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Operacija -ORL?
3.5.2008 19:57:54   
.Anonimna.
Da se še jaz priključim debati user posted image
Naš je star 3 leta in ima 14.5. operacijo žrelnice in eventuelno vstavitev cevk.
Na datum sem čakala dva meseca. Za Ljubljano. Aja, na tistem listu mi piše 14.5. ob 8h, kaj to pomeni? Da je takrat operacija ali da imava takrat sprejem?
Sploh ne vem, kako bo user posted image
Ima pa 40% naglušnost, pa sploh ne vem, zakaj. Ušesa je imel vneta samo 2x, pa še to pred pol leta. Baje ima zapackano Evstahijevo cev. Vsak večer mu obilno vlivam fiziološko, pa se mi zdi, da s tem samo malega matram, naredim pa čisto nič user posted image
Aja, pa 2 meseca je bil preventivno na Hiconcilu user posted image  

Meni pa nihče ni rekel, da je možnost alergije. Ali ima tudi zato lahko zabasane sinuse (ven ne teče nič)?
Kako pa izgleda jo te testi za alergijo? Mislim, da se reče reimenacija - se opravičujem, če sem narobe napisala user posted image  kje pa to delajo? Ker imam na sumu, da je lahko alergičen na pasjo dlako (imamo dolgodlakega psa).
Hvala za kakršno koli informacijo.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Operacija -ORL?
5.5.2008 9:30:56   
nejcko
Lutka, vi ste bili pa hitro na vrsti! Očitno je nekdo odpovedal in ste lahko vskočili.
To, da imate uro ob 8.00, pomeni, da pridete na ORL (Poliklinika) najprej na pregled (timpanogram), potem pa čez cesto na kliniko, kjer bo otrok operiran.
1. dan je sprejem v bolnišnico, šele 2. dan je operacija, 3. dan gre otrok že domov.

Kar se pa alergij tiče, pa žal nimam pojma.

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Operacija -ORL?
5.5.2008 13:16:40   
.Anonimna.
nejcko, hvala. Saj ima jutri na Metelkovi še zadnji pregled. Potem morava še do pediatra dat kri in po napotnico.
Naslednji teden pa....a mame spimo na stolih, al kako je s tem?

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Operacija -ORL?
5.5.2008 14:24:21   
nejcko
Če je prostor, spiš verjetno na posteljiuser posted image , drugače pa na stolu, verjetno. Moraš pa sobivanje doplačati nekaj € na dan, ni dosti, za hrano, se mi zdi.

Jaz z mojim sinom nisem bila tam čez noč, je bil že večji in ni bilo potrebe, so pa spali tam predvsem starši mlajših otrok, starih do cca 3 let.

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Operacija -ORL?
5.5.2008 19:17:59   
staši
ojla!Po dolgem času se spet oglašam.Nejcko,Urki naša operacija se približuje in kot da bi slutla je tamali ta teden prehlajen .Drugi teden bo kar doma in ne v vrtcu za vsak slučaj!Je pa zadnjega pol meseca z njegovim sluhom opažam dobro al pa se mi tako zdi ,hodi namreč že dva meseca na plavalni tečaj in kot da bi mu voda spucala ušesa.kaj mislite je možno da mu voda pomaga?Še eno vprašanje ki sem ga že enkrat postavla-na podlagi česa ste lahko dobile bolniško ,ker meni so nekatere kolegice rekle da bolniško ko bo v bolnišnici ne bom dobila ker me ne pripada zaradi tega ker smatrajo da je otrok vdobrih rokah ,ko pa pride domov moram baje koristit svoj dopust.Naj grem po nasvet k mojem zdravniku ali k njegovemu.UPAM DA MI BOSTE LAHKO POMAGALE!LP 

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Operacija -ORL?
5.5.2008 20:08:38   
.Anonimna.
staši, meni so celo predlagali, da je bolje imeti operacijo jeseni, ker se poleti otrok veliko tunka.
Za bolniško - to ti pa pediater napiše. Jasno, da je operacija otroka dovolj dobe razlog, da ti ga da. Saj boš z njim, a ne? Če ti v službo prineseš bolniški list, ti nimajo kaj rečt. Če ti pa pediatrinja ne da bolniške, greš pa do svojega zdravnika. Pri nas pediatrinja bolniške liste ponuja za vsak prehlad user posted image
Pri nas je sicer vedno slabše user posted image  Zdaj se je začel dret, čeprav pravi, da sliši.

A mora biti otrok res čisto čisto zdrav? A to vidijo po izvidih krvi? Naš ima naslednjo sredo op., kri gre pa dat v ponedeljek.
Upam, da bo zdrav, ker res ne bi rada prestavljala operacije, ker sem tudi sama zdaj psihično čisto ok in jo v bistvu komaj čakam user posted image

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Operacija -ORL?
5.5.2008 22:32:09   
nejcko
Potrdilo, da je otrok zdrav, napiše otrokov pediater, kar pomeni, da moraš par dni pred operacijo še k pediatru po potrdilo. To potrdilo moraš NUJNO imeti s seboj na orl kliniki, ko tja pripelješ otroka.

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Operacija -ORL?
10.5.2008 11:09:35   
mama_milchy
Ojla,
da se še jaz malo oglasim;kontrolo je imel 24/4 in smo se dogovorili za operacijo žrelnice 1/9, ker poleti gremo na morje, pa na poroko, pol avgusta je dr.odsotna in tako je prišu september. Je mislila da bi sedaj maja pa je rekla, da je preveč viroz in da ni dobro pred poletje; sej tudi če bi dala datum za maj, bi to bilo nemogoče, ker smo prejšnji teden imeli škrlatinko, zdaj paje staknil še vodene koze - v hujši obliki, katastrofa.

Glede bolniške pa je tako: prvi dan, ko pelješ otroka v bolnico ti pripada B kot spremstvo, na dan operacije pa ne, ker se šteje da je v dobrih rokah - medicinsko osebje, na dan odhoda pa ti spet B pripada kot spremstvo, naprej pa normalno B; jaz sem si za 1/9 in 2/9 pisala kar dopust, pol pa bom na bolniški...

grem naprej cartat žigija,

sončen pozdravček z user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Operacija -ORL?
10.5.2008 14:40:58   
staši
No tole kar si ti napisala govorijo tudi meni.Samo jaz bom s tamalim gor zato ne vem kaj me pripada in kaj ne!Itak grem drugi teden z njim po napotnico in na pregled pa mi bodo že razložili,sej ni panike jaz si lahko pišem tudi LDkar bi moji šefici verjetno pasalo ,pa glih zato bi rada bila na B( delam pa v privat firmi)da jo malo zaj.... ,ker ona za delavca je strup in kar se tiče privat in otrok pa sploh jo ne briga ,glavno da njej prihaja denar v kaso!  In še glavno na koncu -mi imamo operacijo drugi teden(20.5.)tamali pa ima gnojno angino in ospen -se bojim da sem čakala toliko časa zastonj če ne bo ozdravel.Tudi moj je lansko jesen imel (5let)hudo šrlatinko in potem še koze v hudi obiki z visoko vročino tako da sem ga spisala iz vrtca in je bil pravi revček no in letos pa žrelnica in ušesa ,ne vem kdaj bo tega konec v jeseni pa gremo v šolo.Se še kaj beremo ko bo kaj novega LP

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Operacija -ORL?
10.5.2008 16:04:02   
mama_milchy
Staši, meni je tako rekla doktorca, ki ga bo operirala, na koncu sem vprašala še njegovo pediatrinjo in eno kolegico, ki je imela punčko lani na operaciji in je najbolje tako, prva dva dni dopust oziroma, če ti tvoj zdravnik napiše bolniško, pol po odhodu domov iz bolnice pa bolniško, toliko časa kolikor jo boš pač potrebovala...če pa imaš tako šefico pol pa sploh pojdi na B...

če ima gnojno angino pol bo tudi izvide imel slabe, mislim, da v kolikor niso dobri kri in voda, otrok ne operirajo, sej boš vidla kaj ti bo P rekla;

Žigec je prejšnji teden (v soboto) dobil škrlatinko, v sredo je imel ponovno kontrolo pri P in vse ok; popoldan se zbudi in opazim izpuščaje za ušeski pa nekaj teh pikic po trebuhu, bol ko je prihajala noč več teh izpuščajev je imel, sem ga nesla v četrtek še enkrat k P in je bila kr prestrašena, da koliko jih ima, seveda tisto hujšjo obliko je dobil, po celem teleseu, v ušesih, v nosu, na ritki, na luliju, v ustih in to povsod pikica pri pikici; včeraj in danes pa ima še vročino, ki se giblje od 37,3 pa vse do 39, jo zbijem in spet pride;jooj, revček se mi tako smili,

Dobro opravte, pa se kej beremo...


(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Operacija -ORL?
11.5.2008 20:13:38   
urki
Ko smo pred dvema letoma imeli prvo operacijo, sem imela bolniško( dala je moja zdravnica) tista dva dneva, ko smo ga peljali tja in ga šli iskat, tisti dan, ko je bil notri, pa sem morala vzeti dopust. Potem, ko je bil doma, sem bila  še en teden na bolniški( to mi je dala pediatrinja).

No, pri našem pa se mi dozdeva, da ni več tako idealno kot je bilo 14 dni nazaj. Imamo 20.5. še 1x kontrolo na Jesenicah, preden gremo 28.5. na Polikliniko. Staši, vi imate 20.5. sprejem, kajne?

Lep pozdrav vsem in srečno pri operacijah

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Operacija -ORL?
12.5.2008 10:42:17   
staši
Ja urki ,naj bi ga imeli ,kaj mi ni staknil prejšnji teden angino.Pa sem rekla da bo zadnji teden pred operacijo doma ne v vrtcu da bo vse O.K. zdej pa to.V petek je imel že vročinp ,v soboto sva bila pri dežurnem in mu je dal ospen in tip mi reče da ni panike da zaradi tega gre lahko na operacijo.Danes pa sem šla do njegovega zdr.in pravi da ni šans.Sem glih prej naročila tastu(pozna Grosa osebno),da mi ga pokliče da točno vem pri čemu smo .Ga bo poklical zvečer ,ker ga v službi ne moti rad .Upam da če odpade da imajo za take kot je naš kake rezervne datume ,da to rešimo pred šolo ,ker gre v prvi razred.Sem totalka fuč n tako lepo sva se oba pripravila ker je bolj mamina maza pa tole.

(odgovor članu urki)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Operacija -ORL?
12.5.2008 21:07:59   
.Anonimna.
Midva sva bila pa danes pri P in dobila napotnico. Hvala bogu je čisto zdrav.
Zdaj me pa že pošteno zvija....v sredo je dan D user posted image


(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Operacija -ORL?
12.5.2008 21:13:09   
ana b
Mi smo pa bili prejšnji teden operirani žrelnico in je šlo brez problemov in težav. Ni imel nobenih bolečin in je takoj ko smo prišli iz bolnice hotel na igrišče. user posted image

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Operacija -ORL?
13.5.2008 9:19:18   
.Anonimna.
ana b, se ti da malo več napisat?
Kje si spala? Na stolu?
Kako vama je minilo celo popoldne in noč pred operacijo? Pa potem cel dan še po? A se jih da animirat? Mene to tako skrbi user posted image
Pa kako bom šla na wc, ker že doma takoj prileti za mano, če grem lulat user posted image

Me grabi ko user posted image , ampak...ja, saj vem, sej bo user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Operacija -ORL?
13.5.2008 11:07:28   
staši
Ej tudi meni malo prosim svežih inf . ker smo tudi na tej poti (če bo ozdravel)ker tudi ostanem z njim.Sej si bila v LJ na polikliniki in kdo ga je operiral?Hvala.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Operacija -ORL?
13.5.2008 17:41:15   
.Anonimna.
IZVIRNO SPOROČILO: staši

Ej tudi meni malo prosim svežih inf . ker smo tudi na tej poti (če bo ozdravel)ker tudi ostanem z njim.Sej si bila v LJ na polikliniki in kdo ga je operiral?Hvala.


staši, takoj, ko pridem v petek domov, napišem kako je bilo. Obljubim.

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Operacija -ORL?
14.5.2008 12:54:22   
staši
Punce danes je bil Staš še v lab.in dobila sva zeleno luč za operacijo .Torej torek Urki 20.5.je dan D.Izvidi so ok kljub temu da pije ospen,čeprav včeraj zvečer in danes zjutraj mu ga nisem dala in danes moram klicat Grosa če nadaljujem al ne ker njegov zdravnik je rekel da ja.Vikend torej preživimo v hiši pa če tudi zunaj sije sonce z vseh strani -ziher je ziher.LP

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Operacija -ORL?
16.5.2008 15:10:06   
.Anonimna.
Evo moje poročilo:
v sredo ob 8h, poliklinika, 1 nadstropje, soba 11, oddaš napotnico,počakaš, da te pokličejo, otroka pregledajo, ga pošljejo na konec hodnika na timpanogram in adg, neseš izvid nazaj v sobo 11, dobiš zeleno luč za kliniki.
Klinika je za stomatološko. To je tam pri garažni hiši na križišču. Ravno nasproti je stomatološka. Mi smo šli kar skozi stomatološki in prvi izhod ven, pa desno rumena stavba je ORL klinika.

Nas so poslali ša na "kavo", ker smo bili prezgodnji, ker ni bilo še frej postelje. smo šli domov, da sem si jaz še lase oprala in šli nazaj na kliniko.
Ful so sestre prijazne. Tiste, pod 50 user posted image
Vzgojiteljica Mojca ni ravno boh ve kaj, no, glede na to, da jo tako hvalijo.
Jaz sem imela poln penzijon - malo manj, kot 17€ na dan. Prvo noč sem dobila tist superiorni ležani stol, ampak sem itak spala pri sinu na postelji.Zato sem naslednji dan rekla, da ne rabijo tistega hudiča vlačit v sobo, ker je bila čisto nabutana.
Bila sem EDINA mamica, pa 4 otroci (7.,3.,3. in 4. leta). No, naš še ni 3. So bili kar pridni, čeprav nekateri starši svoje otroke kar tam pustijo user posted image  ampak, ok, nekateri pač tako delajo, jaz pa ne.
Na dan operacije je bilo res kar težko. Mlajši je, prej je na vrsti. Naš je bil najmlajši, ampak je ena punca ostala od prejšnjega dne in je bil na vrsti za ob 9.15., ampak se je še to zavleklo na 10h, ker je nekaj prišlo vmes user posted image
Kriza je, ker ne smejo nič piti. Pa nič jest.
Potem dajo v ritko tako mazilo, da otroka omamijo. To je bilo grozno. Kot pijan. Res, grozno je bilo to gledat. Je rekel:" Lej, še en oči."
Ni bilo smešno....in tak je bil 45 minut, ker se je pač "nekaj zavleklo". user posted image
Ga odpeljejo, pa čakaš uro in pol, d aga pripeljejo nazaj.
Bošček. Naš je bil kar agresiven. Velik je jokal, tepel okoli, bruhal staro kri (kar je sicer priporočljivo), hotel jest, ker je bil zelo lačen.
Potem sem sprosila za svečko v rito, da se je pomiril in vsaj malo spal. Ostali otroci so po večini spali.
Je pa zelo pomembno, da pijejo. Po požirkih. Jest pa ne smejo. Do naslednjega dne - zajtrka.
Meni je bilo težko. Sama tudi nisem jedla, ne glede na to, da sem imela kosilo in večerjo. Ampak, kako naj jem, če on ne sme, jaz pa ne morem za 2cm stran od njega. No, pol sem itak rekla, da pač ne bom. Pa še M sem dobila user posted image  skratka, kar težko, ampak smo gotovi.
No, naslednje jutro greš domov. Počakaš do 10h, da dobiš odpustnico in to je to.
Naš je imel operacijo žrelnice in dobil je cevke v oba ušesa,ker je imel res obilno zapackane Evstahijeve cevi.

Zdaj naj bi jedli pasirano hrano, ampak sem že tam na zajtrku mu dala sredico kruha v mleko pomočeno. Doma je jedel juho, pire in špinačo. Ne mislim pretiravat s pasiranjem.

No, to je to. Kontrolo ima čez 1 teden pri svojem P, na ORL Poliklinika pa čez 1 mesec. Zdaj vsaj 10 dni ne sme v vrtec. Počuti se ok, sliši pa neverjetno bolje. Res je veliko bolje. Si upam trdit, da bo še veliko bolje.

Je težko. Sploh na dan operacije. Po operaciji. Ampak, sej preživimo, ker smo mame.

Aja, kar se tiče obiskov....če pride oči še zraven ni take panike...za ostale pa ne pustijo...so kar precej sitni...no, vsaj starejše sestre...tamlade so pa res fajn in prijazne user posted image

Če katero še kar koli zanima, naj pa kar vpraša user posted image

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Operacija -ORL?
16.5.2008 17:25:35   
staši
Tinkula hvala ,kar lažje mi je za take izvirne info.Kaj mož je bil tudi z vama ko so ga pripravljali in po operaciji?Mislim da bom tudi jaz spala s tamalim in dobre so mame ko jih tako pustijo same sej jaz nebi doma zatisnila očesa tam pa ga imam vsaj ob sebi pa tudi če se slabo naspim.Upam na hitro okrevanje in da bo tudi vnaprej dobro z temi njihovimi ušeski.Isti postopek naju s Stašem čaka v torek ,punce držite pesti. 

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Operacija -ORL?
16.5.2008 17:37:56   
.Anonimna.
staš, oči je prišel ob 8h zjutraj in bil z nama do 10h, ko so malega odpeljali. Sva se skupaj zjokala user posted image  in šla ven na sonček sedet za dve uri, ko so malega pripeljali dol.
Z nama je pol bil skoraj do 14h pa smo pol ugotovili, da je boljš, da gre, ker je bi tamal čist divji in je lažje, če je samo en starš. Tako more otrok oba obvladat in je zato lahko kar kriza. Ko je mož šel, je mulo v roku pol ure zaspal user posted image
Oči je pol prišel naslednje jutro. Pa je bilo kar ok. Ni bilo krize, ker sem bila tud jaz zelooo utrujena.

Bom mislila na vaju. Pa ne pozabi copat za sebe user posted image

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?