Skaana
|
jaz se javljam na hitro totalno izmozgana. Jutri bodo po vsej verjetnosti namontirali še zadnje zaključne letve - potem pa še čistilna akcija in taglaven nakup pred selitvijo (najosnovnejše pohištvo), potem pa ... SELITEV. Aleksej je še kar naprej cartl. Hoče bit ves čas na rokah, in to pri meni. Razen če se kaj na ful dogaja, potem drugi veljajo, ker pozabi, da ni pri meni. Flaško s čajem ima za igračo , a mami še vedno vstraja . Zato pa je vsako dobro uro pri prsih ko bedi. Zvečer je že ob šestih skoraj koma. Tako da komaj zavlečemo potem tisto uro do sedmih, ko ga grem umivat oz. kopat (to obožuje, za razliko od Atene, ki se je drla vedno in vselej in se še zdaj ). Potem je do osmih pri prsih, poooooččččaaaaasssssiiiiii je in ob osmih potem sam zaspi v posteljici, buden. Kuhano jabolko že kar precej poje (en cel krhelj) in to po dojenju, tako da želodček ima verjetno kar velik. Sicer je pa bajsi na kvadrat. Ker sem ga pred nekaj tedni sama navagala 7700, ga sumim, da je bolj majhen. Mislim, vi imate pa vsi po vrtsti prave dedce doma. Bravo za decembrčke . Magi*, zelo sem vesela, da ste doma. O delu zdravniškega osebja med prazniki in vikendi pa raje ne bi, ker me lahko spet razkuri (pa sem zelo mirne nravi). Kajti jaz imam to "srečo", da mi otroka zbolita ravno med prazniki. In takrat ... Eh, pa kaj bi vas strašla. V glavnem, Tarasu en moški za okrepitev. Potem pa še en veeeeeelilllllliiiiiikkkkk za mamico , da bo močna še naprej. Če karkoli rabiš, veš da me lahko rufneš... Tak, zdaj sem pa in vidim le še posteljo. Na noč...