Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, ker imamo ozko kuhinjo. Če pa je v dnevni sobi, me pa ne vidi in jaz tudi ne vidim nje, vpit pa tudi ne morem čez hodnik neprestano. 
. Zato pa je vsako dobro uro pri prsih ko bedi. Zvečer je že ob šestih skoraj koma. Tako da komaj zavlečemo potem tisto uro do sedmih, ko ga grem umivat oz. kopat (to obožuje, za razliko od Atene, ki se je drla vedno in vselej in se še zdaj
.
za okrepitev. Potem pa še en veeeeeelilllllliiiiiikkkkk za mamico
naša že na uro pozna
ji zvečer riž kuham, pa ji je zgleda všeč. se mi zdi da kar veliko (čajno žličko riža) poje. pa fajn zalito z mojim mlekom. bljak
ne odide. Potem pa več ni varen na tleh. Če boš pa začela uporabljati stajico šele takrat, pa je
Da se še jaz malo oglasim.
pa tud ni šlo, nakar pogruntam da je treba stisnit z zobi(dlesnimi), če hočeš da vn kaj priteče.Sem ga kupila, ker se s tem kao ne uničujejo zobje, čeljusti, sam ne vem kako bo pogruntala, da se tukaj ne vleče, ampak stiska?Kva vse ne pogruntajo.
...pa polno dojim
. Pozitivna stran ne dojenja je pa, da lahko vse jem in tud mal manj jem in to se mi prov fajn pozna na kilah. Končno mi grejo dol.
.Imela pa je tanek bombažni pajac,vspodaj pa bodi z kratkimi rokavami,s tem,da sem ji vmes rokavčke zavihala.