Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
). in sva ostali na navadnem plastičnem kozarčku. da ona lahko pije kot ati in mami. pa tako lepo pije, da jo samo gledam. ostalo pa kategorično zavrača. pa je žejna, ker iz kozarčka pa kar golta.

, čeprav lahko oblečem vsa oblačila od prej. Se mi zdi, da sem precej širša čez kolke, upam, da bom še kaj skupaj skočila
, pa vroče, po moje so vsi bone unovčevali. Tako, da nisva nič kupili, ker bi morali gotovo pol ure v vrsti čakat. Moram pa našo Zalo pohvalit, je bla ful pridna, pa sva kar ene 3 ure okoli hodili, drugače je ponavadi že panika.
. Drugače pa ja, za krompir so hudi strupi, pa za koruzo tudi
Vreme je bilo lepo in toplo. Jutri pa ne bo tako in sigurno ne bova mogla tako dolgo biti tam. Vprašanje, če bova sploh šla. Če bo deževalo, potem sigurno ne. Blaž je šel potem na RD k sošolcu, ati pa je še vedno v termah, ker sodi.
.Upam sam, da se ne bo Mančk nalezel, ful pazimo, ampak to je tako hitro.
, za popoldne pa še ne vemo, kaj bomo počeli, se bomo bolj po vremenu orientirali.
. GH mu res odgovarja. Moja dva moška sta šla zdaj mal spat, jaz pa imam čas zase. Drugače je pa prov zoprn dan danes, ker je tako vreme. Še tisti dan, ko smo lahko mal skupaj in bi šli na sprehod še takrat je dež. No morda bomo pa vseeno šli tja do jame pogledat, k majo danes tisti družinski praznik. Ma bomo še vidli. No lepo popoldne.
kolk je moškim lažje...ni se jim treba zredit, ne rodit...za otročka itak vedno levji delež mamica skrbi...njim ostane le hvaljenje...poglejte kolk je fejst ta moj sin...sem tolk jezna, da bi se lahko razpočla
, sej veš, da smo babe bolj fajn in bolj sposobne!
vstal in šel v službo. Najprej sem celo mislila, da je še doma in je zaspal.