pikica*
|
No, pri nas si ne predstavljam, da bi bila sama za vse. Na srečo mi to niti ni potrebno. Ampak pri dveh otrocih in brez babi servisa bi se mi sigurno skegljalo. Foxina, če se res počutiš samo za vse, to povej svojemu. Komunikacija včasih dela čudeže. Mogoče pa on sploh ne ve, da se ti tako počutiš. Pismo, dajta se zment in si vzami popoldne zase. Pojdi v miru v šoping, na kavo s prijateljico...... Pač pojdi nafilat baterije. Ne razumem pa zakaj bi morale svoje tako blazno hvalit, če pomijejo posodo in malo pomagajo v gospodinjstvu . Po moje bi vsak normalen moški lahko razumel, da ne moremo vsega naredit same. Ok, razumem, da ne more pomagat, ker je tudi sam ves čas v pogonu. Ne prenašam pa takšnih, ki sedijo na kavču in bulijo tv ali pa srfajo po netu ipd., medtem ko ženska dela. A ni boljše,da vsak naredi nekaj in je potem več časa za skupne trenutke? Na srečo je moj takšen, da mu je to samo po sebi umevno (no, saj drugače ga sploh ne bi hotela ). GH: Mi smo trenutno v fazi, ko imamo en sadni obrok (bolj malico), ki mu sledi še nekaj mleka, en obrok (kosilo) pa smo že popolnoma nadomestili z GH. Tako Lovro veselo papca brokoli, cvetačo, korenje, krompir, polento. Od sadja pa je poskusil banano, jabolko, melono in jagode. Zaenkrat je bil nad vsem navdušen.
|