|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
20.5.2008 9:00:38   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Deževen pozdrav iz mojega konca user posted image

Hojla!
Kako si kaj? Kaj novega na vašem koncu?

Bravo MARK za nocojšnje spanje.user posted image user posted image user posted image Talika saj že velikokrat sem ti napisala, da vsaka ti čast user posted image user posted image user posted image  

Sem pa na sliki iz piknika vidla, da je imel Mark čeveljčke geox (ne vem, če sem prav napisala). A to si mu že taprave kupila? Ker sem bral, da so baje zelo dobri, ker so zračni-sploh za tiste, ki se jim noge potijo.

Mi smo OK.....spimo še vedno vredu, jedci še vedno veliki..... Je pa večje razočaranje plazenje......Ko semm vmes prebirala RR kaj že vse počnejo avgustovčkiuser posted image user posted image user posted image   Sva dobile napotnico za RA, ker še čisto nič ne kaže na plazenje, ker se nič ne dviguje, sama si ne vsede......Pa ful trenirava-pa nič......No, zadnjih nekaj dni se iz sedeča položaja spravi na vse 4...potem pa stegne noge in konec......pa ful zateguje noge...... Termin pa imava v RA 10.6- ko bo stra že več kot 9,5M.......Pa rajš ne bom komentirala, ker samo slabe volje postanem. Se pa klicala tudi tja, kjer smo že enkrat bili, pa je ne more vzeti niti samoplačniško, ker ima noro gužvo.....

Mah bo že tudi Eva spuzala, pa hodla.......sam očitno je lena-če gre gre, če pa ne, pa pač ne...... Je pa toliko bolj zgovorna in pridna pri spanju.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
20.5.2008 9:03:22   
Sončni žarek
Pa avatarčke moram od vseh pohvalit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
20.5.2008 9:03:41   
Antigona
Pa dobro jutro vsem skupaj...

Talika super za spanje. Tudi pri nas je bilo danes odlično. Spat je šel okoli devetih, pa ko je ravno zaspal sem ugotovila da se je konkretno pokakal. Sem ga takoj previla in je moral nazaj zaspat še enkrat. Potem dva se dojila ob 11ih, naslednjič pa se je zbudil ob dveh in sem ga samo nesla v stajco (njegovo pomožno pojstlco user posted image ) kjer se je malce pritoževal kakih 5 minut in zaspal do 6ih zjutraj. Sem ga dala na jošk in je začoril še za eno uro... Upam, da bo tole palilo da se navadi, da se ponoči ne je in da ga ne bo treba nosit v kuhinjo da mi ne zbudi Žana...

Sisy tvoje 4 slikice so v galeriji na najini strani tako da si jih lahko tam pogledaš in izbereš (slikice od 11-14). Skupinsko dobiš pa za povrh user posted image ...

Kdaj smo zdej zmenjene v Supernovi in kje? V istem lokalu kot zadnjič? Tam spodaj pri vhodu v Müllerja? Ob 11ih ali 12ih?

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
20.5.2008 9:07:06   
Sončni žarek
Sisy-pa še enkrat hvala, ker si nakupovala v arieluuser posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
20.5.2008 9:07:29   
Petjana
če imate brskalnik mozilo firefox.je tale stran super za vreme pogledat....http://www.pro-vreme.net/index.php?id=19

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
20.5.2008 9:09:14   
Petjana
http://www.pro-vreme.net/index.php?id=19

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
20.5.2008 9:09:32   
Anonimen
Dobro jutro-mene ne bo,se mi ne da,ker smo malo malo spaliuser posted image

šibam

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
20.5.2008 9:10:54   
Petjana
antigona...daj še meni eno petjino slikco za avatar prosim.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
20.5.2008 9:11:50   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: janana

pa če lahko na ziga26@volja.net

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
20.5.2008 9:16:38   
Sončni žarek
A katera zbira SPAR TOČKE? Potem mi naj javi naslov in ji pošljem....

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
20.5.2008 9:20:10   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Čestitke Mii in mamici za 9 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Mia in mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od naju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
20.5.2008 9:21:12   
*lenc@*
Mia, vse naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj ob 9. mesecu!!!

user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
20.5.2008 9:22:47   
Anonimen
lenča, kakšen avataruser posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3438
20.5.2008 9:24:03   
Antigona

Sem ti poslala... Pa da se ne boste spraševale kako to, slikice za avatarje sem poslala tistim, ki so slikice tudi naročile. Da ne bo kake zamere...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
20.5.2008 9:24:56   
*lenc@*

Dobro jutro!user posted image

Jaz sem pa tako vesela, ker je bila čisto drugačna noč od včeraj. Mark je spal celo noč v svoji sobici.user posted image user posted image Sicer se je nekajkrat zbudil (23:30, 3:15), pa sem ga samo podojila, dala v posteljico in je spal naprej. Edino od 4:15 do 4:45 se je 3x zbudil, pa sem ga potem tretjič podojila (prej samo pobožala), pa je spal do 7:30. Zaspal pa je ob 20:15. Sem se kar naspala, ker tisto vstajanja za 5 minut mi sploh ni krize, pa še takoj sem nazaj zaspala.user posted image

bravo!!!!!! tud pr nas danes ODLIČNO SPANJE!!!!!ŽE ENE 2 MESCA NE TAKO!!!!Upam, da ni sam luna, da ne bo danes pa....res, full mal zbujanja in tud men se pozna, da sem boljš volje!!

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
20.5.2008 9:25:44   
Sisy
dobro jutro

Mi smo spali standardno-od 21ih do 7ih...Zdej pa je Sara že ponovno odšla v mižule..Tko da lahko da prideva v Supernovo že pred 12-to uro....Odvisno kako dolgo bo pančala...

-me veseli da ti je všeč...Najbolj sem se bala da ti ne bouser posted image  Glede plazenja in vsedanja nas je pa kar nekaj takih ki smo v istem "zosu" tako da se ne sekiraj...Opažam pa da imajo v večini punčke s tem "probleme".... Čeprov mene tut že to počasi malo skrbi....user posted image

Mony-user posted image  Ko ima hudič mlade jih ima konkretno....user posted image  Pa vse naj naj Zoji za 9 mesecevuser posted image user posted image

Poopsie-me veseli da si danes že malo bolše..user posted image

Talika-bravo za Markovo spanjeuser posted image

Rivi-čestitke mali Miiuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
20.5.2008 9:26:14   
*lenc@*

men je tud kar!!! si napravljena že, kdja pride kawasakica k teb? lina že spiuser posted image user posted image , se zbudi in v LJ. Supernova ne?

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
20.5.2008 9:29:20   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

men je tud kar!!! si napravljena že, kdja pride kawasakica k teb? lina že spiuser posted image user posted image , se zbudi in v LJ. Supernova ne?

Midva tudi prideva. Lenča, lahko greve skupaj.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
20.5.2008 9:29:49   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

dobro jutro

Mi smo spali standardno-od 21ih do 7ih...Zdej pa je Sara že ponovno odšla v mižule..Tko da lahko da prideva v Supernovo že pred 12-to uro....Odvisno kako dolgo bo pančala...

-me veseli da ti je všeč...Najbolj sem se bala da ti ne bouser posted image  Glede plazenja in vsedanja nas je pa kar nekaj takih ki smo v istem "zosu" tako da se ne sekiraj...Opažam pa da imajo v večini punčke s tem "probleme".... Čeprov mene tut že to počasi malo skrbi....user posted image

Mony-user posted image  Ko ima hudič mlade jih ima konkretno....user posted image  Pa vse naj naj Zoji za 9 mesecevuser posted image user posted image

Poopsie-me veseli da si danes že malo bolše..user posted image

Talika-bravo za Markovo spanjeuser posted image

Rivi-čestitke mali Miiuser posted image

Hvala Sisy ...saj potem ko vidiš, da nisi sam je lažje. Men je P rekla da bo glih tako vse osvojila, sam je Eva tak karakter na izi-če ne gre, se sploh ne potrudi.

Pa super za podaljšano porodniškouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
20.5.2008 9:29:52   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Sem ti poslala... Pa da se ne boste spraševale kako to, slikice za avatarje sem poslala tistim, ki so slikice tudi naročile. Da ne bo kake zamere...

Kdaj pa bojo slikce? Sej se nič ne mudi, samo vprašam.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
20.5.2008 9:29:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

kawasakica je štartala ob 9h, tko da po moje še kaka urca pa bo tukajuser posted image .
Tjaša je lihkar vstala, je spančkala 2 uriuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ja v Supernovo! Jst morm pogledat za kake supergeuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3446
20.5.2008 9:31:16   
Anonimen
sisy, hvalauser posted image pa hvala za včeraj , ker si me poslušalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3447
20.5.2008 9:31:33   
April

user posted image user posted image  raj ne komentiramuser posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
20.5.2008 9:31:35   
Sisy

Sisy tvoje 4 slikice so v galeriji na najini strani tako da si jih lahko tam pogledaš in izbereš (slikice od 11-14). Skupinsko dobiš pa za povrh user posted image ...

Jst bom kr vse 4 vzela ker bog ve kdaj bom spet prišla do tok lepih slikicuser posted image  Edino na tamalo sem jezna ker je na dveh fotkah tok sitnauser posted image  A to maš že tut razvite al kako? Dej sporoči TRRuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
20.5.2008 9:31:45   
Sončni žarek
Uživajte na srečanju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?