|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
20.5.2008 9:54:30   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

sej ne da se vtikujem v prehrano vaših malčkov ampak a to je kul da pr 9-ih mesecih tok mal GH jejo? Čist tko me zanima, iz firbca...Pa da nau ker kej zamerla...Sam firbec me matra ker mam skos občutek da je pr njihovi velikosti in teži ki jo imajo sedaj mlek kr mal premalo....

Sisy, no jst scer nisem pisala o težavah z uvajkanjem GH... Ampak pomoje da niti nimajo izbire, tamali nočjo GH jwst, sam jošk pali. Če majo dost mlek? Pomojeda ja, če ne Neli nebi bla tok konkretna baba (če gledam po Neli)

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
20.5.2008 9:55:11   
April

sej ne da se vtikujem v prehrano vaših malčkov ampak a to je kul da pr 9-ih mesecih tok mal GH jejo? Čist tko me zanima, iz firbca...Pa da nau ker kej zamerla...Sam firbec me matra ker mam skos občutek da je pr njihovi velikosti in teži ki jo imajo sedaj mlek kr mal premalo....

saj ne, da jim mi hrano odtegujemo...ampak jim je dojenje očitno dovolj. Moj prvorojenec se je do enega leta skoraj izklučno dojil. Jaz sem bla vsa v skrbeh, da mu kaj primankuje, železa...pa je bil zdrav ko riba, kaj je vročina ali prehlad do dveh let sploh nismo vedli, pri 9 mescih je bil skoraj 2 kile težji od jaše.
Jaša pa sedaj (danes izjemoma zaradi vročine nič noče) ful velik poje. Tko kot beno pri dveh letih npr. Pa ponoč tud celo noč prespi. Pa je pod spodnjo mejo pri teži.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
20.5.2008 9:55:28   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi

ja, ja, ziher ciljaš na Mio in Jaškota user posted image user posted image user posted image
sej vedno več papata.....sam...eni otroci pač niso veliki jedci..., tudi, če se jim hrano ponudi ko naj bi bili lačni....

Sej Mia proti večeru malo več poje....user posted image

Riviiiiiiiiiiii ne zameeeeeertuser posted image  Čist tko nedolžno vprašamuser posted image

Ja Mia pa Jaško res očitno ne marata papat...Ampak nism zato vprašala,zanimal me je če je kul če so pretežno na mleku (mislm če jim zarad tega nč ne manjka)...Recimo železa al pa česa drugega....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
20.5.2008 9:56:20   
*lenc@*
ja, rivi eno obdobje"nosečnosti" je za namiuser posted image user posted image user posted image 9 mesecev................lepih, prestrašenih, čustvenih, razneženih, enkratnih....

o, hudo k pomislim kak je rastla in še raste ta mala moja...

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
20.5.2008 9:56:24   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Zalenka, kok časa ti je pa kri tekla po puljenju? Men še zmer mal teče, tko občasno... Zdej me je pa strah da ni kej narobeuser posted image

men kri ful mal časa. notr mam rano čist lepo, sam prehladila sm si celo spodnjo stran ful.

na začetku kuj k mi je spulu je reku nej z vso silo ugriznem u un tampon k ti da in nej držim čimbolj 1 uro. pa sm držala 2 uri in je res pol čist zaustavlo krvavitev. menda pa da lahko kak dan ali dva še mal priteče kri.

kako se sicer počutiš? t eboli? a ti je dal antibiotik?

Aha, pol ni panike če občasno še kej prteče.
Drgač sem v redu, me niti ne boli, dons še nisem lekadola vzela tko da ni sileuser posted image  O kakšnem antibiotiku ti to sprašuješ?

Pa ti? Si vredu?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
20.5.2008 9:57:31   
saskija
ZA Mio user posted image za 9 mesecev user posted image user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
20.5.2008 9:58:15   
April
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Sisy pri nas pa jemo že skoraj vse se JAkcu tudi fajn poznauser posted image , je že skoraj 90% vključen v našo skupno prehranouser posted image .

Pri nas je še minimalno stvari, ki jih ni jedel: svinjina, jagode, beljak (kot tak sam), fižol, zelje drugo vse je. Se pa tudi še doji.

moj je še gozdne jagode jedel.veš kok so mu teknile. Mesa, razen juh še en je. Ne mara, ne da mu jaz en dam. Železa ima pa 114.user posted image
Jajc mu pa td še nisem dala. Kr pozabim.user posted image  Ima pa tok rajši sladko smetanco.user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
20.5.2008 9:58:21   
Sisy
uf sm zdele sprožla plazuser posted image  ne bit hude...sam tko me je zanimal..Sej vem da jim ne odtegujete hrane-valda...Sam včas mogoče pomislm da zato nočejo jest ker ste začele uvajat ful pozn...al to nima vezeuser posted image  u glavnem,samo dobro namerno vprašanje je blouser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
20.5.2008 9:58:22   
birdy
Dejte mi uno stran od Antigone k so naši čmrli gor prosim napisat. Bi rada slikce pogledala. Kok pa drgač računa njen za slikce?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
20.5.2008 9:59:13   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: April

saj ne, da jim mi hrano odtegujemo...ampak jim je dojenje očitno dovolj. Moj prvorojenec se je do enega leta skoraj izklučno dojil. Jaz sem bla vsa v skrbeh, da mu kaj primankuje, železa...pa je bil zdrav ko riba, kaj je vročina ali prehlad do dveh let sploh nismo vedli, pri 9 mescih je bil skoraj 2 kile težji od jaše.
Jaša pa sedaj (danes izjemoma zaradi vročine nič noče) ful velik poje. Tko kot beno pri dveh letih npr. Pa ponoč tud celo noč prespi. Pa je pod spodnjo mejo pri teži.

ampak očitno mu tvoje mleko ni dovolj ko ima 7,5 kg pri 9 mesecihuser posted image  

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
20.5.2008 9:59:50   
Sisy

moj je še gozdne jagode jedel. Ima pa tok rajši sladko smetanco.user posted image

pol mu pa sadno kupo nareduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
20.5.2008 10:00:07   
saskija

uf sm zdele sprožla plazuser posted image  ne bit hude...sam tko me je zanimal..Sej vem da jim ne odtegujete hrane-valda...Sam včas mogoče pomislm da zato nočejo jest ker ste začele uvajat ful pozn...al to nima vezeuser posted image  u glavnem,samo dobro namerno vprašanje je blouser posted image

mi smo začeli iuvajat gh pri njegovih polnih 6 mesecih pa je kot nor, se kar cel dan dere am, am, amuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
20.5.2008 10:00:25   
Sisy

ampak očitno mu tvoje mleko ni dovolj ko ima 7,5 kg pri 9 mesecihuser posted image  

no če sem iskrena sm jst isto kot Saskija pomislila....

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
20.5.2008 10:00:38   
April

ja, ja, ziher ciljaš na Mio in Jaškota user posted image user posted image user posted image
sej vedno več papata.....sam...eni otroci pač niso veliki jedci..., tudi, če se jim hrano ponudi ko naj bi bili lačni....

Sej Mia proti večeru malo več poje....user posted image

Riviiiiiiiiiiii ne zameeeeeertuser posted image  Čist tko nedolžno vprašamuser posted image

Ja Mia pa Jaško res očitno ne marata papat...Ampak nism zato vprašala,zanimal me je če je kul če so pretežno na mleku (mislm če jim zarad tega nč ne manjka)...Recimo železa al pa česa drugega....

dojenje v prvem letu zadovolji otrokovih 70 % potrebuser posted image
vsega imajo dovolj...važno je sam da se jim skoz ponuja, saj enkrat se jim bo odprlo. Tak ko se ej jaškotu. To je isto kot pri plazenju, sedenju....eni prej, eni kasnej.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
20.5.2008 10:02:14   
Sisy
Rivi-maš prov...

Tko kot naša-plazi ne zato pa veselo papauser posted image  Vaši pa plazjo pa ne papajouser posted image  sej ne vem kaj je bolš/slabšuser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
20.5.2008 10:02:44   
saskija
april 60 in ne 70 %, ampak je pomembno da napredujejo v teži, razvoju...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
20.5.2008 10:04:28   
Sončni žarek

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Imam eno vprašanje -koliko je v mejah normale hemoglobin za naše otročke? Rivi.........

razpon je kar velik (ta podatek je za starost 6m do 2 let) .....cca 120, (+/- 15)......

Hvala user posted image user posted image user posted image  Eva je imela 109 in je dobila sirup-ki pa se mi zdi, da jo zapira.....ji ga sedaj ene 3dni ne bom dala, pa bomo videli.

železouser posted image user posted image

hmmmmm.....pri taki vrednosti..?

(ta sirup lahko zapira....)

Sem vedla, da moram tebe vprašat user posted image user posted image user posted image   

Drugače pa je z železom bogato- marelice, špinača user posted image  Prosim pomagajte, kaj še vse.........

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
20.5.2008 10:04:58   
Rivi

ZA Mio user posted image za 9 mesecev user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
20.5.2008 10:05:18   
April

ja pa kaj naj...on je že pri3 m imel ful nizko teže glede na porodno..in je pri vsakem tehtanju na spodnji meji...pač je bolj neješč otrok...mleka je blo dovolj, sem ga stran emtala, flaške pa tud ni hotel....
zdaj imamo čez en mesec kontrolo teže, pa me zanima, če bo kaj več se zredil, ko je tko lepo začel jest. Al je pa po naravi bolj tak suhcenuser posted image  Moj ej itak več ali manj skoz pri tasuhih....jaz imam pa tud tako konstitucijo in bi bla tud suha, če se ne bi sladkarij prenažirala.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
20.5.2008 10:05:45   
saskija
April ampak če je beno tako malo jedel je očitno to tako pri vas, pa hemoglobin ima ok, pa lepo napreduje... potem pa tako ni nobene panikeuser posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
20.5.2008 10:06:33   
April

april 60 in ne 70 %, ampak je pomembno da napredujejo v teži, razvoju...

odvisno od primera...pri prvem sinu je blo bolj 90 %, če ne še večuser posted image .

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
20.5.2008 10:07:11   
Rivi

Rivi-maš prov...

Tko kot naša-plazi ne zato pa veselo papauser posted image  Vaši pa plazjo pa ne papajouser posted image  sej ne vem kaj je bolš/slabšuser posted image

ja...Mia je po celem stanovanju, zna pa komi kej rečt....ammmm...ji včasih uspeuser posted image user posted image

sam vidiš, kako si nas napalila z dojenjem in GH, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prav vse zagrizene dojilje smo ti repliciraleuser posted image user posted image user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
20.5.2008 10:07:20   
Sisy
pa je Sisy spet odprla temo o GH pri kateri se nikoli ne strinjamouser posted image

dejmo raj o vremenuuser posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
20.5.2008 10:07:42   
Antilopa

Drugače pa je z železom bogato- marelice, špinača user posted image  Prosim pomagajte, kaj še vse.........

sok rdeče pese user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
20.5.2008 10:08:08   
April
Jaz mu dam res že skoraj vse, sam da bi se kam premaknilo.user posted image  Včeraj je še burek lizal.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?