Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ja kaj pa bo. Punce gotov ne bo še vabil domov da bi rabil novo posteljo 
! Mami pa večkrat omeni, kako je jokala, če je sestra prinesla domov uši-kar jih je večinoma res ona, saj je imela čisto glavo in ogromno placa za ušjo zalego. In jo je mami čistila na roke tudi po par ur, pa šampinirala pa spirala s kisom... do joka sta se matrale. da ti ne rečem, da sva šli skupaj v gozd-ona pet klopov, jaz niti enega
, še prj pa lahek zajtrk. Danes imam CTG popoldan, pa najverjetneje pregled tudi, da vidi moja G če se že kaj pripravlja.
,sem samo preletela kaj ste načvekale včeraj-evrosong in sestavljanje posteljice.Evrosonga nisem gledala,ker mi je bljak....posteljica pa tud še čaka na sestavo.Dobia sem jogi,po pošti pa je danes romal nazaj-nezadovoljna,tako,da ga grem jutri kupit v baby center.Drugače pa nič novega:peče zgaga kot
,danes mi je še slabo,sranje na veliko,zvijanje in pritiskanje navzdol-proti izhodu.Tako....zaenkrat......ve pa pridno čvekajte naprej.........