|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A sem slaba mami
24.5.2008 11:50:51   
Blejka26
zame tud ni denarja da bi se odrekla otrokom..ni večje sreče kot pa čutiti bližino svojih otrok..res pride dan ko bi bil najraje sam,samo jaz jih že po eni uri pogrešam,tud če sam spita

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: A sem slaba mami
24.5.2008 12:46:10   
F*S*M
Poglej, če sta se s partnerjem razšla in sta se tudi odselila kar nekaj km narazen in če se ti zdi, da sama s stroški na mesec in pa z vesem za preživetje, ter še zraven plačevanje vrtca, da se ti ne bo izšlo, je verjetno res bolje da je otrok z očetom  čez teden in ti z njim vikende, na kar pa moraš biti pripravljena da boš zanj plačevala preživnino, kakor bi jo tudi oče tebi, če bi bila situacija obrnjena. Če pa ni tako veliko km razlike, pa bi jaz otroka vsak dan ko grem v službo vozila v varstvo k tašči.

Kakor koli se boš odličla moraš vedeti da nisi slaba mama, samo situacije v življenju te velikokrat pripeljejo do takšnih in drugačnih odločitev.

Tudi moj otrok je zelo veliko čez teden s svojim očetom, ker delam v trgovini in ga pač on čuva, seveda če pa ima kakšne obveznosti pa ga ponavadi uturi, sploh na popoldne svoji mami, no pa saj je babica mojemu otroku, čeprav meni ni pogodu da je veliko v njeni bližini ampak ok, ona je babica in more otrok poznati obe babici in prababici, ter vse ki so mu blizu.

Čeprav se z njegovim očetom ravno ne strinjava v vseh pogledih vzgoje, sem vesela da ga ima tako zelo rad da ga čuva kadar sem jaz v službi, če mi že finančno ravno ne pomaga.


_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: A sem slaba mami
24.5.2008 12:53:49   
bskrle
Deklico staro 1 leto so dali strši za 5 mesecev v varsto starim staršem.
Otrok ima stare starše za svoje. Pa ni to neka stara zgodba, deklica ima trenutno 2 leti in nekaj mesec.
Nisi slaba mati, ampak ne moreš pa potem od otroka pričakovati, da bo navezan nate.Boš njegova  roditeljica, kot mame pa te ne bo doživljal.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: A sem slaba mami
24.5.2008 16:09:31   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34
Ce ju je njegova mama ze dosedaj cuvala in se dobro razumejo, zakaj pa ne bi bili tam? Pa glede placevanja vrtca... ja, tudi na stroske je treba gledat... zal... in to se meni ne zdi cisto nic mimo.. sploh ce bodo ziveli od ene place... vrtec je drag in ce mama zaradi tega ne bo v stiski, se bodo vsi bolje imeli... Jaz v tem ne vidim cisto nic mimo...

------------------------
Tudi meni se to ne zdi mimo.
S tem, da bi po končanem varstvu otroka, sama otroka šla iskat k tašči. Pustila bi ga tam dan ali dva, več jaz ne bi zdržala user posted image ..

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: A sem slaba mami
24.5.2008 21:03:35   
Lunc_a
Meni se zdi da si neodgovorna mati.
Bi si pa omislila psa,pa bi ga lahko puščala pri tašči ali komu drugemuuser posted image    otrok ni igrača za podajanja,ti si mama,ok,če si v službi ga ima zjutraj tašča,po službi pa ga nima kaj tašča pedenat alči kdo drug.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: A sem slaba mami
24.5.2008 21:17:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: starlet

zdravo!!

Če  dovolim partnerju da ima otroka on čez teden (ker je  potem lahko v varstvu pre babici-nj.mami)  jas pa samo čez vikend...Sprašujem se al sem zato slaba mami in kako bo to pozneje  ko bo otrok večji...

hvala



se pravi, da je tisti oče, ki ima otroka "dodeljenega" samo za vikend slab oče?! Itak boš naredila tako, da bo za otroka najbolje ane - varstvo med tednom. Vikend pa maksimalno izkoristita. Pač če ne gre drugače pač ne gre. Nisi zato slaba mati! Jz zase sicer ne vem kako bi zdržala cel teden brez otroka, ker jo zvečer ko pridem iz službe že močno pogrešam..

(odgovor članu starlet)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: A sem slaba mami
24.5.2008 21:17:28   
Blejka26
kako si se odločila? upam da si temeljito razmislila o tem..

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: A sem slaba mami
25.5.2008 8:11:51   
muška
Jaz pa imam občutek, da nisi kos vsemu in pol se ti na trenutke zdi, da bi bilo otroku dosti bolje, če bi bil z očetom, ki bi mu ta trenutek morda nudil več kot ti.
Nikakor nisi slaba mama, rekla bom le, da si se malo izgubila.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: A sem slaba mami
25.5.2008 21:55:00   
Olivija
če prav razumem, je finta v tem, da je ravno obrnjena situacijo, kot je običajna v primeru ločitev: otrok bo med tednom pri očetu in bo takrat, ko bo on odsoten pri babici v varstvu, zakaj naj bi to bilo slabo? Če je odgovoren oče in se dejansko ukvarja z otrokom in ne visi cel svoj prosti čas na internetu ali pred TV-jem - kot to baje delajo nekateri primerki user posted image , potem se sprašujem, zakaj pa ne? Meni se zdi pomembno edino to, da je pri enemu od staršev in da ni cele dneve v varstvu pri starih starših.


(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: A sem slaba mami
25.5.2008 22:19:50   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

če prav razumem, je finta v tem, da je ravno obrnjena situacijo, kot je običajna v primeru ločitev: otrok bo med tednom pri očetu in bo takrat, ko bo on odsoten pri babici v varstvu, zakaj naj bi to bilo slabo? Če je odgovoren oče in se dejansko ukvarja z otrokom in ne visi cel svoj prosti čas na internetu ali pred TV-jem - kot to baje delajo nekateri primerki user posted image , potem se sprašujem, zakaj pa ne? Meni se zdi pomembno edino to, da je pri enemu od staršev in da ni cele dneve v varstvu pri starih starših.



Hmmm, štekala bi, če bi ti rekla, da je ok, samo da nekdo res lepo in starševsko skrbi za otroka, čeprav sama ne mislim tako. Potem bi sklepala, da pač ne čutiš nobene nevidne nitke, ki jo imajo otroci s svojimi starši nobene nitke, ki je popolnoma drugačna z mamo, kot z očetom in da je niti ti s svojimi starši nimaš, da je ne priznavaš. OK, razumela bi te, da pač tako gledaš. Ampak ti praviš, da je oče ok, babica pa ne?! What? Če ne vidiš nitek, potem je vendarle vseeno, če je za otroka res fajn poskrbljeno, ker to, da babice ne znajo poskrbeti za otroke pa ni glih vedno res. Kakšne so ful dobre v tem. Čist komot nadomestijo mamo....

....samo otrok bo pogrešal mamo, če je ni, ker oče ni mama, nikdar ni mama. In otrok rabi oba. Vsakega na svoj način. Očeta kot očeta in mamo kot mamo. Oče ima drugačno vlogo v življenju, oče ga mora naučiti reči, ki so mu gensko dane, mama pa reči, ki so njej gensko dane. IN ne moreta zamenjat vlog na silo. Lahko mu da oče več kot preveč svojega očetovskega, kar mu mora dati, ne bo nadomestil mater. Žal mama daje reči, ki so bolj časovno vezane in se jih ne da dati zgolj ob vikendih, da bi otrok doživel mamo tako, kot jo mora v svoji mladosti. Ne vem no, jaz tkao to gledam. Ne glede na vse se strinjam, da če ne zmoreš, daš otroka nekomu, ki to zmore. Vseeno je za otroka boljše, da ima nekaj dobrega, pa mamo čez vikend, kot tečno, zoprno, vreščečo, histrično mamo vsak dan. Saj veš, da karikiram, ampak malo resnice pa je v tem.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: A sem slaba mami
25.5.2008 23:09:18   
deja27
..edino zdi se mi da bom jo pogrešala fuuullllll...
joj joj,kaj naj rečem na to,a se ti sam zdi,da jo boš pogrešala,al jo bošuser posted image glej,to je tvoj otrok,prez problema jo lahko daš v varstvo tvoji tašči oz.tvojmu...,samo pol ne pričakuj nevem kakšnega materinskega odnosa,drugače bi bilo,če bi vsaj malo dneva preživela z hčerko,pa tudi,če jo daš samo spat,ji bo to veliko pomenilo.midva z mojmuuser posted image imava tudi problem z varstvom,moj dela zjutraj,ker ne gre drugače,jaz pa sem se hvala bogu lahko zmenila,da delam samo zvečer,pridem domu od 2h,zjutraj moram vstat tud ob 7h,če me tamavček vrže iz pojstle,drgač pa spi do 8user posted image taščo imam v spodnem štuku,samo zaradi....sej veste,tamlad in tastar ne grejo skup.V glavnem hočem ti povedat,da otroka,če imaš tako željo in ti služba pomeni več,oz.ti tako paše,jo daš lahko kamor ti paše,samo pol nas ne sprašuj,če si slaba mati,-ne nisi!,pol ti bo pa žal,ker bo otok bolj navezan na tvojo taščo in kot po sebi sklepam,mi to 100% nebi bilo všeč.

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: A sem slaba mami
26.5.2008 6:43:17   
srki
Jaz pač ne razumem, zakaj cel teden oz. cele dneve. Saj ga lahko čuva do tvojega prihoda iz službe, potem je pri tebi.

Drugače pa, moja sestrična je od rojstva oz. od 1. leta starosti bivala pri  babici in dedku vse do OŠ. Njena starša sta živela v najemniškem stanovanju v LJ, v katerem lastnica ni dovolila otrok. Pa takrat so bili malo drugačni časi, pa se ni bilo lahko kar tako zmrdovat, v katero stanovanje bo kdo šel. Oba pa sta imela službe v LJ. Ko sta toliko finančno bila zmožna, so kupili stanovanje in so se nato skupaj preselili v le-tega v LJ.

Sestrična pa ima zelo lepe spomine na ta del otroštva in ne čuti oz. ni čutila nobenega pomanjkanja. Za vikende so bili pač skupaj, med tednom pa ne. Niti ni čutiti, da bi staršem kaj zamerila glede tega.

Marsikdaj ni vse tako, kot bi si človek želel. Ampak, v primeru, kot sem ga navedla, so bili drugi razlogi, pri tebi pa pač ne vemo, kako je. A ga popoldne ne moreš imeti, ali imaš tako službo....

Skratka, če to zmoreš, daj. Jaz vem, da ne bi. Pa nisem tip, da tudi en dan brez njega ne bi zdržala, samo se mi zdi nekako čudno, da bi mi tašča ali pa mami cel dan varovala otroka, pa četudi z veseljem, ker otrok je moj oz. najin.

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: A sem slaba mami
26.5.2008 7:02:59   
Volga
Se bojim, da od avtorice spet ne bomo dobili povratne informacije user posted image

pa bi bilo dobro vedeti več.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: A sem slaba mami
26.5.2008 8:49:07   
Anonimen
Mislim, da bi tu Mič II lahko kaj napisala.
Če se prav spomnim, ima ona podobno situacijo.


Tokrat raje ne.
Je pa vsaka zgodba zgodba zase.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: A sem slaba mami
26.5.2008 23:29:52   
andie
Ma lahka bi mal več povedala o situaciji, valda nobenemu ni logično o čem se sploh gre.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: A sem slaba mami
27.5.2008 6:41:56   
srki
Mogoče pa premišljauser posted image

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: A sem slaba mami
27.5.2008 8:29:43   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: starlet

zdravo!!

Če  dovolim partnerju da ima otroka on čez teden (ker je  potem lahko v varstvu pre babici-nj.mami)  jas pa samo čez vikend...Sprašujem se al sem zato slaba mami in kako bo to pozneje  ko bo otrok večji...

hvala



če se že sprašuje, če si slaba mama te mogoče malo vest daje, da nisi s svojim otrokom. če ti služba ne dovoljuje drugače ok....ampak verjetno ne delaš cele dneve.....ali pa je mogoče razdalja med tvojo taščo in tabo prevelika, da bi se vozila po otroka?

ko bo otrok velik, nate ne bo navezan tako, kot če bi bil s tabo, to je dejstvo. ampak pravim, če tebi tako odgovarja oz. ne moreš drugače, potem ok. ker na koncu koncev, boš sama sebi največji in naostrejši sodnik.


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?