|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
26.5.2008 8:58:10   
babysolza
O, !!! S češnjami sem usrala oblekco ...

Meni tudi vedno bolj pogosto kaj 'uide' mimo ust. Sam je ful fajn, ker ne gre daleč in lahko pobiram z vrha trebuha. user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
26.5.2008 8:58:23   
alea01
polma-jaz hodim v leonišče in sem imela en CTG in naslednji pregled imam 6dni pred PDP in tudi CTG- vmes tri tedne ničuser posted image . Katero G pa imaš?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
26.5.2008 8:58:53   
babysolza
No, pa mam tolažilno nagrado. Sem odprla 101. stran. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2503
26.5.2008 8:59:07   
lonapo
A še jest prikolco posodim?user posted image user posted image user posted image

As, Lunca- a so vajini mulčki dons tud kej sitni? Naš je k pri besni gumici, že cel jutr neki tuli, piska se po tleh meče, jamra, joka... za znoret.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
26.5.2008 9:00:01   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

kdo bo pa pptem na RR-ju klepetal, če boste vse rojevale user posted image

a veš kaj? tebe so tudi že nekatere prehitele... te vzamemo s sabo... pakiraj stvari, štartamo... samo alea še prikolico priklopi... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
26.5.2008 9:00:21   
alea01

Katera se javi oa odpret 5.del? user posted image

jaz sem sanjala- itak da skoz sanjam RR. Le zakaj?user posted image - da smo danes prilezle na 5 del in smo se skregale, katera ga bo odprla, ker smo vse hotele. Nazadnje je nyauser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
26.5.2008 9:00:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uvuv

Cisto na hitro:

Prehitevam po desni. Nas mali Miha je bil rojen pred tremi urami in pol po 12 urah popadkov (25.5.). Rok je imel 22.6., pa se mu je zelo mudilo. Kljub vsemu je uspel pridelati 2530 g, ima 48 cm in trenutno mirno spi v atijevem objemu.

Porod je sicer naporen, ampak nic takega, da se ne bi dalo zdrzati. Mali je pa tako lusten, da je ze zdaj vse pozabljeno.

Ursa

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uvuv)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
26.5.2008 9:01:06   
babysolza
As, Lunca- a so vajini mulčki dons tud kej sitni? Naš je k pri besni gumici, že cel jutr neki tuli, piska se po tleh meče, jamra, joka... za znoret.

Lonapo, a midve mava na isti dan PDP a ne? Morda pa tvoj mali čuti, da bo to to. user posted image  Upanje umre zadnje. user posted image  user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
26.5.2008 9:01:59   
babysolza
Živjo ninny. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2509
26.5.2008 9:04:04   
l.daisy
bejbe, saj CTG ni namenjen ugotavljanju popadkov... ampak je v prvi vrsti preverjanju počutja user posted image ... baje je cela znanost branje izpisa CTGja, svašta lahko prepoznajo po srčnem utripu...
mojca, babysolza, mogoče bi pa vseeno malo zatežile, a?

ninny, jutroooo...

Neposredna povezava do sporočila: 2510
26.5.2008 9:04:13   
Anonimen
Zdaj se nam manjka sam še da nas ninny al pa aleksandra prehitita, ko sta čist tam na koncu meseca. Potli pa res ni pravice na tem svetu.

user posted image user posted image user posted image ta bi bila pa dobra, a ne AS?

Neposredna povezava do sporočila: 2511
26.5.2008 9:05:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

user posted image bravo jazuser posted image user posted image user posted image . Svečano odpiram 100 stran. Zdej pa prosim, da me hvaliteuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2512
26.5.2008 9:05:24   
polma

polma-jaz hodim v leonišče in sem imela en CTG in naslednji pregled imam 6dni pred PDP in tudi CTG- vmes tri tedne ničuser posted image . Katero G pa imaš?

dr. Megliča, jaz mam tipčka user posted image !! Ampak sem mela zadnjič nadomestno, eno iz P (Dr. Mija Blaganja?!?), pa mi je tut dala napotnico za CTG.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
26.5.2008 9:05:38   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

alea, user posted image user posted image user posted image
samo ni čudno, da si vsa zaštofana, če pa jedilno čokolado ješ... c c c c user posted image user posted image user posted image

jaz imam boljšo idejo... če gremo skupaj rodit, gremo SKUPAJ rodit... da bomo še skupaj dihale in čvekale med popadki, bo hitreje minilo... user posted image user posted image

kdo bo pa pptem na RR-ju klepetal, če boste vse rojevale user posted image

Zgleda da midve z AS; k sva bolj pri koncu meseca

< Sporočilo je popravil ninny -- 26.5.2008 9:06:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 2514
26.5.2008 9:05:48   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Zdaj se nam manjka sam še da nas ninny al pa aleksandra prehitita, ko sta čist tam na koncu meseca. Potli pa res ni pravice na tem svetu.

user posted image user posted image user posted image ta bi bila pa dobra, a ne AS?

da ne bi slučajno user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
26.5.2008 9:06:09   
lonapo
Lonapo, a midve mava na isti dan PDP a ne? Morda pa tvoj mali čuti, da bo to to. Upanje umre zadnje.

Čist možno, da že čuti da se bliža konec moje nosečnosti.Ko trebuh ne bo več trebuh. Revež se mi kar smili, sej ne ve kaj ga čaka.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2516
26.5.2008 9:06:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Živjo ninny. user posted image

Živjo, sem se komaj prebila skozi te straniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2517
26.5.2008 9:07:29   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image no, saj tebe pa res ne bi prehitele

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2518
26.5.2008 9:07:30   
alea01
mene je spet začelo špikatuser posted image user posted image user posted image user posted image . Grem kar zakurblat kombiuser posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
26.5.2008 9:08:11   
Anonimen
Alea, se mi zdi, da boš ti prehitevala po desniuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2520
26.5.2008 9:08:17   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

O, !!! S češnjami sem usrala oblekco ...

Meni tudi vedno bolj pogosto kaj 'uide' mimo ust. Sam je ful fajn, ker ne gre daleč in lahko pobiram z vrha trebuha. user posted image  user posted image

ja, res je tko user posted image user posted image !!

no, pa še mal reklame: sem prešaltala na Luno. In zelo lepo diši, po celem stanovanju. Čisto zame user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 2521
26.5.2008 9:09:35   
Anonimen
Jaz trebuh uporabljam za odlagalno poličko, ko sedimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2522
26.5.2008 9:10:50   
lonapo
nč grem v shoping... pridne bodite, pa velik načvekejte!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
26.5.2008 9:11:19   
l.daisy

user posted image user posted image user posted image no, saj tebe pa res ne bi prehitele

jaz počasi že obupavam... še eden naj mi reče, da je možno it z user posted image user posted image čez rok (tako kot zadnjič ena babica v  P...user posted image ), sem pa kapitulirala do konca... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
26.5.2008 9:11:28   
polma
jaz sem sanjala- itak da skoz sanjam RR. Le zakaj?

Okej, kaj  naj pa jaz rečem-mene pauser posted image konstantno odriva od RRja!?! KO sedim za mizo, se odriva od nje, da komaj pišem user posted image user posted image ?!?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?