Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Rada bi šla malo ven!!!!!!!!

za vsako.
Upam, da to kmalu ukinemo. Sem pa kljub pogostim dojenjem staknila na desni dojki zamašene mlečne žleze in smo se kar namatrale z masažo, vročimi tuši .... no, danes zjutraj se je odprlo, sem bila čisto mokra in Eva zdaj doji tudi na tej normalno.
prišel v P ob 19.25 sem že komaj prišla do besed. Je bil revež čist zmeden. Ob pol osmih me babica pogleda, odprta 6 cm. Malo po tistem sem začutila, da moram pritiskati, pride babica .... dvakrat sem pritisnila in rodil se je naš sonček Eva. Verjemite, da mi ni bil nič jasno, tko na hitro je šlo, mojemu dragemu pa še manj.
, hoja,... nič ne pomaga do trenutka, ko se
odloči tko zdej mam pa jaz tega dost, hočem ven. Potem ko se odloči, pa lahko te stvari zadevo mal pospešjo ali pa upočasniš, če se uležeš.
Če ga še silim, mu mleko teče iz ust in sploh več ne požira. A je možno, da je tako hitro sit oz. da tako hitro "natanka" trebušček?