Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sicer pa nadaljujem!
zaspala. Upam, da se bosta kmalu zbudila ker sem res že pošteno lačna.
Lignjev res ze nisem celo večnost jedla. Saj to spada med morske sadeže tako da si jih danes brez vesti privoščim.
.Bom raje kar skromno popihala dol iz RR-a...
!
... bravo jaz -----moj drugi minus. sam sem se po njih res dobro počutila. Ker sem si jih želela že zadnjič pa je mimo padlo. to pa je sedaj prišlo čisto spontano. Nič hudega gremo z dieto naprej en dan v 90 dnevih že ne more biti usoden. Samo taki slučaji se ne smejo ponavljat pa bo šlo dol. Sploh pa poletje pa lubenica naredita svoje. Čez 10 dni se bom tehtala. mam sicer filing da sem zgubila kakšne 2 ali 3 kg. no bom videla 28.5.
Vceraj pa sem s to dieto zavedno zaključila. Bila sem neprestano lačna, tečna za znoret, razmišljala sem le o hrani, od sadja se mi je vse dvigovalo.... enostavno ta dieta ni zame. Definitivno pa se bom držala tega, da ne bom mešala beljakovin in hidratov. Zjutaj pa si bom definitvno privoščila OH!!!!
. Sem kar zgubljena brez interneta.
z vsem in hočem obupat. Potem si pa vedno rečem če sem pa že tako dolgo zdržala bom še pa ja malo.
- v 14-ih dnevih diete še nisem telovadila, le kakih 5 minut razteznih vaj vsake 4 dni, ko me vseka v križu...
. Očitno je bilo prav ker sem se potem res dobro počutila. Danes je moj OH dan. sem jedla makarone in zelenjavno omako pa hrustljavo solata. Pol si bom pa sladolet privoščila pa seveda rebro ali 3 čokolade. Jutri pa Sadni dan Včasih mi hitro grejo mimo Če je dež ni fino ker sem več doma in mimogrede pokukam v hladilnik. In pol zaprem. hecna sem včasih.
.
!
?
. Komaj čakam, da gre dieta h koncu, vendar še po dieti moraš jest 90dni sadje za zajtrk, kajne? Groza!!! Ne vem več kaj bi sploh jedla razen banan.
! Gibam se pa redno oz. vedno več; se mi zdi, da sem že malo obsedena s tem.