|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
6.6.2008 8:55:21   
babysolza
aja,če grem jutri v bolnico na sprejem..kaj predlagate,a se prej doma najem,al rajši ne..s tem se zdaj ubadam..

uf, to pa je vprašanje. vem, da za CR in to moraš bit tešč, za drugo pa najbrž ne. Čeprav mi je mal čudno - saj EA je v bistvu tud neke vrste narkoza a ni? user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
6.6.2008 8:55:52   
Anonimen
Jaz pa danes res ne vem, kaj naj počnem.

A znaš vozit tovornjak? Lahko bi šla z mano po kuhinjske stole user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1002
6.6.2008 8:57:58   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

aja,če grem jutri v bolnico na sprejem..kaj predlagate,a se prej doma najem,al rajši ne..s tem se zdaj ubadam..

uf, to pa je vprašanje. vem, da za CR in to moraš bit tešč, za drugo pa najbrž ne. Čeprav mi je mal čudno - saj EA je v bistvu tud neke vrste narkoza a ni? user posted image

ne ne, za EA ne rabiš bit tešč tako kot za injekcijo pr zobarju. Tešč moraš bit zaradi splošne anestezije pri CR in intubacije...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1003
6.6.2008 8:59:12   
babysolza
lahko kaj kuhaš, pečeš, al pa si greš kupit gobelin hahahahah

Kuhati - ja, sam kaj ko potli pridelam vsak teden kako kilo user posted image
peči - glej zgoraj user posted image user posted image
gobelin - tolk potrplenja pa spet nimam. Sestavljanke mam pa po novem strogo prepovedane, ker jih imava v stanovanju že enih 5 tavelikih in je reku user posted image , da je dovolj. user posted image user posted image

Bajdwej, a katera ve, kje bi nabavla velik okvir za slike? Mam sestavljanko 100*85 cm, največji okvir, ki so ga imeli v štacuni, pa 100*80 in večji baje ne obstaja (to je tak, kot imam vse ostale sestavljanke, sam steklo). A katera obvlada te okvirje? user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
6.6.2008 8:59:57   
Anonimen

Jej, jej, jej, jej bi reku stric Kosobrin user posted image  šala, šala

Ah dej no. Ti se kr najej, kaj pa če bi te prijelo rodit sredi kakšne fešte, ko bi bla sevede že lepo sita od vsega meska z žara, pit, potičk, zemfa in ajvarja itd. user posted image  Ne ubadej se s tem no

Neposredna povezava do sporočila: 1005
6.6.2008 9:00:09   
*Mojca*
najboljše da greš v kako galerijo da ti oni naredijo, samo je kar drago user posted image

a ste videle da je po novem RR tudi v italiji, srbiji, BIH, hrvaški...user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1006
6.6.2008 9:00:31   
babysolza
A znaš vozit tovornjak? Lahko bi šla z mano po kuhinjske stole

Sori, ne znam. Sam lohka se pa vpišem v avto šolo, ta teden naredim 150 ur vožnje pa greva naslednji teden. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1007
6.6.2008 9:02:00   
babysolza
Tešč moraš bit zaradi splošne anestezije pri CR in intubacije...

A potem recimo Kleopatri ni blo treba bit tešča, ko je imela sam tisto lokalno?

Neposredna povezava do sporočila: 1008
6.6.2008 9:02:29   
*Mojca*
jaz znam vozit tovornjak, ampak res. Sicer nimam izpita, mi je pa enkat en kolega dal šleparja za po parkingu. Tako da lahko gremo po stole in še katero peljemo v P user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1009
6.6.2008 9:03:29   
babysolza
najboljše da greš v kako galerijo da ti oni naredijo, samo je kar drago

Ma sej zato. Ker meni so ful luškani ti stekleni okvirji, da pašejo povsod in niso vpadljivi. Mogoče bi pa morala k steklarju, da mi sam šipo ureže? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1010
6.6.2008 9:03:37   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Tešč moraš bit zaradi splošne anestezije pri CR in intubacije...

A potem recimo Kleopatri ni blo treba bit tešča, ko je imela sam tisto lokalno?

mah tuki je pa tako da če je vnaprej zmenjeno po mojem moraš bit tešč v primeru da to ne prime in morajo dat splošno. Načeloma ne bi bilo treba

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1011
6.6.2008 9:05:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

jaz znam vozit tovornjak, ampak res. Sicer nimam izpita, mi je pa enkat en kolega dal šleparja za po parkingu. Tako da lahko gremo po stole in še katero peljemo v P user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Čak s šleperjem bi lahko pelal pa že dve v P ne sam eno user posted image  šala, šala

Sej najbrž more bit dobr filing vozit tako mrcino

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
6.6.2008 9:05:32   
babysolza
mi je pa enkat en kolega dal šleparja za po parkingu.

Sam na cesti je mal drugače veš. Tam lahko srečaš kako prevozno sredstvo pa to. user posted image  user posted image  
Hecam te, jaz bi tudi probala. Mora bit ful zakon, ko si tulk velik. Meni je že v enoprostorcu čist drugače kot v 'navadnem' avtu.

Neposredna povezava do sporočila: 1013
6.6.2008 9:07:26   
*Mojca*
Anja aja pol vse 3 bi bolj težko šle user posted image user posted image

babysolza sej na parkingu sta bila parkirana sva avta (en moj) user posted image user posted image user posted image

Ja ja zakon je furat, še posebej ker ima un raven volan user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1014
6.6.2008 9:08:05   
babysolza
mah tuki je pa tako da če je vnaprej zmenjeno po mojem moraš bit tešč v primeru da to ne prime in morajo dat splošno. Načeloma ne bi bilo treba

Kakorkoli, jaz se bom v vsakem primeru fajn najedla. Zato tudi vsake pol urce neki pojem. Preventivno. Da nebi potli v porodni skupi pala od glada. user posted image  Ta moj user posted image  bo itak najbrž vsaj enih 10 ur ven lezu, se moram vnaprej najest. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1015
6.6.2008 9:08:50   
RMRM
Dan, včeraj smo bili cel dan brez interneta pa sem vas danes komaj prebrala, k ste tolk pridne.

in še katero peljemo v P

- če me zagrabi med tednom, se jaz takoj v vrsto postavim za prevoz, ker še zdej ne vem, kdo me bo peljaluser posted image . Sem včeraj na pregledu spraševala kako je z rešilcem, pa me sestra vpraša če sem od daleč, mi je blo pa ful nerodno povedat, da 5 minut od P, sam z busom pa tud ne morm it, pa sama s popadki bi najbrž tud mal težko šofirala user posted image

Ma sej zato. Ker meni so ful luškani ti stekleni okvirji, da pašejo povsod in niso vpadljivi. Mogoče bi pa morala k steklarju, da mi sam šipo ureže? user posted image

babysolza, poskusi pri steklarju, sploh če želiš samo šipo najbrž ne bo neka pretirana cena

Neposredna povezava do sporočila: 1016
6.6.2008 9:08:52   
babysolza
babysolza sej na parkingu sta bila parkirana sva avta (en moj)

a zato maš nov avto.... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1017
6.6.2008 9:11:18   
babysolza
babysolza, poskusi pri steklarju, sploh če želiš samo šipo najbrž ne bo neka pretirana cena

Ja, to mi je komi prejle na pamet prišlo. user posted image  Ker smo ene par let nazaj doma naročili navadno šipo za v vrata od garaže, pa je blo takratna 2 jurja (recimo, da bi to blo zdej enih 20-30 eur). Vem, da se mi je zdelo ful đabe.

Neposredna povezava do sporočila: 1018
6.6.2008 9:12:35   
babysolza
No, moje pol urce je mimo. Grem spet mal jest, pa pridem potli še kej naokrog. user posted image

Mejte se!

Neposredna povezava do sporočila: 1019
6.6.2008 9:13:59   
*Mojca*
RMRM zadnjič sem pozabla komentirat, ko si rekla da imava podoben okus za imen. Res je, lepa imena si izbrala user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1020
6.6.2008 9:14:02   
RMRM
Ja, to mi je komi prejle na pamet prišlo. Ker smo ene par let nazaj doma naročili navadno šipo za v vrata od garaže, pa je blo takratna 2 jurja (recimo, da bi to blo zdej enih 20-30 eur). Vem, da se mi je zdelo ful đabe.

Jaz sem pri steklarju naročila špegu za kopalnico 120x80, pa je bil pol ceneje kot če bi ga kupila v trgovini, tako da se ti splača mal povprašat

Neposredna povezava do sporočila: 1021
6.6.2008 9:14:40   
RMRM
Mojca, enakouser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
6.6.2008 9:15:22   
polly80
user posted image user posted image user posted image user posted image sem se vam zdaj nasmejala..s tovornjakom v P..bi po moje kar vse not v tovornjaku rodile,sploh na kakem makedamuuser posted image user posted image user posted image

eh,za jest sem spraševala tud zato,ker mi je čudno,da se zjutraj ful nažrem,pridem v P,tam dobim pa klistir,pol pa gre vse skup rakom žvižgatuser posted image user posted image

av,me špika v križu

d.anna-fajn opravi na pregledu,poročaj!!! user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

Neposredna povezava do sporočila: 1023
6.6.2008 9:17:19   
RMRM
eh,za jest sem spraševala tud zato,ker mi je čudno,da se zjutraj ful nažrem,pridem v P,tam dobim pa klistir,pol pa gre vse skup rakom žvižgat

a si ti tud gorenjkauser posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
6.6.2008 9:18:22   
polly80
a si ti tud gorenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne,pa ne gre se mi za hrano..au,se režim,bom kar rodila tu na stolu..malo me je sram,kolk bi blo to dreka poluser posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?