|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "skakanje "po lužah 2(vrtec)
7.6.2008 10:20:50   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo


Zdaj me pa zares zanimajo vaša mnenja.Ali bi otroke pustile takoleali bi kaj rekle vzgojiteljici.So pa edina skupina v vrtcu,ki to prakticira menda.



Seveda in komaj čakam, da bodo dovolj veliki, da bodo prakticirali kaj takega! Sem se zdaj kar dolgo uvajala s hčerko v vrtcu in sem videla kako otroci (tako ta najmlajši kot iz večjih skupin) uživajo, ko se počne kaj nenavadnega, zanimivega, razburljivega,.... To jim tako popestri dan, da jim čas v vrtcu 1,2,3 mine in še doma ne pozabijo dogodivščin.

Jaz sem si rekla, da bolj ko bo mala hodila umazana domov, bolj bom vedela, da je uživala! Tako je tudi zdaj, ko rečejo, da je pojedla vso juho, zraven pa dobim celo vrečko njenih oblačil, premočenih od juheuser posted image . Pa kaj, vem da je bolj uživala v packanju in polivanju kot pa bi imela koristi, če bi jo res pojedla!
Pusti otroku, da počne kar počnejo njegovi vrstniki in kar čez par let ne bo več mogel/hotel početi!

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: "skakanje "po lužah 2(vrtec)
7.6.2008 14:52:28   
Pobalami
Jaz ne bom obsojala tvojega razmišljanja glede na to, da si psihično precej na dnu in te potem motijo stvari, ki druge  ne bi.

Tudi meni se zdi skakanje po lužah čisto ok. Vzgojiteljice imajo sigurno več dela s preoblačenjem mokrih otrok, kot da bi bili recimo notri ali pa da bi bili čisto mirni. V bistvu je celo pohvalno, da to delajo.

Lahko pa te razumem zakaj tako razmišljaš. Pogovori se z vzgojiteljico, in se prepričaj da otroka takoj preoblečejo. Boš bolj mirna.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: "skakanje "po lužah 2(vrtec)
7.6.2008 21:54:28   
atanja
Joj kaj bi jaz dala za take vzgojiteljice.
Maš lahko pa drugo skrajnost ko moraš svojoga otroka poslati v igralnico ko je notri vsaj 24 stopinj v žabah in trenerki ker bi preveč trajalo če bi jim dal še trenerko čez(da bi notri bili sam v žabicah) iN potem je blo malemu valda vroče notr in se je prepotil, so šli ven in je staknu vnetje ušes... Prvič šel na antibiotik.
TAko da bodi zadovoljna da jim privoščijo tako veselje... Svaka čast takim vzgojitelcam..user posted image user posted image

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?