|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 11:53:37   
Višnja
Pozdravljene,

mischel....čuvaj se, počivaj in počivaj!!!!! Držimo pestke!!!! Bo vse ok!!!! Pa lepo se pogovori, da zdaj pa res ni še čas, da bi na svet hodili in naj uživa še malo v trebuščku!!!!!


samo toliko, da vas pozdravim....lepo se mejte....uživajte vikend z družinicami in ČUVAJTE SE!!!!!!!

_____________________________

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 12:00:44   
kaja02
mishel- drži se user posted image

Punce, men je tak dolgčas doma, tamala je na počitnicah, moj dela cele dneve, zunaj je dež... prej sem komaj čakala da bom doma, sedaj pa bi šla kar v službo ( pa nisem deloholik, da ne bo pomote user posted image ), sam doma se mi pa tudi ne da pospravljat, čeprav bi bilo to nujno potrebno.

še eno vprašanje, 21.6.bi šli na morje, ternutno nimam nekih večjih težav, PDP pa mi je prestvala na 23.7., a bi ve šle na mojem mestu user posted image  G imam 10.6 in bom še njo vprašala za nasvet.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 12:05:44   
bambi14
jutro oz. dober dan vsem skupaj,

danes jeufff zaspan dan: jaz lena, še user posted image leno brca,....
Ponoči pa sem mojega user posted image zelo prestrašla: kr naenkrat me zgrabil taki krč v nogo, da sem kr v sanjah začela javkat in se zbudila in sem mislila, da mi bo nogo raztrgalo in potem se moj lubi ko raketa dvigne in v strahu čisto zbujen KAJ JE VSE OK?( mogoče je že mislil,da me bo mogo kam pejat)- bogi sem ga kr prestrašla.

Mishel- držim pesti  in kmalu se vrni domov  in na klepet k nam. Pa pozdravi Katjo,................obema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Košuta- nnnnnjamiiiiiiiiiiiiiiii,...hvala za velik koščekuser posted image
Sayuri- dobro, pa imaš nosečniške tatooje na bušijo- zdaj pa še sester več ne rabiš,.....boš kr sama našla prej srček.
matejci- joj lena sem ko pes,.pa nisem pri nobenem dežurala.....mogla bi it vsaj kosilo skuhat, pa malo na videz pospravit- bom že.

Mi2 pa sma šla včeraj po previjalno v največjem nalivuuser posted image ,...sem jo našla na bolhi za 50eur. Pa sem vzela še od istega prodajalca zajčka za natla in sem tako zadovolna. Bom pripopala slikice.

Prosim odženite lenobo v druge kraje.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 12:10:21   
bambi14
No to sva šla včeraj iskatuser posted image user posted image user posted image

- previjalno z banico zgoraj in na koleščkih


user posted image

in jaz se nisem mogla odrečt temu( 30 eur):

user posted image

Mah sem srečna,pa še zapravla nisva tolk( skupaj 80 eur)- se da še kaj poceni najt.....kako malo rabim, da sem veselauser posted image .

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 6.6.2008 12:14:02 >

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 12:12:19   
bambi14
...se opravičujem ampak ne vem kako naj obrnem sliko previjalne......mah saj se vidi.
Lep dan, naj vam sonček posije.user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 12:22:18   
košuta
tejkaz - Da se razumeva - jaz tudi ne kuham rada (zadnje case pa mi tašča kar prepušča kuho) user posted image , pečem pa zelo rada, sploh stvari, ki sem jih že velikokrat in mi ne morejo spodletet. user posted image

Dolžina MV - meni ga ni še nikoli merila. Težo naše bebice je pa ocenila z UZ in rekla, da je malo nizka, ampak se poskušam ne-sekirat, ker vem, da je to predvsem ocena  in ni 100%.

Aja, pa če ne veste, kaj bi počele čez vikend - lahko pridete k nam polagat stiropor za estrih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dober tek! Jaz moram it spet kosilo kuhat...user posted image


< Sporočilo je popravil košuta -- 6.6.2008 12:27:55 >


_____________________________

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 12:36:04   
aradej
košuta si srednjo šolo delala v celju me zanima če isto lahko pošlješ zs

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 12:55:50   
cebrca
Maja T najbrž so bolečine popustile tudi zaradi tega, ker se tako veseliš, da bo tvoj user posted image kmalu doma!

Erin user posted image za pregled! Kilce pa se očitno same po sebi odločajo kaj bodo počele in nas nič ne poslušajo, čeprav nas G potem grdo gledajo user posted image user posted image user posted image ! Se ti pa po postih pozna, da si spet polna energije! user posted image
user posted image za tvojo user posted image , ker tako veselo brca, mojega moram pa jaz včasih kar mal zbudit, da mal pobrca! Mogoče pa to pomeni, da bo tako rad spal kot mamica, ki jo tudi ponoči brcike ne zbudijo!user posted image user posted image user posted image

anaya JOJ upam, da nisem bla, še samo sebe trenutno težko v breg ženem! user posted image user posted image user posted image

Matjaž user posted image user posted image user posted image za tako lepe novičke! Očitno obe Katja in user posted image čutita kako ju pogrešaš doma in sta pridni, da bosta lahko šli čimprej domov! Pa prav lepo Katjo pozdravi, jo tudi me že težko čakamo!

Mishel in Gabriel držite se in bodite optimistični, saj bo avgust hitro tukaj in bo vse OK. Pridno se cartajte in spodbujajte. Pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse tri!

matejchi si pa postavila nov rekord v kuhanju kave. Težko te bo katera prekosila! user posted image user posted image user posted image

m@j@ najbolje, da si odhod v porodnišnico kar splaniraš, tako kot ostalo user posted image user posted image user posted image user posted image (pa ne zamerit, si me spravla v smeh)

košuta user posted image user posted image user posted image za uspešen obisk zobarja, user posted image user posted image pa ker si ga zmedla. Si pa tudi ti v peti prestavi in ful pridna!

Zoja Miša tudi jaz že komaj čakam. Že planiram, kdaj moram od doma, da ne bom prepozna. Upam, da ne bo danes spet kaka nesreča in cela obvoznica zaštopana!

Julija08 tuda jaz ne vem ne za težo, ne maternični vrat, ne kako mali leži ali sedi. Če pa me le kaj matra, me pregleda vaginalno in vedno reče "da je tam spodaj vse u redu" user posted image user posted image pa sva zmenjeni. Meni je važno, da me mali brca, da srček bije in da se jaz počutim u redu. Če bi pa bilo kaj narobe, pa vem da moja G zadevo vedno vzame zelo resno! Za krivuljo ti pa ne vem pomagat!

Tejkaz meni se zdajle tako lušta, škorne pa palerino pa ven skakat po lužah.user posted image user posted image user posted image Po moje bi bilo prav sproščujoče! Bi pa mele sosede spet kaj za povedat!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaja02 možno je vse. Lahko prideš nazaj 2v1, ali pa ne. Odvisno od počutja in pa napora. Jaz sem se morju odpovedala z razlogom, da ne grem rodit v Zagreb!

bambi user posted image user posted image user posted image za tako fleten nakup!



_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 12:59:23   
cebrca
Se vam opravičujem, ker je spet ratal roman!

Da ne boste pozabile!

Srečanje
Ljubljana
14.6 (sob)
(City park/Supernova-Rudnik) cca. ob 16:00
ALI
15.6 (ned) (Čolnarna Tivoli) cca. ob 16:00

(natančno se uskladimo kakšen dan prej)

cebrca
tejkaz
Zoja Miša
- ned
m@j@
majah
Krysia
- ned

Pri tistih, kjer ni napisan dan, lahko pridejo v soboto ali nedeljo!
(očitno se tehtnica nagiba k nedelji)


Dajmo avgustovke se malo okorajžit za srečanje, Ali še nimate planov narejenih tako daleč in bodo padale prijave naslednji teden?




_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 13:35:36   
Zoja Miša
Cebrca, sploh ni panike, saj ti ni treba točno na uro prit! Jaz se bom natempirala, da bom do 17h doma, ti pa ko boš, boš!!!  Vhod je ta, pri pizzariji Sestrice, priimek na zvoncu pa Cotman (to je priimek od najemodajalca). Če se zgubiš pokliči.

Bambi, čenda previjalna in ''leželnik''.

Tejkaz, tako ja, škornje na noge in čofotat po mlakah!user posted image

Vsem želim lep vikend! Čim manj problemov ter veliko cartanja!!!! user posted image

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 13:38:04   
ozziebo
Sem že sita tega dežja!!!!!!
Danes sva s tamalim doma, je bil zjutraj ful siten, pa se mi je zdel vroč, no, sva namerila 37stC, tako da je ostal doma. Potem je pa cel dopoldan dirjal po hiši, seveda brez vročine, ob desetih me je vprašal , če ne gre v vrtecuser posted image , zdajle je pa malo omagal, jaz bom pa tudi user posted image

Mishel, user posted image , drži se!!!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 13:43:00   
sandra123
Naty...sem imela še pregled pri diabetologu in sem šele zdajle prišla domov...nisem mogla nič počivatuser posted image ...HB je vse ok in ni niti sledi o sladkorniuser posted image
Aja, da ne pozabim...danes končno dobimo štoke za vrata, bodo že popoldan aktivni z montažo, upam, da bodo zdaj ok, ker drugače se mi bo zmešalouser posted image

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 13:43:15   
anita goitan
helou punce,
evo sem nazaj, po celem tednu pri mami se vam oglašam, bilo je SUPER!user posted image
Prečitam vas pa v nedeljo, ker se danes že odpravljava z mojim naprej, naju en kolega z novim avtodomom pelje mal po Slouser posted image
Pazite nase in uživajte!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 13:43:47   
košuta
Aradej - Saj sem iz Savinjske, ampak sem bila med tistimi redkimi "pogumneži"user posted image , ki smo šli takoj po osnovni v Ljubljano. In sem tam ostala kar 9(!) let... Zdaj sem pa spet lepo doma, pri mojem user posted image , ki je ves vesel, da je moje šolanje pri kraju...
Tako da je malo možnosti, da bi hodile na isto šolo. user posted image  

_____________________________

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 14:51:16   
košuta
Bambi - Tole previjalno sem pa tudi jaz videla. user posted image  Zelo ugoden nakup in si si lahko brez slabe vesti privoščila še lok. user posted image

_____________________________

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 15:35:31   
tejkaz
Lep vikend vsem.

Papa


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 16:11:18   
Erin
cicmic - kako je s teboj? Si boljše? Upam da...user posted image user posted image user posted image se nisi že nekaj dni javila in po neprijetnem vikendu me skrbi zate. Javi se kaj in poročaj kako je z vama z user posted image .

naty - si že pojedla tortico? Jaz jo šparam za večerjouser posted image In zraven bom od užitka tako stokala da bodo sosedje mislili da je pri nas "akcija"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 16:22:28   
čipka
Ojla punce!
Kako ste kaj na ta deževen dan? Meni ful paše mal ohladitve. Danes sem bila že ful pridna-sva šla z user posted image že zrihtat za očetovstvo na CSD, pa v Postojni sva bila-sva šla po list o postopku epiduralne in podpis. Sem skor s stola padla, ko so začele bodoče user posted image kar prihajat in prihajat..je porodničarka rekla da jih navadno ob petkih pride cca 10 danes jih je blo pa 35-vse za EAuser posted image user posted image   Fora je pa še v tem da imajo skor vse avgusta rokuser posted image mater, nas bo avgusta, moram kar pohvalit porodničarko, ki nam je vse opisala podrobno. Plus tega sem misla da bomo same mamice, pa se očitno očetje tudi kar pobrigajo prit zraven. Porodnišnica se mi je zdela ful umirjena-so nam razkazali...tko nobene gužve-vsi so prijazni...uf upam da bom imela tako srečo da bo avgusta tut tko v njihovi porodnišnici. Me je pa čudvalo da so prišle večinoma ljubljanske user posted image -drugiorodke(tiste ki so že enkrat rodile v lj. porodnišnici in ki ne bi rade nikoli več) no...ne bom nič pljuvala po lj. porodnišnici, ker sama nikoli nisem tam bila, je pa res da tut od ene do zdaj nisem slišala vsaj mal pohvaluser posted image ...ne vem no...mogoče sem se zato odločla za Postojno, pa tudi zaradi EA, ker imam ful nizek prag bolečine...tko...drug teden me v torek 10.06. čaka pregled in bom dobila še dodatne papirje za CSD in delodajalca(ki jih moraš urejat 60 dni pred pdp-jem)-še to rešim, pol pa umirjeno čakam avgustuser posted image    Aja, pa še to, včeraj sva kupila v BC-ju previjalno mizo in pojstlco-je bilo obeje 30°popusta, pa še ful lepe barve...je prodajalka rekla da sva ful "trofnla", ker so imel oboje razstavljen kot zadnji exponat in je bilo oboje zato ful znižano...previjalno sem dobila pa tavelko tako kot sem si zaželela...juhuhuuuu...mi je všeč da imaš poleg prev.podloge še nekaj placa za razne kremice itd.. Tko zdej smo nabavl skor vse (cotke, plenice, voziček, košaro, lupinco, previjalno in pojstlco), sam še čakamo da naša mala princeska prileze venuser posted image . Naj se ji pa še nč ne mudi.

mishel, upam da bo vse uredu s tabo!user posted image vse ostale bodite pridne- in pridno čvekite še naprej!   pa lep vikend želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 17:06:27   
naty13
Erin - tortica v želodčku. Je bila tako dobra. Nejc jo pa ni hotel. Se je nekaj pritoževal, HB je zdej dobre volje. Sva pa pregnali dež in pri nas se sonček iz oblačkov kaže. Sva dobro čvekali. user posted image user posted image user posted image user posted image  A kar sosedom boš delala skomine user posted image user posted image user posted image user posted image  Nas pa že fajn meče, bogi user posted image  septembra. user posted image  A je vsaj kosilo v želodčku? Moj user posted image  pa danes že cel dan tako razgraja, da me že vse boli. user posted image  Hvala za user posted image , naslednjič je pa res moja, če ne sploh ne grem več s tabo na pjačko. user posted image

Bambi user posted image user posted image user posted image user posted image  za nakup. Fletna igralna podloga. Previjalna je lepa, ampak zame čist premajhna. Upam, da imaš še kakšno omaro za vašio Elo, ker bo mela verjetno na tone cotk.

Tejka- jaz tudi ne vem kaj bomo ko bo tako vreme. user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 17:53:07   
Neža7
Zdravo lepe user posted image

Danes sem bila na 4D UZ in ne boste verjela, da nismo morala dobiti niti eno lepo sliko user posted image  Celo uro se je G trudila in nič. Malo smo videli profil in user posted image  je rekel, da ima moj nos user posted image . Glavica je bolj majhna, da nima glavo po očetu user posted image . Naša/i mala/i ima sedaj okoli 1,400g user posted image  in user posted image  utrip 148 na min.

Ne boste verjeli, da G niti evro ni nama računala, ker ji ni uspelo dobiti kaj dobrega za naju, da vam povem, da KALLISTE v Domžale so prekrasni. Drugač bi nama prišlo 93 evro. Mož je hotel vsaj 20 evro dat, ker se je trudila in še vedno ne.
No, sedaj bo šlo denar za planice in še kaj drugega user posted image
Z mamo sva danes sobico naredile, da se čist iz sebe in komaj čakam, da user posted image  pride domov ob 23uri.
Sedaj samo močno upam, da bo vse ok in da bova v augustu dobila največjo darilo na svetu.

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 18:00:37   
Neža7
MISHEL...... Pravkar sem prebrala in močno držim prsti, da bo vse ok user posted image  Lepo počivaj in glej, da bodo lepo pazili nate in na user posted image . Si v mojih mislih user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 19:07:31   
bella02
Mishel in Gabriel, vsem trem pošiljam kup  in upam, da bo vse uredu. Naj se malemu  nikamor še ne mudi!

Katja in Matjaž, tudi vam trem kup in upam, da Katjo kmalu vidimo na forumu!

Neža7, škoda, da niste videli pikice. Je pač malo bolj sramežljive sorte .

Bambi, lepa previjalna in igrača . Meni je to tudi zelo včeš. Ali je ta pliš tako narejen, da se da oprati v stroju? Upam, da ja.

Čipka, fajn, da si si zrihtala EA. Jaz moram poklicat v Lj. porodnišnico, kako je s to ultivo. Močno upam, da so si jo že omislili . Jaz sem 1. rodila v LJ in nimam nobene pripombe čez nikogar, porod pa je druga stvar, samo za to  ni odgovoren nihče.  Pa za dober nakup!

Sandra123,  za nesladkorno in močno upam, da bo kalvarija z vrati končno končana!

Kaja02, midva bova letos kar brez morja, ne upava reskirat. Vsak pa zase ve ... Pa pri nama tudi ni izvedljivo, ker ima kolektivnega prvih 14 dni v avgustu, takrat pa bo že zunaj.

Erin, ne sekiraj se zaradi kg. Tudi jaz jih pridno pridelujem, pa mi tudi moj včasih očita, naj malo pazim. Je pa res, da sem imela že dovolj (beri preveč) podlage. Se bom potem ukvarjala s tem.

tejkaz, jaz sem se tako veselila 2-eh piknikov, pa se obeta samo eden, pa še to odvisno od vremena . Bom si kupila kg čevapov in si jih spekla v kuhinji, me to vreme prav jezi . So mi pa carski tisti puranovi, mislim, da so od PP .

Julija08, meni tudi ni še nikoli rekla za dolžino MV, za težo mi pa pove. Morda se to vidi že na prvih, vaginalnih UZ, pojma nimam .

Mene še vedno čaka kup cunj, pa kar odlašam.

Je pa danes moja zelo lena in če je ne bi nič čutila, bi bla že panična, tako pa se sem pa tja malo zgane. Upam, da je vremenska. Če pa ne bo zvečer tko aktivno kot ponavadi, se pa zjutraj grem pokazat. Ne bom reskirala.

Pa še vedno me trebuh tako zelo srbi . Pa se mažem tudi z Justovim Body fresh, pa ni nič bolje. Še najbolj mi pomaga mrzla voda. Zdaj ene 2 dni so se trebuhu pridružila še prsa . Ker imamo doma zrele jagode, si jih kar privoščim in če bi bila to alergija nanje, bi se to kazalo še kje drugje. Pa ker niso niti enkrat špricane z ničemer . Mislim, da če bi bila alergija nanje, bi me srbelo še kje drugje in bi imela pikice tudi drugod po telesu, ne samo po trebuhu.

Lepo se imejte in lep vikend!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 19:09:37   
bella02
user posted image user posted image user posted image za Ctrl+C, drugače bi morala ta roman še enkrat pisat! Pa sem ga za...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 19:11:13   
iva77
jaoooo user posted image , pa sej vam sploh NE morem slediti, pišete pa pišete, sej prov, lepe dneve še malo user posted image

_____________________________

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 19:49:51   
Anonimen
zivjo se od mene malo...

res se vam malkrat javim, ampak spremljam pa vas kolikor toliko redno.. Drugace sem kar OK, trebuh mi malo nagaja, ko poskusam mojo punco (malo vec kot leto staro) gugat. sem bila v sredo na pregledu in se nas user posted image se ni obrnil... saj upam, da se bo, ima se 9 tednov casa, no 7, ce ne bo treba it na zunanji obrat..

Vidim, da ze pridno prirpavljate za dojencke.. pri nas moramo samo odpret skatlo z oblekami od princeske in jih prepalknit ter zlozit v omaro... pa bombazne plenicke tudi...
zanima me pa, ali katera misli kupit kaksen bodi s kratkimi rokavi ali nasploh oblekce s kratkimi rokavi in hlacami, ce bo ful vroce?

Katja user posted image za prihod domov

Mishel - upam, da se dobro iztece.

bella02 - mene ponavadi srbi trebuh, kaksen dan preden trebuh zraste in to sem tudi brala, da je tako...


Se malo vec kot mesec, pa bodo prve ze z user posted image v rokah. Si lahko predstavljate?


(odgovor članu bella02)
  Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?