|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
7.6.2008 16:23:09   
bambi14
Pozdravljene,

je vikend in temu primerno zatišje na forumu.
Mene je pa malo strah:
- mala user posted image se mi je preselila zelo nizko v trebuščku, tako nizko, da čutim njeno premikanje tik nad kostjo spolovila in me tam noter brca in potem je občutek, da bo ravno ven pogledala( sem pa komaj v 30 tednu, kar še ni ok).user posted image
- a je pri kateri tud tako nizko?
- a mislite, da bi morala na pregled in ......me bojo sigurno zadržali tam, pa sem tak žalostnauser posted image

Moj user posted image gre drugo soboto za 14 dni v toplice narehabilitacijo( koleno) in bom sama in me je strah bit sama,.....sem se mislila vozit na obisk ampak, če bo tako stanje potem user posted image .

nič grem ajo ajo,....

hvala, da ste z manouser posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
7.6.2008 16:32:36   
pingo80
mishel in katja - naj vama tile tedni čim hitreje minejo. Mislim, da vama ob tako skrbnih partnerjih tudi bojo. Za vsako še user posted image user posted image user posted image user posted image , za vajina pikeca pa  user posted image user posted image user posted image user posted image .

soncek3 - hvala za spletno stran za posteljnino. Majo pa res lušne stvari. Sva z mojim gledala in bova pri njih naročila. Pa še ugodno je - tak kot si rekla. SI od Recinka že dobila?

MAtejka - hvala za info o komodi . bom šla na njihovo spletno stran pogledat. Tale Lana mi je res všeč.

Bambi14 - mene je tud dans ponoč tako zagrabu krč v desni nogi. Ko je končno spustu in sem nazaj zadremala, sem ga fasala pa še v levo. Znoriš. PA neki časa sem mela že mir pred njimi.

Ozziebo - user posted image user posted image user posted image  za pregled. Bebek mali pa se še vedno lahko obrno, zato kar pozitivno naprej.

M@j@ - user posted image user posted image user posted image  tud tebi za uspešen pregled.

Erin - kg?. Daj, daj, glavno da tvojemu frajerju raste tisti mali buši. Se bomo pol sekiral za tisto odvečno blazinco okrog trebuščka. Pa user posted image  da tvojuser posted image  tako lepo raste.

Kaja02 - midva z lubijem se pogovarjava, da grea na morje v začetku julija, če bo vse Ok. Reervirala še nisva nič, ker bo šlo pol zihr kaj narobe. Res pa je, da imam jaz rok komaj konec avgusta.

Neža7 - tale tvoj sramežljivček mali. Lepo pa od G, da vama ni nič zaračunal. MAl je takih.

Sayuri - doma si. Superca. Zdaj pa le uživaj s svojo družinico.

Naty13 - tole je pa zdaj že res preveč. Tale tvoj NEjc pa res pokasira čist vse. Drži se.

A veste kam grem pa zdajle jaz? K mamici! Mmmmmm, je dopoldne nabirala jagode, tako da se mi obeta pojedina.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
7.6.2008 16:39:43   
pingo80
Govorile ste o MV - men ga je G izmerila na morfologiji. Je pa rekla,da je to tako orientacijsko. Da kasneje primerjajo dolžino, če se mi krajša. Drugač imamo pa me med sabo zelo različne, tako da je primerjava težka.
Težo dojenčka mi je povedala. Jo je UZ zračunal, ko je vnesla noter podatke - nisem sigurna - obseg trebušča, pa še neki.

Bambi - če boš bolj mirna, se pojdi malo pokazat. Saj najbrž ni nič, ampak vseen. Pa pridno počivaj. Jz tud moji princeski skoz pravim (sem v 29. tednu), da naj se ji nikamor ne mudi. Sem imela včeraj tak dan,da me je vse bolel že ponoč, podnevi sem skoz ležala. TRebuh imam še vedno tako trd oz. se mi zdi da mi trdi. Mi je pa G že enkrat rekla, da če sam trdi, to niso popadki, če pa so zraven bolečine, pol pa gre zares. Upam, da sem jo prav razumela.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
7.6.2008 17:26:56   
naty13
Dan.

Je pa res zatišje tu gor danes.

Naj vam povem, da je Nejc bolje. Tudi apetit ima, le pri miru ne more biti. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče bo že jutri prišel domov, drugače pa v ponedeljek. user posted image  

Sandra tudi Nejc je bil več kot dva meseca doma in je bil zdrav. Zdej ga bom izpisala, da ne ogrozim še user posted image , potem bi imela lahko dva v bolnici. Vem, da bo naporno, ampak zdravje je definitivno na prvem mestu, zato ga brez premisleka izpišem iz vrtca. user posted image

Sayuri lepo, da si doma. Si se mogla res lepo smejat, da so te izpustili. Pa fajn se z user posted image  in Filipom cartaj.

Bambi jaz svojega user posted image  tako čutim že od 5. meseca, ker ga nosim nizko. Nejca sem tako čutila od 7. meseca. Ni nič narobe, samo mal bolj je treba počivat in predvsem je moteče.

Mishel user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju z bebico. Samo, da sta ok in tudi to je veliko, da so te potolažili, da bo z user posted image  vse ok tudi če se rodi sedaj. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
7.6.2008 17:59:10   
cebrca
Zoja Miša sem šele danes videla napotke kam moram user posted image . Meni je bilo tako fletno počvekatuser posted image , pa upam, da vaju nisem morila predolgo!

bella02
mi je rahlo čudno, da te še vedno srbi. Mene drugače prsa srbijo za znoret, ampak mi jih balzam vedno umiri. Ali ti je mogoče koža ratala kaj preobčutljiva na pralni prašek ali mehčalec, da lahko srbečico umiriš z vodo? Na tvojem mestu bi začela že malo razmišljat da bi se šla pokazat zdravniku.

PikaPola34 meni je v materinski šoli svetovala da ne, čeprav imam rok na začetku avgusta. Je reklaa, da kake tri tedne dojenčki težko držijo telesno toploto, potem bo pa že postalo hladneje. Jaz imam zaenkrat samo bolj tanke bombažne z dolgimi rokavi in žabice.

Maja T meni tudi ne gre dolgo sedenje, me hitro trtica prepriča da vstanem in začnem hodit! user posted image user posted image user posted image

naty13 user posted image user posted image user posted image za Nejca, zadnje čase je pa res bogi in se ga vse prime! Bo zato pa drugo leto bolje, ker bo že na vse naravno precepljen!

sandra user posted image user posted image za štoke in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju, ker sta "mojstre" tako uspešno privila in zdaj delajo pospešeni tempo! Pa upam, da sta se user posted image user posted image malo usmilila mamice in ji dala čas za počitek!

sayuri user posted image user posted image user posted image ker si jih lepo gledala in so te spustili za vikend! A sem prav razumela, da te bodo merkali dokler ne rodiš?
Na srečanju bomo pa mislile nate! Pa sigurno potem kasneje sledi srečanje mamic z vozički in user posted image v njih, a ne?

bambi14 če čutiš da je nekaj drugače se ne bat it na pregled samo zato, da ne bi ostala notr. Sigurno se splača it pokazat, da ti povejo kakšna je situacija, že zato, da boš ti bolj sproščena in te ne bo kar naprej skrbelo!

Danes pa smo imeli pri nas doma spet akcijo! Očitno je ravno tako, kot zadnje čase v vrtcu razsajajo virusi, pri nas doma v štali razsajajo težave. Breja krava je zvrgla telička in je bilo tako žalostno pogledati tisto malo bitjece, ki mu ne moreš nič pomagat! Zdaj upamo, da bo vsaj s kravo vse u redu! Ja težavam in skrbem nikoli konca. Pa ne mi zamerit takih novic, rabim en ventilček, da se jaz ne sekiram preveč, ker že moj user posted image pravi, da mi vsaka stvar zdaj bolj pride do živega!

Se še beremo!


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
7.6.2008 18:02:43   
cebrca
Da ne boste pozabile!

Srečanje
Ljubljana
14.6 (sob)
(City park/Supernova-Rudnik) cca. ob 16:00
ALI
15.6 (ned) (Čolnarna Tivoli) cca. ob 16:00

(natančno se uskladimo kakšen dan prej)

cebrca
tejkaz
Zoja Miša
- ned
m@j@
majah
Krysia
- ned

Pri tistih, kjer ni napisan dan, lahko pridejo v soboto ali nedeljo!
(očitno se tehtnica nagiba k nedelji)


Dajmo avgustovke se malo okorajžit za srečanje, Ali še nimate planov narejenih tako daleč in bodo padale prijave naslednji teden?


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
7.6.2008 18:47:37   
Maja T.
Bambi mislim, da ni panike, če boš bolj počivala, samo se mogoče pojdi vseeno noter pokazat, ker je stanje drugačno, kot je bilo prej in da boš bolj mirna... držim pesti zate, da je vse ok user posted image user posted image user posted image . Kaj sta v hiši sama, ali sta s taščo in tastom?

Mishel ti samo lepo počivaj in čuvaj user posted image v bušiju vse do avgusta, saj ta čas bo minil kot bi trenil...

Sayuri user posted image user posted image user posted image za prost vikend in cartanje s Filipom in možičkom user posted image . Lep, lep buši user posted image

Naty user posted image , da je z Nejcem boljše in da pride čim prej domov user posted image .

Cebrca kaj teliček je umrl user posted image ali ga lahko sami gor vzgojite.

Dojenč samo, da se je s kolegico dobro izteklo user posted image




_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
7.6.2008 18:48:24   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca


sandra user posted image user posted image za štoke in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju, ker sta "mojstre" tako uspešno privila in zdaj delajo pospešeni tempo! Pa upam, da sta se user posted image user posted image malo usmilila mamice in ji dala čas za počitek!



Cebrca, nimamo njihovih montažerjev, ampak mi vse lepo ureja moj bodoči svak...če bi hoteli, da nam oni montirajo te štoke, bi čakali še kakšen teden ali 14.dni, pa še 41 eur-ov po vratih računajo...sva se z možem odločila, da jih kar sami zmontiramouser posted image ...
Moja sončka sta pa še kar pridna danes, sem celo zaspala popoldan, je bil mir pri hiši - možek je šel malo poslikat eno poroko s kolegom, Tina je pa pri tašči do jutri...

Sayuri...lep trebušček...še malo, pa te bom ujelauser posted image

Bambi, verjetno se ti je user posted image obrnil in je sedaj na ritkiuser posted image , vsaj pri meni je bilo tako, da sem čutila brce čisto spodaj, ko sta bila še user posted image user posted image z ritko dol...vse bo ok user posted image
Mishel in Gabriel...samo, da je vse ok z user posted image in mamico...hvala za pozdravčke, ki jih tudi sama vračamuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 7.6.2008 18:52:07 >


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
7.6.2008 18:50:37   
Maja T.
Aja, sva danes v Rutarju odejico za  user posted image kupila. 100% bombaž, full se mi zdi fajna. Kako sem vesela, ko se kaj za našo malo žabico kupi user posted image .


_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
7.6.2008 19:35:12   
Erin
sayuri -jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image doma siiiiiiiiiiii!!user posted image Super. To pomeni da si jih očarala s pogledi?
Uživaj čez vikend! In pa.. SUPER buši!user posted image
naty - ja bogi Nejc. Res so se virusi nanj spravili.user posted image Upam da se kmalu pozdravi. user posted image user posted image user posted image So kaj rekli kdaj gre domov? Šmenta no, ampak res nimate sreče z njegovim zdravjem...upam da se to spremeni...user posted image user posted image user posted image

dojenč - moje slikce trebuha so nonstop na ogled v albumu, tako da če hočeš videti kar pokukajuser posted image

mishel - samo da je vse uredu. Tudi ti imaš zlatega možeka, res, 3x hura zanjuser posted image user posted image user posted image Ti samo počivaj da bo vse ok, možek naj pa le kdaj kako novičko od tebe prinese.
K_a_t_j_a - lep pozdravček tudi tebiuser posted image user posted image user posted image
cicmic - kje si?????? Upam da je vse ok s teboj in user posted image

bambi - tudi pri meni je zelo nizko ampak hvalabogu ne tiši tako da bi me bilo strah. Me pa vse boli in velikokrat trebuh trdi. Za vsak slučaj čez vikend počivaj, v pon pa če ne bo bolje pojdi do Gin. Srečno.user posted image user posted image user posted image


_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
7.6.2008 21:37:27   
Ryssa
Samo na hitrco vas vse pozdravim.

bambi jaz imam povsem enako situacijo. Predvčerajšnjim se mi je mali preselil nekam dol in posledično grem ponoči tudi po 6x na wc, prej sem šla pa 1x. Premike čutim ful nizko, pa brce v mehur so tudi. Pa tud mejčkeno se je umiril, ampak zaenkrat še dovolj brca.
Je pa zoprno ko je tak nizko.

Vas drugič pokomentiram, zdajle grem pod tuš pa spat user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
8.6.2008 7:13:09   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Ryssa, Bambi- se spomnim iz MŠ, da so nam govorile, da v zadnjem trimesečju lahko pričakujemo spet ponovno pogoste obiske WC-ja. Še več kot v prvem trimesečju. user posted image

Erin mogoče bomo že danes doma, ker ni bilo tako zeloooooooo hudo oz. sva ga še dosti zgodaj peljala. Dobro,da Nejca poznam tako dobro, da pravočasno ukrepam in mu skrajšam bivanje v bolnici za kakšen dan. user posted image

Zdaj greva pa z mojim user posted image  počasi proti Jesenicam. Se beremo zvečer. Če Nejc ostane gor, bova itak celo popoldne še gor, če pa pride domov, imamo pa itak piknik za krst od nečaka od mojga user posted image .  Me kar strese, ker bo piknik pri nas in vsa ta žlahta za popuser posted image .

Dp zvečer pa pa

_____________________________

pa pa

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
8.6.2008 7:49:38   
sandra123
Jutro Naty...hvala za kavico...upam, da gre Nejc domov, bom držala pestiuser posted image

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
8.6.2008 8:45:35   
bambi14
jutro user posted image ,

Naty- njami je pasala kafetka,....Nejc bo prišel domov, glede piknika pa se ne sekiraj in jim malo razdeli naloge, da se ne bojo pustili samo strečt....user posted image

Hvala vsem za skrb in mi je malo odleglo saj vidim, da nimam sama takih težav,....bom pa počakala do 12.06. ko imam pregled pri svoji gin. in bomo vidli kako in kaj.

Zdaj pa grem zbudit user posted image , skuhat kavico in pripravit zajtrg, ker sem že tako sestradana da joooooj.
Lepo nedeljouser posted image user posted image user posted image


(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
8.6.2008 9:36:22   
nell
Pozdravček punce!

Bambi - tudi jaz nosim našega čmrlja že od vsega začetka zelo nizko. v prejšnjem tednu pa se je spustil še nižje, tko da je tudi mene malo panika zgrabila. Sem si namontirala nosečniški pas, ampak kaj ko potem hlače niso šle gor. Že dva tedna me nenormalno bolijo medenične oz. prav sramne kosti. Noge mam zlo težko skupaj, ker me pol tok boli, da bi najraj zjokala. Verjetno sem se začela širiti v bokih, kar opažam tud po hlačah, ker grejo težje gor. Me pa vse skp skrbi, čeprav sem se odločila, da ne bom paničarila, če ne bo drugih težav, bom to pač povedala na pregeldu, ki ga mam 20.06 (Erin sem ti zgleda pozabla povedat). Je pa kr mal kriza, hodit po stopnicah gor in dol, pa dohajat otroke v službo...tko da zdej tud jaz že komi čakam na svoj zasluženi dopust - še en teden, potem en teden dopusta, pa še en teden in pol dopust in porodniška - res že komaj čakam - še toliko bolj zato, ker vidim da nimam ob vikendih nobene energije več...pa imam še ogromno dela  s selitvijo.

nič mal sem mogla tudi jaz pojamrat

lepo nedeljo, kljub dežju vam želim


_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
8.6.2008 11:34:45   
Neža7
pingo80....... Oba sva bila v šoku, ko je sestra rekla "ne bo vama kaj računala" mož je še iskal za denar user posted image  To pa vem, da ni veliko takih okoli. Sploh te privatniki, so večinoma za zaslužek. Saj bova jih kartico napisala za zahvalo user posted image
Jaz ima rizično nosečnost kar pomeni, da tudi večkrat mi G naredi UZ in res pri vsaki UZ ne dobimo kaj dobrega, ker ima najini tak položaj (noge in popkovnico ima vse pred obrazu in leži pečno) Pri NS saj je moja G trudila 2 uri, da je lahko zmerila NS user posted image

sayuri....... Kako si lepe, ful dobro se držiš user posted image  Ker lepo počivaj v porodnišnici in boš videla kako hitro bo te par tednov minilo.

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
8.6.2008 11:44:34   
Neža7
nell in bambi..... tudi jaz nosim mojo štruco nizko in tudi pečno. Včasih ko sedim ali ležim se prav čudno čuti, ko se mali premika kot, da bi mi en dan porinal njegovo nogico iz tam dol. Ko se obračam v postelji me tudi sramne kosti boli. V torek ima pregled, da bom G rekla, da naj mi MV izmeri, ker smo že govorila prejšen mesec o CR (če bi se mali ne obrnil) in res si to ne želim.

Lepo počivajte punce o tem dežju in božite svoje bušije user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
8.6.2008 11:45:53   
naty13
Samo toliko, da vam sporočim, da smo doma. user posted image user posted image user posted image user posted image  Nejc je že na zasluženem počitku v svoji posteljici, user posted image  je šel pa v lekarno po zdravila. Imamo še 4 dni antibiotik. Mu je zdravnica rekla, kaj naj dela z njim v bolnici, ali naj ga po celi bolnici lovi. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mali se tolk jaga. user posted image

Zdej bodo pa kmal s krsta prišibal.  Bambi saj jih ne mislim strežt, itak pa ni to naš piknik. Saj ne rečem, da kakšno stvar pomagaš, ampak pretegnila se pa ne bom. user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
8.6.2008 11:47:07   
daja27
Hoj ženskice z bušiji

Kolk je pa današnji dan depresiven. Pr nas že pol ure lije, moj je šel pa na kolo (na en krajši maraton) - bogi, bo čist moker...

Včeraj pa ni bilo nič bolje. Cel dan sem bila čudna, za nikamor, kar spalo se mi je, pa nisem mogla spat, ker me je v vsakem položaju nekaj motilo. Edina dobra stvar, ki sem jo naredila, da sem mal pospravla po stanovanju, pol sva šla pa na jagode k mami... Tko, da se ni sam pingo80 včeri sladkala.

Pa že drugič se mi je ista stvar ponovila. S prjatelco sva se končno zmenili, da greva obiskat eno drugo prjatlco v petek, pa naju je prehitela in že ponoči rodila Mašo (nekaj več kot teden prezgodaj).
Isto je blo pr sestrični par mescov nazaj. Se glih zmenva, da naslednji dan pridem malo okoli, pa gre zvečer rodit user posted image .

Na morje pa greva najbrž okrog 20. k enmu prjatlu, tolk časa dokler bo pasalo oz. do konca meseca. Mojga nč ne skrbi, prav da sva loh v 2,5 ure že v LJ (me zanima?) in da itak nou nč narobe.

Sicer me pa že mal daje, da bi mela počas že vse pripravljen na prihod novega člana. Pa se mojmu nikamor ne mudi. Vse je še v škatlah.

Mejte se in se smejte.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
8.6.2008 16:43:28   
anaya
Dan pupe...

Jaz grem tut na morje 9.7.-19.7, PDP mam 18.8. pa mi vsi govorijo če sem normalna.... pa kako upam pa to.... tako da me je zdaj prav skrbet začelo... zdaj pa ne vem kaj naj naredim, moj me s kože da če odpovem.

pa tut stvari, niti sobice še nimam pripravlene.... danes sem edino lupinico domov prinesla... kr nikamor se mi ne mudi.... pa kaj ni še čas za vse touser posted image user posted image user posted image . Nič kaj ne računam na to da bi moja miška prehitevala.

(odgovor članu daja27)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
8.6.2008 19:27:46   
gajka
Ojla, user posted image !

Je prav videt, da ste/smo za vikend okupirane z drugimi rečmi in je čvek rahlo v zatonu. user posted image

Bom poskusla malo pokomentirat zadeve, pa upam, da ne bo nobene zamere, da sem katero izpustila, ker je enostavno preveč za komentirat, moj spomin pa je trenutno bolj kot švicarski sir.

sayuri - lepo slišat, da si končno za vikend doma! user posted image  Očitno si jih dobro šarmirala na viziti. user posted image

košuta - upam, da se ti je stanje malo umirilo. Če bo pa prehudo, se pa pojdi malo pokazat ali pa vsaj G pokliči.

naty13 - user posted image  za Nejca. Upam, da ste na pikniku vseeno čim bolj uživali.

sandra123 - in vendarle ste dobili vrata. user posted image  A so že zdaj vsa fertik zmontirana? Pa super, da se te mala dva vseeno kdaj malo usmilita in te pustita spat.

mishel in Katja - upam, da vama tile dnevi v P minevajo čim lepše in čim hitreje. Lahko pa naslednje Celjsko srečanje kar v P zorganiziramo, pa se še vidve pridružita. user posted image

In kako je kaj situacija pri meni? Najin user posted image  se je veselo razkomotil v mojem celem trebuhu, na momente se mi zdi, da ga tudi moja rebra ne ustavljajo več in namerava še to premaknit. Pa tudi grožnje, da mu bom najemno pogodbo odpovedala, če ga namerava toliko srat, mu ne pridejo do živega. user posted image  Je pa poleg tega, da se je ta teden vendarle izkazalo, da ne bo hodil okrog nag in bos, v soboto dobil tudi svoje prevozno sredstvo - voziček in jajčko + isofix. user posted image  Pa z user posted image  sva danes iz zadnjega vogala garaže na plano potegnila mojo staro posteljico (je že moj brat spal v njej, pa jaz, pa bratranec, pa še nekaj otrok in posteljica šteje že častitljivih 33 let), preverila stanje, malo našpricala ene mehanizme, zdaj pa jo moj user posted image  še malo pošmirgla in potem jo jaz prebarvam. user posted image  Torej najin user posted image  tudi spal ne bo na tleh. No, jogi še nabavima. user posted image  Previjalno mizo mi bosta user posted image  in brat naredila po mojih željah, tako da bo pasala lepo v kopalnico. Nočem nobenih predalov, ker jih ne rabim, previjalno podlogo sem že nabavila, banjico v enaki barvi pa še čakam, potem jima narišem načrte in se lahko kar lotita dela. user posted image  Še dobro, da nista obsedena s fuzbalom, drugače bi moje ''ukaze'' najbrž drugače sprejemala. user posted image

Jutri pa spet v službo. Dnevi se iztekajo, moji projekti so tik pred zaključkom in če bo vse po planih, se ta teden poslovim od sodelavcev za 1 leto. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.6.2008 19:30:14 >

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
8.6.2008 20:08:36   
cebrca
Živijo!

Se še jaz malo oglasim, pa je kar zatišje tu gor. Lepo da vikende ponucate za prijetne trenutke s svojimi najdražjimi!

Tudi mene je danes moj user posted image peljal malo na potep, pa je kar pasalo it malo od hiše!

Maja T bravo za odejico, da sta našla pravo. Teliček je bil pa na žalost še premajhen, da bi lahko karkoli naredili. Žal narava ima svoje mišljenje, kako bo peljala stvari. Ti pa vseeno včasih kar vzame voljo do dela, ker gre naenkrat toliko stvari narobe.

nell ti se nam kar potoži brez slabe vesti, samo da bo tebi lažje in se boš manj sekirala. Boš videla ko boš na dopustu in si boš lahko privoščila počitek kadar ga boš rabila, bo vse veliko lažje. Poskusi se čim manj sekirat in razmišljat o težavah, ter se čimbolj sprosti. Potem ti bo pa G pomagala, če bo kaj narobe, pa po moje rabiš samo počitek in mir, pa bo vse OK!user posted image

naty13 user posted image user posted image user posted image da ste doma, pa da bo piknik čimmanj naporen, da se boste lahko sproščeno zabavali!

daja27 ti pa očitno dobro vplivaš na user posted image . Če bom šla čez rok, se bom samo s tabo zmenila za kavico pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Za slabo voljo se pa ne sekiraj, hormoni pač! Sindrom gnezdenja nas pa že vse po malem prijemlje, jaz tudi komaj čakam na previjalno da bom lahko cunce pospravila!

anaya ne sekiraj se preveč. Če se počutiš dobro in dovolj močno za na morje, ti kar. Vsaka se odloča sama, kaj pa narava pripravi za nas, je pa vsem skrivnost! Priporočajo da imaš za user posted image po  ta velikem pripravljeno do 37. tedna, ostalo pa tako ali tako sproti nabiraš, ko vidiš kaj potrebuješ! Ti se lepo pomiri in uživaj v nosečnosti, ter v trenutkih ko z user posted image skupaj pričakujeta user posted image !

gajka user posted image user posted image user posted image za častitljivo posteljico in ker tako z veseljem pripravljaš stvari za malo štručko! Sem pa tudi jaz blazno navdušena, ker moj ne mara fuzbala, mislim, da bi lahko rekla da je skoraj fenomen, ko se jezi in preklaplja kanale, ker ga ne more videti user posted image user posted image user posted image ! Pa bravo, ker se boš sedaj lahko v miru doma oddahnila in te ne bo več šef preganjal!






_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 6:44:44   
Naty*Taja
Michel - držim pesti, da bo vse ok!! Zdržta vsaj do 37!!!! Čakamo vaju vsi na vasi!!!
Ati, le nesi ji pozdrave od sosede....Aja, menda veš, da je kompanjon za vozičkanje že na svetu!!user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 6:59:28   
aradej
Jutro
        user posted image user posted image user posted image user posted image    za lažje vstajanje. Dodatki pa po želji.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 7:19:53   
sandra123
Jutro souser posted image in hvala za user posted image user posted image user posted image , aradej, komaj čakam, da jo spijem, ker sem čisto aut....spet neprespana noč, verjetno zaradi preobremenitve včeraj....končno so vsa vrata na svojem mestuuser posted image , je bilo pa ogromno čiščenja, pa sem seveda morala pomagat najdražjemu...no in potem me je še dragi prepričal in sem šla z njim in hčero k enemu prijatelju od moža, ki se naslednji vikend poroči...smo prišli šele ob 20.30 domov, pa sem kar padla v posteljo...mala dva mi pa ponoči nista dala miruuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 9.6.2008 7:25:58 >


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?