|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 7:30:04   
Maja T.
Čer!

Pa sta tekma in formula mimo, HB user posted image .

Babike čuvajte se, sploh tistim, ki nižje nosite, Bambi, Naty, Erin, Ryssa, Nell, Neža... user posted image user posted image user posted image

Naty user posted image user posted image user posted image , da ste že doma. Sem vesela, da sta mami in sinek spet skupaj user posted image . To mora biti zelo grozno, ko ti gre otrok v bolnico.

Daja27
saj ni čudno glede počutja, če je pa tako aprilsko vreme.

Neža super, da nista nič rabila plačat za pregled user posted image

Anaya, če se počutiš super, pojdi na morje, se pa raje vmes večkrat ustavita, da se malo pretegneš.

Pingo je pojedina jagod uspela user posted image ? Danes sem si tudi jaz privoščila jagode in sladoled, upam, da nisem cukra spravila čez mejo.

Juhu Gajka za bližajoč dopust, boš videla kako boš uživala user posted image .

Cebrca user posted image za telička.

_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 7:36:48   
aradej
Pri nas se kaže sonček user posted image user posted image user posted image  upam da bo zdržal nekaj časa.

Sandra bravo za vratauser posted image user posted image user posted image

Anaya ti kar pojdi na dopust,posebej če se ti dobro počutiš.Za user posted image  boš pa tudi vse uredila.

Naš dopust bo sigurno ko bomo že 4.Prej nam ne bo uspelo. Nam je bilo lani septembra super.

Gajka za bližajoči se dopustuser posted image

Lepo se imejte veliko božajte svoje bušije pa vas pridem še kaj pogledat.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 7:49:42   
Maja T.
Jutro vsem!

No pa mi je končno uspelo poslat včerajšnji post, včeraj zvečer je nekaj RR zezal.

Aradej hvala za user posted image .

Sandra user posted image za neprespano noč...

Moram povedati, da sva končno nabavila jogi za našo malo user posted image in sicer v Mercator pohištvu user posted image . Jogi je Dormeo in stane 70 eur, kaj se mi zdi dokaj ugodno glede na to, da sem gledala pri Sončku ene čez 100 eur. Zdaj pa še nabaviva posteljnino in je postelja za user posted image pripravljena, kako sem vesela user posted image .

Bova posteljnino tukaj vzela: http://www.galeb.eu/, se mi zdi zelo lepo in poceni, tistih 30 eur bonusa, ki ga imava pri Sončku, pa bova porabila za tetra plenice, previjalno podlogo in še mogoče kaj?

Bambi kako si ti kaj danes user posted image , boš šla do G.?




_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 7:53:22   
Maja T.
Link ne dela, bom probala še enkrat: http://www.galeb.eu/ , mislim da zdaj bo.



_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 8:21:11   
naty13
Jutro.

Hvala za user posted image .

Piknik uspel. Najedla sem se torte in gibanice in vsega ostalega. user posted image  Nejc je užival in se jagal, ob 20h zaspal in spal celo noč. le ponoči sva mu morala dat zdravila. user posted image

Bi že prej pisala, pa me je RR hecal.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 8:22:03   
Tamy30
jutro punce,
vidim da ste ze pokonci. Pa je spet en tih dezeven dan.
Noc je bila mirna in tudi naspala sem se. Sem spravila nekaj tistih ur med vikendom, ki so bile namenjene prijateljema na porokiuser posted image

Prejsnji teden sem dobila koncno nekaj oblacil za tamalega. Se dobro da mam sestro ki ima ze 2user posted image  in je bilo veliko bodijev z dolgimi rokavi. tako da lahko na moje s kratkimi odpisemuser posted image  Nekaj se bo le treba nakupiti, te t.i. zabice, pa kake majcke, pol pa se bo treba kozmetika, pa se kaj se bo naslouser posted image  Glavno da mam tud jaz ze nekajuser posted image

Tak, se se potem kaj oglasim, zdaj pa grem na pregled.

Lep dan vsem

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 8:28:53   
sandra123
Tamy, dobro opravi na pregleduuser posted image
Naty,user posted image user posted image user posted image za Nejca, samo, da je boljše


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 8:31:14   
MATEJKA_
jutro punce!

midva sva pa v soboto dobila previjalno komodo user posted image user posted image user posted image . pa sem dragemu rekla, da je tak ne rabi še zdaj sestavit, se še ne mudi.  pa mi je pol sam zvečer rekel, da jo bo kar v nedeljo sestavil, saj je vseeno ali jo zdaj ali čez 1 mesec... pol pa še dodal - "saj te poznam". pa še prav ima user posted image user posted image user posted image ,ker mi res ne bi dalo mira, da bi vidla tiste škatle tam stat user posted image user posted image user posted image . in tako jo je takoj v nedeljo zjutraj sestavil in je taaaaaak lepa user posted image .
ja, gnezdenje se je tudi pri meni začelo user posted image . jutri naročim še voziček in vse kaj zraven spada, v soboto pa ga pičiva v avstrijo po neke cotike, bisače ipd.

v soboto sem tudi našla ful fajn modrc za dojenje (od lisce), pa še relativno poceni je, ker sem za ene od anite več kot 30€ dala. žal sem pozabla katera od vas me je napeljala na lisco - pardon - v glavnem - najlepša hvala user posted image user posted image user posted image .

to noč sem pa tak slabo spala, da je kar groza... user posted image  se je ponoči nekaj obračal in mi vsake toliko časa ritko ali nekaj ven potisnil, da me kar fejst zabolelo.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 8:43:09   
tejkaz
Dan user posted image

No, vikend le ni bil tako slab, kot ga je petek napovedoval.
V soboto sva dopoldan dala Evo v varstvo tašči in sva šla v Lj malo zapravljat. Popoldan se je pa razvil čisto nepričakovano.
No, da povem celo štorijo, če se bo slučajno kateri dalo brati user posted image
Kot veste imamo stanovanjski problem. Majhno stanovanje in lastnik bi rad stanovanje prodal zato se moramo čimprej izseliti. Ko sva dopoldan prišla iz Ljubljane sem bila tako utrujena da sem zaspala. Sanjala sem da sva našla eno stanovanje blizu Medvod in da sva ga najela. Ko sem se zbudila, mi ni dalo miru in sem šla na internet gledat ponudbo stanovanj. In res sem našla eno stanovanje v tistem kraju vendar me je odbilo, ker je polkletno. Oglas za njim, pa je bilo poceni stanovanje v Gorenji vasi. Oba sva mislila, da je to Gorenja vas blizu Medvod. Popoldan smo se odpeljali malo ta blok gledati, da bi potem v ponedeljek poklicali agencijo in se dogovorili za ogled. Hm, izkazalo se je da je ta Gorenja vas 16 km naprej iz Škofje Loke proti Žirem. Pa smo šli vseeno tja. Ogovorili smo enega domačina in ta je poklical lastnika in smo že tisti dan imeli ogled. Punce, stanovanje je krasno. Res, idealno. Midva sva samo gledala. Novo, še nihče ni bil vseljen, ker je novogradnja, božanska kopalnica, dve sobi (ena spalnica in otroška soba) in ogromna kuhinja skupaj z jedilnico in dnevno sobo. Hodnik je tudi širok in dolg. Idealno stanovanje, če le ne bi bilo tako daleč do službe.  Cena ista, kot plačujemo zdaj. Gregor se je vanj takoj zaljubil, jaz pa sem bila malo skeptična. Kaj pa vrtec, pa zdravstveni dom, pa nikogar poznanega blizu.... ?
Lastnik je rekel da so bili že eni pred nami na ogledu in so 90% da ga bodo vzeli. Da nas bo poklical, če se bodo slučajno premislili. Zvečer sva malo brskala po internetu in zasledila da je v njihovem vrtcu 5 prostih mest. Če bi Evo prestavila tja, bi bil ves problem rešen. Gregor mi je celo noč "težil" kako super stanovanje je, kako lepa je okolica, kako je zrak bolj svež, kako bi otroci bolj uživali v naravi,...

V nedeljo dopoldan smo šli k našim v Velenje. Cel dan je bil po malem dež, zato smo lahko premlevali skupaj z našimi in Gregorjevi, ki so bili tudi na obisku v Velenju, prednosti in slabosti selitve. Klical nas je še lastnik in rekel da so tisti pred nami odpovedali, ker se jim zdi malo predaleč. Tako, da zdaj imamo mi šanse. Gregor je že z eno nogo preseljen, spet je potem celo noč debatiral o selitvi in kako super bo. Z avtom se bo peljal do Medvod (25 minut vožnje) in potem z vlakom naprej do službe (20 minut) in bo isto kot pa se pelje z avtom iz Medvod do Ljubljane v gužvi. Jaz bom tako eno leto doma, kasneje bova pa to prakticirala oba.

Zdaj je moja naloga, da pokličem v vrtec, jutri se pa še enkrat dobimo z lastnikom in se vse dogovorimo. Selili bi se pa čez 5 tednov, ker je še kuhinja v delu.

Punce, kaj ve pravite?

user posted image user posted image A lahko potem komentiram, ker sem že zdaj čisto preveč napisala? user posted image


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 8:45:31   
anita goitan
helou punce,
da vas skoraj po tednu dni pozdravimuser posted image
sem uredu le kako ne, prejšnji teden cel teden na primorskem pri mami, od sobote do včeraj zvečer pa sva šla s kolegom v Istro. I uživala max, sicer nisme plavala, ker so naju vremenarji nategnili-govorili o nekem dežju, bil pa tak sončen vikend. Smo šli do Vrsarja, no pa tud druge vasi obdelali, kolega testira avtodome in imeli smo super nov avtodom 6,40m dolg, z vsemuser posted image noter ni da ni!
Bom še kaj več tekom dneva napisala, me čaka gora cunj za obesit, pospravljanje itd.
lep ponedeljek, živel dopust, uf je super da mi ni treba se do Lj gužvat vsako jutrouser posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 8:50:34   
MATEJKA_
tejkaz - čestitke za novo stanovanje user posted image user posted image user posted image . sliši se res lepo. no vidiš, tudi sanje včasih kaj pomagajo user posted image .
pa je ena skrb manj...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 8:51:31   
Maja T.
Tejkaz zgrabi priložnost, meni se zdi idealno... user posted image

Tako kot si napisala, zdaj si 1 leto doma, potem se bosta vozila isti čas, kot v gužvi v Lj, potem pa koliko sem razumela, tako dobita stanovanje, ko se tvoji oz. Gregorjevi preselijo...

Tamy user posted image za pregled



_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 8:53:32   
sandra123
Tejkaz...jaz na tvojem mestu ne bi dolgo razmišljala o selitviuser posted image ...včasih nas neka zadeva kar na hitro postavi pred odločitev, kar ni nujno slabo...midva z možem se vsak dan voziva v službo v Lj, pa nikakor ne razmišljava v tej smeri, da bi se tja tudi preselila, ker nama tu na Štajerskem popolnoma odgovarjauser posted image ...res je potrebno potem skoraj do minutke imeti splanirano, kdaj vstati, kdaj zbuditi otroka za šolo/vrtec, kdaj na pot...ampak, če gledaš s finančne poti...midva ene potne stroške prihraniva, ker se skupaj voziva v Lj...Ne razmišljaj predolgo, kajti, če je stanovanje res novo, nenaseljeno...bi jaz takoj zagrabila zadevo in se takoj odločila za selitev...ne glede na domače, ki ponavadi itak zatajijo, ko ji najbolj potrebuješ, kar se je pri tebi že izkazalo za resnično...Skratka...zagrabi priložnost, uživaj v novem okolju, kajti najpomembnejše je, da uživaš s svojo družino - možem in dvema otrokoma...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 9.6.2008 8:56:00 >


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 8:58:14   
Maja T.
Sandra user posted image user posted image user posted image si dobila, user posted image user posted image user posted image ...

_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 8:59:48   
sandra123
Ja, MajaT, sem prava čvekica tukajuser posted image ...pa user posted image za nakup...user posted image  

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 9:04:51   
bambi14
Jutro,
hvala za kofetko,...sem že spila in pojedla žemljico, zdaj pa še magnezij in sem pripravljena na nov dan.

Jaz sem presenetljivo dobro, malo več počitka med vikendom mi je zelo odgovarjalo in me ne tišči več tako ddollllll.Mogoče pa mi je naš mačkon pomagal, ki zleze takoj na moj trebuh ko se vležem na kavč in potem mi mesi trebuh(nežnobrez kremplčkov) in me zadovolno gleda- ful je faca.
tajkaz- super za stanovanje,.....moj ega komentarja raje ne bi dajala, ker imam do službe 12 min vožnje in potem iščem parking po mestu 20 min. (Tak, da meni se ne bi dalo tolko vsak dan vozit,.....to je 25min +20 min= 45 minx2=1,5 h+ hoja do tja(cca15x2=30 min) + zima + sneg+....nepredvidljive stvari= slabi 2 uri samo za vožnjo sem in tja/ dan, 2x5=10ur/teden, 40 ur/mesec, ......user posted image user posted image user posted image -hhhhhhhhhhhmmmn!)+- ne bit jezna ampak, če ima tvoj voljo do tega in dovolj energije.user posted image - vse se da.
matejka- za previjalno, jaz jo tud že imam.user posted image
Tamy- je dober občutek, ko imaš ekaj stvari že doma,...jaz se jih kr nisem mogla nagledat. Kdaj prideš v MB-na drink.?
MajaT- no pa je možek spet doma,user posted image ......jaz ne vem kako bom brez njega 14 dniuser posted image ,....sem mislila it zraven v Zreče, pa niso nič kaj elastični(jaz bi samo prespala in mi hočejo zaračunat normalno bivanjecca.300 eur/teden).Najbrž se bom kdaj peljala dol in se probala prešvercatuser posted image ( a mislite, da bo kdo opazo nosečko z velikim bušijem- ne ne)



(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 9:08:47   
gajka
Dobro jutro še od mene! user posted image

Sem šele danes opazila, da sem zamenjala bambi in košutouser posted image  Očitno me je malo zmedlo, ker sta dve z nicki iz družine parklarjev. user posted image  Pa upam, da ne bo zamere. Torej, bambi, upam, da se ti je stanje malo umirilo. Če bo pa prehudo, se pa pojdi malo pokazat ali pa vsaj G pokliči.

tejkaz - glede na zgodbico, kako sta našla to stanovanje, bi rekla, da vam je kar usojeno. Po opisu sodeč je res luštno in kar zgrabita priložnost. Pa vsaj tega bremena glede vajine trenutne stanovanjske situacije se bosta rešila. user posted image  Drugače pa se tudi midva vozima vsak na svoj konec iz Arnač (itak veš, kje stanujeva user posted image ), moj user posted image  v LJ, jaz pa v MB, pa ni nobene panike. V Gorenji vasi (točno tej, malo naprej od Škofje Loke) imam jaz enega sošolca iz faksa, pa sem bila že enkrat v tistih koncih in so videti prav simpatični. Pa še glede vrtca se vama vse poklopi! Go for it! user posted image  

Zdaj pa hitro nazaj na delo, da se res rešim vsega še ta teden! user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 9:10:41   
naty13
Tejka super za stanovanje. user posted image user posted image user posted image user posted image  Če vama je všeč, zgrabita priložnost. Po opisanem je večje kot zdajšnje. ZD imaš v Šk. Loki, če maš pa vrtec frej, je pa sploh user posted image  A boste dobili že opremljeno stanovanjeuser posted image  Kuhinja  in WC verjetno, a neuser posted image  A boš pol v KR prišla rodituser posted image  Iz tega konca hodijo v KR.

MATEJKA user posted image user posted image user posted image user posted image  za previjalno.

Gajka tebi gre tudi dobro. Si kar "desce" napolno zaposlila. user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 9:12:13   
gajka
naty13 - ''desce'' je treba na polno zaposlit, da se ne zaredijo na kavču s pirom v eni roki in daljincem v drugi! user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 9:12:16   
bambi14
.....jaaaaaaaaaooooooooooooooo, zdaj pa imam slabo vest glede komentarja za stanovanje.- uff sem ga posračkala s tem-
tajkaz- ne me preveč upoštevat, jaz se pač nisem navajen tolko vozit naokoli in očitno sploh ne vem, da ni tako hudo.....user posted image


(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 9:14:53   
ozziebo
Jutrooo bejbike!! Še ena doooolga noč, ki je ni hotelo bit konecuser posted image , me je user posted image  celo noč v mehur brcal au,au...
Smo bili spet cel vikend zasedeni z obiski pa pikniki... Naš mali mišon je že od petka ful kašljal, sploh ponoči, sem mu cele noči piskre s paro pod posteljo postavljala, in potem smo šli včeraj proti večeru še z enimi kolegi na sprehod, in se je kar naenkrat zapihal veter, zajela nas je megla in je tako deževalo, jasno, domov smo prišli vsi premočeni, sem bila prepričana, da bo tamali že ponoči dobil vročino...pa HB nič, spal kot buba, se je zbudil ob 5.30 in komaj čakal, da gre v vrtecuser posted image
Tejkaz: kar sem prebrala, se mi zdi čudovito, zagrabi priložnost!! Saj če se že voziš v službo, nekaj kilometrov ne pomeni bistvene razlike, sploh pa še če tam dobite vrtec..
Sandra, nemogoče, pa ne da imate končno vratauser posted image
Matejka, Tamy, super, da tudi vidve ža gnezdita. Moram še jaz poiskat te modrce od Lisce!!
Naty, tale tvoj ubogi Nejc, a ga boš septembra spet vpisala v vrtec?? Čuvajta se!!
Anaya, tudi mi bomo šli septembra na dopust, komaj čakam!
Maja user posted image za jogi!
Aradej, še meni pošlji malo sončka!
PA EN LEP DAN souser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 9:30:08   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Naty, tale tvoj ubogi Nejc, a ga boš septembra spet vpisala v vrtec?? Čuvajta se!!


Ne, ne bom ga. Ne bom tvegala, da mi bo še kaj na user posted image  prinesel. Z dvema otrokoma pa re ne morem bit v bolnici. user posted image  Bo pri meni doma. Vem, da bo naporno, ampak prvo je zdravje. user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 9:45:58   
Neža7
Maja.T..... Hvala user posted image  
Jutri ima pregled in seveda bom več izvedla kako in kaj se dogaja, ampak ti povem, da ima občutek, da najini user posted image  ve kdaj greva na UZ, ker vedno pred UZ je ful žihavhen in ga tudi čutim mnogo bolj visoko kot na UZ. Ko se UZ začne je popolnonma miren in evo ga! spet je čist tam dol user posted image
Glede 4D UZ sem pa res imela srečo. Mogoče se je nama tudi smilila, ker sva prišla iz Velenja do Domžale za UZ, ne vem user posted image  ker je  nama vprašala od kod sva prišla.

No, jaz grem sedaj malo na zrak preden dežuje user posted image  

Lepo se vsi imejte in pazite na vaše user posted image  ali user posted image user posted image  user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 9:52:34   
bambi14
Za tiste, ki še niste ble na 3 oz 4 UZ,....no to je mala Ela pri 24 tednih, pridno se je skrivala ampak malo se pa vidi obrazek. Jaz kr nonstop gledam to slikico,.....moja mala user posted image .

user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 9:54:16   
bambi14
....ups:
- malo prevelika fotka
- no pa veste priimek in imeuser posted image


(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?