|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseča študentka
10.6.2008 10:27:38   
_sanja_*
maruškaŠ
In niti za trenutek mi ni žal, da sem se takrat odločila obdržati mojega sončka.


Bravo! Najlepši stavek, kar sem jih slišala v zadnjem času. user posted image user posted image user posted image

Zvezdica, veliko sreče ti želim in pravilno odločitev. Imaš še nekaj časa, da o vsem premisliš in se odločiš tako, kot je najboljše zate in za otroka.

Jaz nisem samska, bi ga pa verjetno vseeno obdržala, če bi bila. Vedno se najdejo dobri ljudje, ki ti pomagajo in stojijo ob strani. 

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: noseča študentka
10.6.2008 20:09:12   
Anonimen
Se strinjam z vsemi, dobro ste napisale, punce!

Zvezdica zaspanka, konec koncev se boš tako ali tako morala sama odločiti in nositi posledice svoje odločitve, tako da naredi po svoji vesti.

Seveda si v malo zagatni situaciji, ampak se mi zdi, da smo kar v večini tiste/i, ki nimamo ravno idealnih pogojev. Ampak jaz verjamem, da se vse da, če se hoče, samo maraš biti odločna in trdna. In vedno je najtežje na začetku, ko izveš, da si noseča, in se ti svet v trenutku obrne na glavo, potem pa počasi začneš pometati po svoji glavi, stvari se postopoma jasnijo in vdiš, da je vse skupaj možno in iznajdljivo!!! Ne pravim, da bo lahko - kakor koli se odločiš, ti bo na en način težko. Če ti uspe, da sebi razpucaš v glavi, da se v kratkem vidiš kot mamo z otrokom, potem je stoposto izvedljivo vse!

Glavo pokonci, ne se zamorit, zdaj boš potrebovala energijo! In kakor koli se boš odločila, bo prav - odločitev je tvoja in samo tvoja.

Srečno! In da veš, na koncu bo itak vse točno tako, kot mora biti - zakon narave!

(odgovor članu zvezdica*zaspanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?