misar
|
o itata, kako smo?...berem, da si se odpočila...moram obnovit svojo štorijo z morja. sva bili z mamo sam dva dni dol, pol v sredo sem šla domov, ker je moj mel v MB podelitev diplome, smo hotli it v čet. dol, pa je bilo tako zanikrno vreme, da smo se odločili, da ta teden sploh ne gremo, ker je mel moj v petek fuzbal, v soboto pa smo mel vsakoletni piknik s firmo. piknik je odpadel mi smo se mel pa vseeno super. tko, da na morje gremo naslednji vikend spet, če bo le vreme vsaj približno cool. če boš pa še kaj dol na obali me pa le žvrcni, ker kak babji čvek pa le paše (kot, da ne čvekamo že tle zadost ) mi pa zadnje dni ponoč bolj švoh spimo. princess mrkne okoli 20 ure, spi do 1h pa potem do 5h...takrat pa akcija, začne čvekat v posteljici, ropota, ko tristo hudičev, jo dam na zizo ona pa ko vrtavka se ne ustavi še 3/4 ure , pol seveda zaspi še za eno-dve uri jaz pa ne morem več spat . pa tud če bi hotla spat, se ona počez postavi v postelji, če ma noge pri men me brca v glavo, če je z glavo proti men, me vleče za lase , hudiček mali