majas
|
Čer! Dnevi mi tako letijo... nevem kje je čas ki sem ga vedno imela za RR... Te dni sem bila leteča, Kaja je bila cel teden na počitnicah pri mojih, tako da sem imela vsaj malo časa za sebe,,,minilo je pa 123.. Full sem jo pogrešala-a priznam da mi je pasalo. Tudi v službi za enkrat spet vse ok. Sve se prejšni teden z šefico tako skregale, da sva kar kričale ena na drugo.... čez vikend pa sem se morala odločiti ali bom ostala ali ne.. v nedeljo po 2urnem pogovori pa sva se pomenile... tako da je zdaj spet vse vredu. Nič se ne veselim prehitro, ker nikoli nevem kdaj bo spet počilo-upam in želim pa si da več nikoli. Smo prišli iz roj.dneva oz.samo midve s kajo, moj se je moral spet napiti pa je ostal doma. Tako sem besna.. že tako ga ni nič z nama, potem pa mora biti z drugimi, pa največji hudič ko nima mere,,, ah... Si mislim,,, ta teden sem bila skos dobre volje, imela čas za sebe, za premisleke... tako da mi tudi ta dan ne bo nihče pokvaril. lepo mi bodite...upam da se jutri vsaj sonček malo pokaže čez dan. Zamima tebi pa koš poljubčkov, pa čeprav z zamudo...